Маліновський закликав вінничан не платити за прибирання прибудинкових територій

Маліновський закликав вінничан не платити за прибирання прибудинкових територій
Під час зібрання на «Тарифному майдані» у Вінниці Віктор Маліновський запропонував вінничанам не платити за прибирання прибудинкової території. Каже, що гроші з людей беруть не законно.

Через дощ у вечері на «Тарифному майдані» у Вінниці зібралось не багато людей. Говорили не довго. Після виконання державного гімну виступав адвокат Валерій Палій. Він розповів про те, як розглядаються майданівські справи. За його словами справи вінницького активіста, який називає себе Тарасом Бульбою так і не дійдуть до суду, а залишаться лежати в столах правоохоронців.

Previous Next

Після Палія виступив Віктор Маліновський. Його виступ був короткий.
- Сьогодні з нас за прибирання прибудинкової території незаконно утримують гроші, - говорив Віктор Маліновський. – Чому? Тому що законом чітко визначено, що прибудинкова територія визначається державним актом на володіння чи користування землею. Якщо такого державного акта немає вони не мають права нараховувати платню. Тому що яким чином вони визначають, яка територія і скільки її? Тому у нас є пропозиція. Ми підготуємо письмову пропозицію стосовно того, щоб не платити за прибирання прибудинкової території. Тому що найбільші приписки та плата якраз з прибирання цієї території навколо будинків.
За словами Віктора Маліновського ситуація навколо прибирання прибудинкових територій дійшла до абсурду і люди платять за прибирання навіть тієї території на якій стоїть сам будинок.
Після зібрання на майдані залишилось ночувати п’ятеро людей. За словами Віктора Маліновського, це не та ж сама група людей, яка ночувала минулу ніч. Загалом є чотири групи, які планують ночувати на Майдані.
 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (9)
  • Дарья

    Маліновський каже не платити, а хто буде платити, він заплатить? В нас завжди прибирають і завжди чистота. Вже про тарифи набридло говорити, черга дійшла до прибирання прибудинкових територій, а далі що буде?
  • Олександр

    Міська рада затверджує тарифи на обслуговування будинку та прибудинкової території незаконно: без проведення громадських слухань і узгодження з власниками квартир Це найбільш корумпована складова коштів, які міська влада вилучає у вінничан.
  • Анонім

    Не хвилюйтеся: у нього біля будинка теж нормально прибирають, а він і півгривні не захотів виділити на впорядкування дитячого майданчика в дворі.

    Олександр reply Анонім

    3. Затверджені міською радою незаконні тарифи мають ознаки корупційної схеми, яка дозволяє стягувати з власників квартир кошти за послуги по обслуговуванню будинку та прибудинкової території, яких вони не отримували.
  • Anonymous

    малина - узбагойся уже... тебе никто денег не даст, лицо попроще сделай!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
14:01 Понад 40 вулиць Вінниці нині без світла: адреси та причина відключення 13:50 За Тяжиловим планують побудувати нове виробництво. Триває обговорення 12:55 У Тульчині п'яний водій хотів відкупитися від поліції та не вийшло 12:05 Де смачно пообідати на Замості: огляд бізнес ланчів і не тільки (партнерський проєкт) Від читача 18:18 Оператор морського дрону СБУ: “Sea Baby” можуть обнулити цілий флот ворога (Відео) 11:24 У Вінниці виявили витік нечистот у річку Південний Буг photo_camera 10:02 Майже рік медики боролися за його життя. Вінниця прощається з Героєм Дмитром Ковальовим 09:51 Вночі збили дев'ять «шахедів», а на фронті за добу відбулося 104 бойових зіткнення 08:49 Сьогодні з іменинами вітаємо Ірину та Галину. Історія, заборони та прикмети 16 квітня 08:10 У пошуках школи англійської мови для своєї дитини? Зверніть увагу на огляд кращих шкіл Вінниці (партнерський проєкт) 08:00 Вакансії в Україночка, Грош, Green cool та 89 актуальних пропозицій роботи у Вінниці 21:01 Що варто знати про кліщів? У МОЗ розповіли, як вберегтися 20:14 Писанкарство на Поділлі: які орнаменти переважали у наших предків 19:43 Чи є денні стаціонари у вінницьких лікарнях, і чи платні в них послуги? Ми дізналися 19:05 Як обрати «свого» фахівця з психічного здоров'я: поради від ветеранського простору 18:20 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 18:12 У Вінниці врятували пацієнтку від раптової серцевої смерті play_circle_filled 18:01 Оперативне командування «Захід» очолив генерал Шведюк. Він уроджениць Шаргородщини photo_camera 17:33 Небезпечні вчителі: у Вінниці інструктори навчали водінню без документів та п'яними 16:31 «Інструктор не попередив, що в РПГ знято запобіжник». Непроста історія незрячого воїна-добровольця
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up