Від завтра голосуйте за «Бюджет громадських ініціатив». В списку 59 проектів

Від завтра голосуйте за «Бюджет громадських ініціатив». В списку 59 проектів
  • Завтра, 1 жовтня 2016 року, стартує голосування за проекти в рамках програми «Бюджет громадських ініціатив».
  • За результатами попередньої оцінки та аналізу проектних пропозицій винесено 59 проектів.
  • Переможцям передбачено близько 6,5 мільйонів гривень на реалізацію проектів протягом 2017 року.

Проект стартував 15 липня поточного року. До 5 вересня тривав збір проектів від вінничан. Потім пропозиції мешканців опрацьовували профільні департаменти, які перевіряли їх на відповідність умовам конкурсу та реальність їх реалізації.

Всього подали 97 проектів, але після перевірки на голосування передали 59 проектів.

Як зазначив заступник Вінницького міського голови Владислав Скальський, на голосування не пройшли проекти:

Відео дня
  •  які суперечать чинному законодавству, або тим програмам та рішенням, які вже прийняті міською радою (таких цього разу було 14);
  • якщо передбачається створення додаткових комунальних підприємств чи закладів (4 проекти);
  • якщо вартість реалізації проекту перевищує 1 мільйон гривень (таких проектів було 7);
  • якщо реалізація заходів має проводитись довше ніж рік та інші.

Варто зазначити, що голосування за проекти розпочинається 1 жовтня. Список 59 проектів можна подивитись ТУТ.

 Для того, щоб підтримати ту чи іншу ініціативу, у вінничан буде 10 днів. Підбиття підсумків голосування відбуватиметься з 11 по 25 жовтня. Результати оголосять до 30 жовтня.

В голосуванні мають право брати участь мешканці міста Вінниці - особи, які на законних підставах постійно чи тимчасово проживають, володіють нерухомим майном, працюють на території міста, здійснюють іншу діяльність, пов’язану зі сплатою податків до місцевого бюджету міста Вінниці.

Бланк для голосування можна отримати в місцях для голосування або роздрукувавши з офіційного сайту конкурсу.

Проголосувати можна двома шляхами: через інтернет (через розділ «Персональний кабінет» на сайті Вінницької міської ради) та в будь-якому Прозорому офісі у робочі дні.

Вінничан, які голосують через Інтернет, мають звернути увагу на якісний підбір паролю до свого акаунту. Він має містити мінімум одну цифру, одну велику і одну малу літеру.

Мешканці міста, які внаслідок фізичних вад не мають можливості самостійно заповнити бланк для голосування або самостійно проголосувати, мають право скористатися допомогою своїх рідних, близьких та інших осіб, доручивши їм подати заповнений бланк для голосування, пред’явивши паспорт та відповідне посвідчення особи, яка доручила.

Більше інформації на сайті Вінницької міської ради у розділі «Бюджет громадських ініціатив»

Нагадаємо, що в 2016 році у Вінниці вперше започаткували місцевий конкурс «Бюджет громадських ініціатив». В рамках першого етапу програми відібрали 6 великих та 6 малих проектів.

Читайте також: П’ять цікавих ідей від вінничан, на які міськрада може дати гроші

 

 

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
10:11 «Хлопці, якщо це станеться, поховайте мене біля Миколи». Донечка просить присвоїти татові Героя України 09:51 Де у Вінниці планово відключили світло та воду: перелік адрес 09:05 У Вінниці роздавали продуктові набори багатодітним сім'ям 09:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) Від читача 10:21 «Шахрай у Вінниці: Як лікар-інтерн кинув місцевих на гроші?» 08:21 Сьогодні вітаємо Аркадія та Федора. Історія, заборони та прикмети 16 травня 06:01 Погодинні відключення світла на Вінниччині: оприлюднили список черг на знеструмлення 21:15 Їде МУР! Чим 20 травня здивує Вінницю реп-мюзикл «Ти [Романтика]» про Розстріляне відродження? play_circle_filled photo_camera 21:01 Звуки вибухів та сирени почуєте через планові роботи. Вінничанам варто не панікувати play_circle_filled 20:23 Чи можна у Вінниці вже їсти полуницю, лохину, абрикоси? Ми перевірили їх на нітрати play_circle_filled photo_camera 20:12 У Вінниці затримали рецидивіста, який працював на «вагнерівців» і шукав собі інформаторів photo_camera 20:04 Цікаво та корисно для підростаючого покоління. Рятувальники навчають дітей безпеці photo_camera 19:13 Три пожежі за добу: коротке замикання, недбалість та печі завдали шкоди майну 18:58 Чи посадили їх? Дізналися результати корупційних справ у медичній сфері Вінниччини 18:05 Викрили понад 100 браконьєрів, у яких вилучили човни, знаряддя та 400 кілограмів риби 17:19 За добу шість пожеж в екосистемах. Загроза масштабних вогнів зростає photo_camera 16:50 Новий супермаркет "Грош" почав свою роботу у ТСК "Магігранд" (Новини компаній) 16:24 Майстерність брилярів: краєзнавчий музей презентує колекцію солом'яних капелюхів photo_camera 16:03 КОРД «прикрив» канал збуту канабісу у Вінницькому районі, затримавши наркобаригу play_circle_filled photo_camera 16:00 Куди віддати дитину: гуртки Вінниці, студії та позашкільні заняття (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up