Вінничан просять зносити макарони та крупи в психоневрологічну лікарню Ющенка

Вінничан просять зносити макарони та крупи в психоневрологічну лікарню Ющенка
Волонтер Руслан Імереллі сьогодні, 15 квітня, був в психоневрологічної лікарні імені Ющенка. За його словами “пацієнти в натурі голодують”.

«Норми на харчування затверджені МОЗ України спрямовані на знищення пацієнтів в лікарнях всієї України. Та ще й грошей на харчування не дають обрізали норми взагалі», - пише Руслан на своїй сторінці у Фейсбуці.

- Пацієнти поставлені в край тяжке положення стосовно їх харчування. Є всі підстави вважати, що Міністерство охорони здоров’я України не розуміючи ситуацію з харчуванням в психіатричних закладах, навмисно поставило пацієнтів до самовиживання. Тобто ми переконані що в Україні дійсні здійснюється геноцид на психіатричними пацієнтами, - зазначає Імереллі.

Волонтер звертається до всіх з проханням принести крупу, макарони та інші продукти.

Відео дня

- Даю гарантію, що всі продукти будуть віддані пацієнтам, - обіцяє вінничанин.

Довідки за телефоном 093-603-40-00. 

Картка 4149497847742725 Приватбанк (Імереллі Руслан Едуардович)

 

Читайте також: “Нагрянули нежданчиком”: пацієнти психоневрологічного будинку-інтернату на Вінниччині голодні

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (4)
  • Анонім

    "був в психоневрологічної лікарні" - вона що, жива істота? бобрусь, вчи граматику! бо вже пора подавати до суду на тих, хто тобі видав диплома...
  • Anonymous

    "Є всі підстави вважати, що Міністерство охорони здоров’я України не розуміючи ситуацію з харчуванням в психіатричних закладах, навмисно поставило пацієнтів до самовиживання. Тобто ми переконані що в Україні дійсні здійснюється геноцид на психіатричними пацієнтами, - зазначає Імереллі".

    Коротше, В Україні взагалі здійснюється геноцид. Пора готуватись до землі. http://from-ua.com/articles/374662-reforma-medicini-pora-gotovitsya-k-zemle.html

  • Анонім

    А щодо "гарантії", то на базарі люди бачили спідню білизну і т.п., в яку загорнуті записки: повертайся живим. Бачили голки з надписами: Україна переможе, голки з написами: слава русским воинам і ще багато чого.

    Вважаю, що це чергова сфера, адже всі базари в нас прихватизували.
  • Анонім

    Колись ця лікарня мала власні сади й поля, де хворі самі собі вирощували їжу. увесь квартал між вулицями Скалецького, Свердлова, Пирогова і Поворотом від трам. зупинки Ющенка - це були вони, і навіть ще трохи було по ту сторону вулиці Пирогова.

    Навіщо все було нищити?

    А тепер просять принести макарони?

    Ну і ще одне. Макарони в пачках у рази дорожчі за макарони в мішках, а саме мішки потрібні лікарні.

    Ну і дуже врятують від голоду макарони. Ви б ще брюкву запропонували.



    Найголовніше: і за царя, і за СРСР, і в 90-ті - початок двохтисячних хворі багато чим себе забезпечували, а тепер вони повністю паразитують на державі, що поглиблює їхні хвороби.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках Від читача 15:53 Збір для мого тата на бронежилет 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука 10:30 Адреси, де у Вінниці 25 квітня тимчасово не буде світла чи води 09:30 Ліквідували ще 1040 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 25 квітня 09:25 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт) 08:30 Сьогодні вітаємо Марка та не кричимо на дітей. Історія та прикмети 25 квітня 08:20 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up