Проект "Зможеш і ти": Констянтин Ревуцький

Проект "Зможеш і ти": Констянтин Ревуцький
«Зможеш і ти» – спільний проект засновника центру «Сенсей» Аліни Новинюк, фотографа Констянтина Ревуцького та медіа-корпорації «RІА»

Вік 30 років, вага 93, зріст 182 см

Фотограф, автор п’яти проектів всеукраїнського масштабу: "Ангели цирку", "Котовасія", "Кобзар", “З любов’ю до України” та “Гордість за”. Професійно займався боксом, футболом та настільним тенісом.

 

Відео дня
  • Я граю в футбол з п’яти років. Коли мені було сімнадцять, я зайняв перше місце на всеукраїнському турнірі по жонглюванню м’яча. Я набивав протягом 45 хвилин. При цьому не можна було торкатися м’яча  однією ногою два рази підряд.

 

  • Був курйозний випадок: я прийшов вперше чи вдруге на плавання та проплив стометровку брасом одразу на перший розряд, хоча як спортом плаванням я ніколи не займався.

 

  • Мені пощастило: я працюю в приміщені спортивного клубу, тож коли з’являється вільна хвилинка, я намагаюся вийти в спортзал побоксувати. Для мене бокс - це найкращий вид спорту з єдиноборств, начало начал. Боксом займався мій батько, сам я почав займатися боксом вже після сімнадцяти.

 

  • Мені було п’ять років, а я вже стояв на лижах. Пам’ятаю, раніше зими були більш сніжні. В дитинстві в нас с братами було близько двадцяти пар різних лиж – для спорту, ходьби по глибокому снігу. Хочу цього року поїхати в Карпати, спробувати покататися на лижах там.

 

  • В цьому році купив собі та дружині пару хороших велосипедів. Ми катаємося по лісах та полях. Вночі – з ліхтарем на лобі та купою ліхтарів по велосипеду. Вибираємося за околиці міста, іноді виїжджаємо геть на Хмільник. Кожних два-три дні накручуємо мінімум сорок кілометрів. Мій рекорд - 120 км по пересічній місцевості.

 

  • Кожна людина знає, що таке лінь. Буває, тобі не хочеться йти сьогодні в качалку. Натомість можна піти пограти в настільний теніс. Це буде краще, аніж не робити нічого: треба якось розряджатися.

 

  • Спорт відкриває очі та душу.

 

  • Лимон та спорт – найкращі ліки від хвороби. Коли я відчуваю, що починаю хворіти, то протягом дня намагаюся потягати гантелі, попрацювати на мішку 15-20 хвилин, віджатися від підлоги. П’ю багато чаю з імбиром. Через пару днів я почуваю себе набагато краще.

 

  • У спортзалі ми не стільки качаємо м’язи, скільки будуємо внутрішній стержень.
 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera Від читача 15:02 Skills4Recovery та JA Ukraine провели ярмарок молодіжного підприємництва Junior EXPO-2024 12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 11:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera 09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ 09:05 Наші оборонці вночі знищили ворожий бомбардувальник, 15 ракет та 14 ударних безпілотників 08:40 Вентиляція та димовідведення: як обрати оптимальне обладнання для вашого будинку (Новини компаній) 08:29 Сьогодні вітаємо Івана та Єгора. Історія, заборони та прикмети 19 квітня 21:28 «Це поставить хрест на Буші». Власники екосадиб проти створення кар'єру у заповіднику photo_camera 21:01 Судитимуть браконьєрів, які хотіли поласувати рибкою за 174 тисяч гривень 20:25 «Це конкуренти поширюють чутки, що нас уже нема». Інститут землеустрою продовжує працювати 20:03 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:40 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 19:17 Суддя з Тульчина наїхав на поліцейського. Покарання винесли лише одному — копу
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up