ДАІшники ганялись за "Ауді" по всьому місту. "Псіханув" - сказав водій, коли його піймали

ДАІшники ганялись за "Ауді" по всьому місту. "Псіханув" - сказав водій, коли його піймали
Чотири екіпажі ДАІ переслідували вулицями міста чорну "Ауді". Сирена, маячки, голос у рупорі про вимогу зупинись не діяли на водія. Не зупинили втікача, ані машини на зустрічній смузі, ані пішоходи, коли він гнався тротуарами Вінниці. Лише після аварії на перехресті 40-річчя та Мєдвєдева, багажник припаркованого "Нісана" став останньою зупинкою переслідуваного водія

- Я бачив, як він по Соборній мчав, - розповідає один зі свідків аварії. - Якраз на роботу їхав, а "Ауді" неслась на швидкості просто по тратуару. Люди, які там йшли, падали ниць на землю.

Є свідки, що бачили, як "Ауді" гналася вулицею 40-річчя, не розбираючи дороги. Злякані пішоходи вистрибували на забори, а вже посеред перехрестя від зіткнення з синьою КІА, "Ауді" почало крутити...

Працівники слідчої группи в присутності свідків оглянули автомобіль "Ауді". З багажника повиймали безліч різного мотлоху - сумки з інструментами, фарби, також фішку таксі служби 555-888. 

- Коли побачив фішку, в мене щелепа відпала, - розповідає вінницький таксист Іван, який проїжджав вулицею та зупинився глянути, що трапилось. - Це зараз знову почнуть всіх таксистів ганяти, хоча я вже багато років працюю у таксі і знаю автомобілі всіх служб. Цієї "Ауді" не пам'ятаю. Але попитаю хлопців, може, щось скажуть.

Водій "Ауді", доки проходив огляд його автомобіля, був прикутий наручниками до водійської дверки і мовчки спостерігав. 

- Псіханув, - лише сказав хлопець, на запитання, чого гнався та не зупинявся.

Відео дня

За словами працівників ДАІ, водія "Ауді" просили зупинитися ще на вулиці Першотравневій. Інформацію про це передали до чергової частини, там прийняли рішення про переслідування.

- До переслідування підключилася ще три екіпажи, - розповідає старший інспектор управління ДАІ Олексій Заверуха. - Водій "Ауді" рухався містом, порушуючи правила дорожнього руху, виїжджав на смугу зустрічного руху, створював аварійну ситуацію, небеспеку для пішоходів. Працівники ДАІ переслідували його з включиними проблисковими маячками та звуковою сигнализацією. Потім на вулиці 40-річчя Перемоги водій "Ауді" не надав перевагу автомобілю КІА, в результаті чого відбулось зіткнення. 

В решті "Ауді" викинуло на інші транспортні засоби, що були припарковані вздовж будинків. Далі його по інерції відкинуло на мікроавтобус, а зупинився автомобіль від удару об останню машину. Здається, то був "Нісан". 

За словами працівника ДАІ, отримали пошкодження шість автомобілів. А в автомобілі КІА водій їхав разом з батьком. Пасажир отримав тілесні ушкодження. Карета швидкої допомоги забрала їх до лікарні. 

- Ми пробували спілкуватися з водієм, але той нічого не пояснює, - розповідає старший інспектор. - На місті аварії працювала слідчо-оперативна группа. Вона вже буде з'ясовувати обставини. Водія "Ауді" повезли до наркологічної лабораторії, щоб з'ясувати, чи був факт вживання алкоголю, а також наркотичних засобів. 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (48)
  • Свет

    Увага. Шановні батьки. 22.07.2014р. відбудеться мітинг перед Верховною Радою України з приводу прийняття Законів України №4661 та 4314 щодо повернення допомоги при народженні 2-ї та 3-ї дитини, яку було відмінено ЗУ № 4576 “Про запобігання фінансової катастрофи та створення передумов для економічного зростання в Україні” з 01.07.2014р. Зараз майбутнє наших дітей в наших руках. Всі сімї в яких народиться малюк тепер буть отримувати лише 860,00 грн. в місяць. Порушено наші права, зг. ч.1 ст.22 Конституції України “Конституційні права і свободи гарантуються і не можуть бути скасовані”. Ми повинні боротися за права дітей, бо якщо не відстоїмо, то депутати знову і знову будуть обрізати наші допомоги і інші соціальні виплати. Збираємося 22.07.2014р. перед Верховною Радою о 10.00 годині. У місті Вінниця теж пройде мітинг !!!!!! О 10.00 ! Приєднуйтеся!

    Инна Григоренко reply Свет

    Лише 860 грн??? Що за брєд. Ви що народжуєте дітей заради грошей? Я як мати можу сказати точно, що 800 грн на дитину до 1 року вистачить з головою. Їсть вона материнське молоко, а на памперси до року вистачить. Після року дитина має вже точно проситись на горщик (ну якщо мама не гнилота червива і їй не лінь допомагати дитині.) І в першу чергу потрібно розвраховувати на свого чоловіка \, який взяв на себе відповідальність по утриманню сімї, а не на державу, яка і так зараз на колінах. І ще одне головне, тепер оті бидло-матусі, які народжували дітей заради грошей не будуть більше цього робити, не будуть потім віддавати непотрібних дітей, які не приносять їм заробітку, у дитячі будинки. Гарних всім діточок і сили нам усім щоб підняти країну на ноги.

    Serabas reply Инна Григоренко

    так це лише на один рік вистачить 860,а далі?

    щодо "в першу чергу потрібно розвраховувати на свого чоловіка" можу сказати що в нинішній критичній ситуації чоловікам також дуже важко утримувати свої сім'ї, на мою зарплату не так багато і купиш навіть всього самого необхідного, не кажучи вже про одяг і т.д.

    з повагою, Сергій
  • Мирончук Андрей

    подскажыте какая серия автомобиля была какой регион

    путин хуйло reply Мирончук Андрей

    Зачем это вас интересует?
  • 12323

    Если не останавливается надо стрелять на поражение, а то эти дебилы с гаи ещё думают: преследовать или не преследовать, а сколько человек этот дебил мог сбить ездя по тротуарам. У нас не менты а быдло безтозгое! А Солоненко предводитель этого балагана
  • путин хуйло

    не гоните...на парня!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
20:44 Вінницькі гімнастки підкорили Грузію. Привезли 21 нагороду з «Keti Cup Tbilisi» photo_camera 20:29 Родичі та бізнес-партнери у вінницьких МСЕК: знайшли багато цікавого в деклараціях членів комісій 19:35 «Ми гідно робимо свою роботу». Про історію та випробування війною Ладижинської ТЕС 18:45 Класична, сирна, шоколадна. Знані вінничани діляться рецептами великодньої паски та хліба photo_camera Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 18:10 Оригінальні автозапчастини від провідних виробників тепер доступні для вінничан (Новини компаній) 18:09 У Вінниці виділять 21 мільйон гривень на потреби Захисників та Захисниць 17:48 Шукає ту, яку ніколи не цілував. Вони обоє із Джурина: хвилююча історія двох наших земляків 17:32 Як вінничанам з хронічними захворюваннями безплатно отримати ліки 17:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 27 та 28 квітня 16:35 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 16:33 В останні дні квітня на вулицях біля Київського мосту обмежать рух. Яка причина та скільки це триватиме 14:45 З’явився білий бенгальський тигр. Чим ще здивує Подільский зоопарк у новому сезоні? photo_camera 13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up