Чотирирічна вінницька гімнастка здобула Всеукраїнський кубок «Elite»

Чотирирічна вінницька гімнастка здобула Всеукраїнський кубок «Elite»
Вероніка Косенюк
Четвертий відкритий турнір з художньої гімнастики «кубок «Elite» отримав всеукраїнський статус. Адже в ньому беруть участь 22 команди з 15 міст України – з центру, сходу і заходу країни. Змагання проходять 22 – 23 листопада в спортзалі Вінницького національного медичного університету.

Медалі розігруються в багатьох вікових категоріях – з 2010 р.н. по 1996 р.н. Призери отримують кубки, медалі і грамоти, а всі 280 учасниць – цінні подарунки. З організацією змагань допомогли відділення НОК Вінницької області, міський спорткомітет і спонсори. 

Вінничанки здобули багато нагород  в наймолодших вікових групах, підсумки яких було підбито вчора. Особливо відзначилися наша Вероніка Косенюк, яка перемогла у вищій категорії серед 4-річних дівчат (2010 р.н). Вона займається гімнастикою рік. Жодного разу Вероніка не казала батькам, що не хоче йти на тренування. А кожне з них триває аж чотири години. Як розповіла дівчинка, в спорті їй найбільше подобається перемагати, отримувати нагороди.

– Вероніка виконує не лише гімнастичні елементи своєї вікової групи, але й вправи для дівчат 2009 р.н. Зокрема, дочка вміє робити шпагат, переворот, стрибки, «колесо», «ковбаску», – розповіла мати наймолодшої чемпіонки Аліна.

Відео дня

Тренується Вероніка із задоволенням. Щоб досягати результату, займається спортом щоденно. І не лише з тренером клубу «Elite» Ольгою Чистоколяною, але й вдома. Адже її мати – колишня акробатка, майстер спорту України. Аліна Косенюк допомагає дочці опанувати деякі акробатичні елементи, які використовуються в гімнастиці, вправи зі скакалкою тощо.

Аліна Косенюк не жалкує, що її дочка стала «художницею», а не акробаткою, як вона:

– Гімнастика мені завжди подобалася більше за акробатику. Просто в моїй юності цей «королівський» спорт у Вінниці майже не культивували. До того ж спортивна акробатика – травмонебезпечний і неолімпійський вид, на відміну від гімнастики (проте вінницькі акробати є лідерами не лише в Україні, а в Європі та світі – авт.).       

Previous Next

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Анонім

    Алина и Сергей! Поздравляю с победой дочери!  Превосходно, великолепно, здорово! На видео можно зайти посмотреть?

    Люда(сестра Галины Алексеевны)
  • Дарья

    Молодчинка.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
12:56 Знаний футболіст підтримав Ромчика, який дивом вижив після обстрілу по Вінниці photo_camera 11:42 За розстріл поліцейських розшукують військових батька та сина. Відео з нагрудної камери копа play_circle_filled 10:58 На фронті відбулося більше ста зіткнень: Генштаб розповів, де вчора було «гаряче» 09:30 Шукають двох чоловіків на темно-зеленій Suzuki, які вночі розстріляли поліцейських на Вінниччині play_circle_filled photo_camera Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 09:16 Ціною свого життя врятував пораненого побратима. Вінниця прощається з Олександром Яремчуком 08:24 Сьогодні вітаємо Олександра та Гаврила. Історія, заборони та прикмети 20 квітня 21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук play_circle_filled 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up