Водій маршрутки 20-А за відмову везти бійців АТО став безробітним

Водій маршрутки 20-А за відмову везти бійців АТО став безробітним

Днями у Вінниці водій маршрутки 20-А відмовив в безкоштовному проїзді п’ятьом біцям АТО. Випадок набув широкого розголосу. Перевізник звільнив недобросовісного водія.

В понеділок, 30 травня, в районі зупинки Чехова водій маршрутного таксі 20-А з державним номером АІ 48 34 з матюками відмовив п'ятьом бійцям АТО в праві на безкоштовний проїзд. Про це написала в соцмережах вінницька волонтерка Лариса Полулях. Вінничанка закликала допомогти їй зробити водія відомим.

 

Відео дня

Представник місцевої громадської організації приватних перевізників "Маршрут" Олександр Гота повідомив, що водія звільнили.

"Громадська організація приватних перевізників" Маршрут "приносить вибачення за некоректні дії водія маршрутного таксі 20 А Швайгера А.Ч. в зв'язку з конфліктною ситуацією з учасниками АТО, яка сталася 30 травня 2016 року", - йдеться в тексті.

 

У свою чергу боєць АТО Андрій Грачов на своїй сторінці в соцмережі заявив, що “водій звільнений, без права працювати на будь-якому маршруті в Вінниці. Господар машини отримав жовту картку з червоним відтінком. Перед хлопцями, яких виявилися везти, опубліковано офіційне вибачення”.

Також Грачов висловив подяку небайдужим городянам, завдяки яким випадок набув розголосу, а винний поніс заслужене покарання.

"Спрацювали за принципом" Один за всіх і всі за одного ", - додав він.

 

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (59)
  • Ирина Мураховская

    Гота всегда таких кидает в черных список, поэтому они не могут больше работать на маршрутах в Виннице, но в самих же автобусах указано о праве на бесплатный проезд НЕ БОЛЕЕ 2 ЧЕЛ ПРИ НАЛИЧИИ СВОБОДНЫХ МЕСТ, а если водитель будет всех катать бесплатно, но зарплаты домой не понесет, это во-первых, а во-вторых с учетом того СКОЛЬКО таких льготчиков он перевозит за день то не удивительно, что он сорвался в их адрес. Сама лично была свидетелем как в маршрутку зашел учасник АТО поинтересовался у водителя или можно по удостоверению если уже льготчики есть то он заплатит, в ответ водитель ему сказал что нету, проходите. Никто же не знает как именно они вошли и может первые повели себя не толерантно по отношению к водителю маршрутки

    Анонім reply Ирина Мураховская

    звертаючи увагу на те, що  хлопці добре хильнули, та вирішили їхати разом, не рахуючі ані пасажирів, ані вільних місць.

    Я був колись на Центральному автовокзалі. Йдуть два таких у камуфляжі (мабуть атошники).

    І нема військового патруля - бояться вони атошників. А як бути громадянам?

  • Крикун Дмитрий

    Смотрю коментарии и просто поражаюсь,вашему диванному геройству,по сути вы ни кто не видели что там твориться ,и почему туда пошли воевать, вы только пи.деть умеете,а ведь среди Атошников,тоже есть нормальные люди(я не исключяю того что много и дебилов есть). а вы дальше  орите что зачем нас защищать!!!
  • Anonymous

    Дивує ненавість коментарів до обох сторін конфлікту. Хлопці з АТО - вони не заслуговують  на ненавість . Війна страшна річ, яка руйнує людину, і бійцю необхідна реабілітація та підтримка.  Почуття що ти захищаєш Батьківщину і держава за це тобі віддячить загостряється. Нажаль у водії бійці цієї підтримки не отримали.  Водій - "психанул". Напевне вже за годину розумів що зробив дурне.  Логічне завершення конфлікту - вибачення водія,  намагання державних органів залагодити халепу.

    Реакція держави: порушення прав водія , та показове звільнення не переймаючись за сімью водія. Іншими словами - людині показали що він ніхто. Чи бажали цього 5 АТО -ів  це нікого не хвилює.  Я не бачу у діях роботодавця та влади нічого звязаного з соціальною підтримкою. Дешевий, тупий ,показовий піар міської влади - це моя особиста думка.

    Анонім reply Anonymous

    Может быть, я не очень понял суть вопроса...

    Атошники получают нехилую зарплату - по-моему, тысячу гривень в день... Неужели есть необходимость давиться от жабы и не платить на проезд????
  • Пташинські Оксана-І-Саша

    а в тролейбусі їхати не можна безкоштовно

    Анонім reply Пташинські Оксана-І-Саша

    Чому не можна, звісно можна, тільки спочатку пустіть тролейбус по маршруту 20А.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
20:29 Родичі та бізнес-партнери у вінницьких МСЕК: знайшли багато цікавого в деклараціях членів комісій 19:35 «Ми гідно робимо свою роботу». Про історію та випробування війною Ладижинської ТЕС 18:45 Класична, сирна, шоколадна. Знані вінничани діляться рецептами великодньої паски та хліба photo_camera 18:10 Оригінальні автозапчастини від провідних виробників тепер доступні для вінничан (Новини компаній) Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 18:09 У Вінниці виділять 21 мільйон гривень на потреби Захисників та Захисниць 17:48 Шукає ту, яку ніколи не цілував. Вони обоє із Джурина: хвилююча історія двох наших земляків 17:32 Як вінничанам з хронічними захворюваннями безплатно отримати ліки 17:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 27 та 28 квітня 16:35 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 16:33 В останні дні квітня на вулицях біля Київського мосту обмежать рух. Яка причина та скільки це триватиме 14:45 З’явився білий бенгальський тигр. Чим ще здивує Подільский зоопарк у новому сезоні? photo_camera 13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній) 11:45 Знайшли військових, які переховували вбивць поліцейського з Вінниччини
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up