Покрову вінничани відзначають у черзі за доларами

Покрову вінничани відзначають у черзі за доларами
Сьогодні, 14 жовтня, свято Покрови. Вранці на Соборній біля "Ощадбанку" черга, стоїть близько тридцяти людей. На запитання чого чекають - відповідають, що долари.

- Ми за доларами, - каже чоловік, який стоїть в черзі.

Заходимо в банк, підходимо до охоронця, запитуємо коли будуть долари? Чоловік не знає, радить краще запитати людей.

- Вони ж тут зібралися, значить краще знають коли будуть долари, - розповідає охоронець. - Вчора були, а сьогодні – не знаю.

Відео дня

Проте вже через декілька хвилин надії людей вмирають. В банк заходить жіночка, скоріш за все працівниця, та повідомляє, щоб всі розходилися.

- Вчора все продали. Валюти сьогодні не буде, - каже жіночка.

Черга потроху починає розходитись, проте й були такі, які попри все залишились чекати іноземну валюту.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (5)
  • винничанин

    Сами себе проблемы на майдане настояли. "Нова влада" работает по старинке - доллары не в банке продаёт, а на базаре, по спецкурсу.
  • Anonymous

    Почему растет курс бакса? Виновата война,которой у нас официально нет,а только АТО. Если вас будут бить и насиловать в темном переулке,то вам тоже скажут -это война!
  • Bogdan Severin

    из-за таких и растет курс, ну на*ера вам 200уе? бизнес на них не сделаешь...

    Anonymous reply Bogdan Severin

    200 баксов нужны на черный день. Ведь через полгода курс может быть 50 грн. Или он должен быть вечным по 8 грн когда прыгали на Майдане. Курс стабильный когда работает экономика,но покажите мне хоть одну страну в мире где произошел переворот и курс был стабильным.

    Bogdan Severin reply Anonymous

    оно купит 200 баксов, отложит на 2 недели, потом деньги нужны будут - сдаст назад. А из-за таких "деятелей" весь этот цирк..... Дибилы, хуле..
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
10:02 Майже рік медики боролися за його життя. Вінниця прощається з Героєм Дмитром Ковальовим 09:51 Вночі збили дев'ять «шахедів», а на фронті за добу відбулося 104 бойових зіткнення 08:49 Сьогодні з іменинами вітаємо Ірину та Галину. Історія, заборони та прикмети 16 квітня 08:10 У пошуках школи англійської мови для своєї дитини? Зверніть увагу на огляд кращих шкіл Вінниці (партнерський проєкт) Від читача 18:18 Оператор морського дрону СБУ: “Sea Baby” можуть обнулити цілий флот ворога (Відео) 08:00 Вакансії в Україночка, Грош, Green cool та 89 актуальних пропозицій роботи у Вінниці 21:01 Що варто знати про кліщів? У МОЗ розповіли, як вберегтися 20:14 Писанкарство на Поділлі: які орнаменти переважали у наших предків 19:43 Чи є денні стаціонари у вінницьких лікарнях, і чи платні в них послуги? Ми дізналися 19:05 Як обрати «свого» фахівця з психічного здоров'я: поради від ветеранського простору 18:20 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 18:12 У Вінниці врятували пацієнтку від раптової серцевої смерті play_circle_filled 18:01 Оперативне командування «Захід» очолив генерал Шведюк. Він уроджениць Шаргородщини photo_camera 17:33 Небезпечні вчителі: у Вінниці інструктори навчали водінню без документів та п'яними 16:31 «Інструктор не попередив, що в РПГ знято запобіжник». Непроста історія незрячого воїна-добровольця 16:20 Альпійські шале як вдала інвестиція: 22% річних в євро (Новини компаній) 16:04 Молодь Вінниці запрошують на майстерклас з соломоплетіння 15:08 Анатолій Бондар таки з'явився в суді. Дізнались, який запобіжний захід йому обрали 13:37 Чи зменшилися затори на перехресті Скалецького-Коріатовичів-Зодчих. Опитування 12:35 «Відібрали у нас місце для відпочинку». На ВПЗ скаржаться на дії футбольного клуба «Нива-В» photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up