Дівчина, яку вбили в Сабарові – 17-річна мешканка Козятинського району

Дівчина, яку вбили в Сабарові – 17-річна мешканка Козятинського району
Міліція встановила особу вбитої дівчини, яку знайшли на березі Південного Бугу. Нею виявилась 17-річна жителька Козятинського району, яка тиждень тому приїхала з мамою на ринок у Вінниці, де й зникла. Рідні займались пошуками дівчинки самотужки.

Як повідомили у секторі зв’язків з громадськістю обласної міліції, 10 березня о шостій годині вечора на березі річки Південний Буг у садовому корпоративні «Енергетик», у господарській сумці знайшли оголене і зв’язане мотузкою тіло дівчинки.
Сьогодні, 11 березня, правоохоронцям вдалось встановити особу вбитої – нею виявилась 17-річна жителька Козятинського району.
Згідно попередніх висновків судово-медичної експертизи, смерть дівчинки настала внаслідок черепно-мозкової травми.
Над розкриттям злочину посилено працює слідчо-оперативна група міліції. Правоохоронці вживають всі заходи по встановленню та затриманню осіб, котрі причетні до такого страшного вбивства. Вони також просять всіх громадян, які володіють будь-яку корисною для слідства інформацією телефонувати за номерами (0432) 59-34-05, 59-38-41 або 102.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (6)
  • Anonymous

    поки є такі дауни, як ти, нічого доброго не можк творитись...
  • Anonymous

    В мене версія така надумку людина яка вбила цю дівчинку йому від 20 до 25 чи від 25 до 30 років. Він скрив обличчя але очі в нього сіро-зелені. Він бу одягнений в куртці в джинцах шапка адідас. Відчуваю він тоді був пяний коли до дівчині приставав, а ще я відчуваю що він психічно хворий і сексуально-возбуджений. Так що прошу вас дівчата і жінки самі не виходьте бережіть своє життя.
  • Anonymous

    То есть майдауны убившие и покалечившие людей в центре киева, сжегшие и разграбившие офисы, автомобили и т.д. Вас не смущают, а то что такие же твари водятся и в нашем городе это удивительно ?
  • Anonymous

    перевірте її сторінки в соціальних мережах вконтакті. фейсбук, скайп, аська, сайти знайомств, 100% познайомилася через соціальні мережі з особами які проживають в Вінниці, коли настала нагода приїхати в Вінницю, вирішила зустрітися! я думаю це легко вистежувати, були в них і телефоні розмови!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up