Грабіжник повернув жінці 38 тисяч доларів, які вона забула в маршрутці

Грабіжник повернув жінці 38 тисяч доларів, які вона забула в маршрутці
Наталя продала у Вінниці будинок за 38 тисяч доларів. З грошима поверталась додому на маршрутці. Коли виходила з маршрутки, сумку з доларами та документами забула. Але сталося диво.

- Коли я вже отямилася, дивлюся слід маршрутки вже прохолов, номера я не запам'ятала і на шофера теж не звернула уваги. Куди бігти, що робити - не знаєш. Ну я вже втратила надію, звичайно, - каже Наталя, яка мешкає в Бердичеві, журналістам «ТСН».

Наталя розказує,  що не вірила, що хтось поверне їй гроші. Але вже наступного дня до неї подзвонив чоловік і запропонував зустріч.  

- Він мені віддав сумку там все було в цілості. В парку ми все перерахували. Він не взяв абсолютно нічого. Я йому запропонувала винагороду, але він відмовився, - говорить жінка.

Відео дня

Цим незнайомцем був 31-річний Олександр Дуднік, який зараз  відбуває покарання в місцях обмеження волі за пограбування ювелірних магазинів. Олександр отримав покарання 9 років тюрми. Шість вже відсидів. За гарну поведінку має право кілька годин на тиждень їздити додому.

Чоловік каже, що в  той день з бердичівської колонії з наглядачем їхав у лікарню. У маршрутці на задньому сидінні побачив сумку. Наглядач розраховувався за проїзд, а Олександр тим часом сховав сумку собі під куртку.

- Розгубився спочатку. Коли я вже приїхав додому, розкрив цю сумку, побачив документи, гроші, дуже багато. Я не знав, що робити. Наступного дня я вирішив повернути цю сумку, тому що я поставив себе на місце цієї людини, - згадує Олександр.

Олександр не вважає, що зробив щось особливе.

- Я це робив не для того щоб отримати якусь віддачу, а  тому що вважаю, що так потрібно було зробити. Але я уявляю, що з мене буде сміятися уся Україна, будуть казати, що "лох" або “дурак”. Я розумію,  що декілька років тому я б і сам так думав, – каже засуджений.

Начальник  установи, де відбуває покарання Олександр, такому вчинку особливо не дивується.

- Олександр Дуднік прибув до нас на пом'якшений режим, зараз веде себе як законослухняний громадянин, не порушує, бере активну участь у спортивних заходах та житті установи, - зазначає  керівник Бердичівського виправного центру №108 Арменяк Чобанян.

 

Після закінчення терміну покарання Олександр сподівається знайти роботу на волі та  одружитися.




 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (17)
  • Соловьев Антон

    Я,конечно,дико извиняюсь,но при чем здесь Винница?Все СМИ трубят о БЕРДИЧЕВЕ

    Борис Абрикосов reply Соловьев Антон

    А какая разница Винница или Бердичев?))) Главное-НОВОСТЬ)))

    Выхованчук Анна reply Соловьев Антон

    Наталя продала у Вінниці будинок, а мешкає в Бердичеві
  • Мороз Диана

    Якою ж треба бути ТУПОЮ, щоб такі гроші в маршрутці везти.. Наче таксі немає! БРЕХНЯ 10000%! Не верю!!
  • Анонім

    фейк 1+1, і нічого більшого)))))))))))))))))))
  • Bogdan Severin

    38к уе (почти 1 лям грн) на маршрутке..

    на маршрутке, КАРЛ!!!

    Анонім reply Bogdan Severin

    какой еще карл?-ты идиот?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
20:44 Вінницькі гімнастки підкорили Грузію. Привезли 21 нагороду з «Keti Cup Tbilisi» photo_camera 20:29 Родичі та бізнес-партнери у вінницьких МСЕК: знайшли багато цікавого в деклараціях членів комісій 19:35 «Ми гідно робимо свою роботу». Про історію та випробування війною Ладижинської ТЕС 18:45 Класична, сирна, шоколадна. Знані вінничани діляться рецептами великодньої паски та хліба photo_camera Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 18:10 Оригінальні автозапчастини від провідних виробників тепер доступні для вінничан (Новини компаній) 18:09 У Вінниці виділять 21 мільйон гривень на потреби Захисників та Захисниць 17:48 Шукає ту, яку ніколи не цілував. Вони обоє із Джурина: хвилююча історія двох наших земляків 17:32 Як вінничанам з хронічними захворюваннями безплатно отримати ліки 17:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 27 та 28 квітня 16:35 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 16:33 В останні дні квітня на вулицях біля Київського мосту обмежать рух. Яка причина та скільки це триватиме 14:45 З’явився білий бенгальський тигр. Чим ще здивує Подільский зоопарк у новому сезоні? photo_camera 13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up