Вінницькі міські облігації пустять на автобуси

Вінницькі міські облігації пустять на автобуси
Влада "облюбувала" облігації. Цього року міська влада може здійснити ще одну позику внутрішнього займу. Проте, на відміну від попередніх років, коли кошти від випуску боргових зобов'язань вкладалися в ремонт доріг, нині вони мають піти на закупівлю автобусів.

Останнє передбачене програмою соціально-економічного розвитку міста на 2010 рік. Нею планується придбати 10 автобусів для муніципального автобусного парку. Тоді муніципальний автобусний парк матиме 17 автобусів.
Чиновники кажуть, що є два варіанти купівлі нового транспорту: лізинг, або випуск облігацій. При цьому друге обійдеться майже вдвічі дешевше. Тож у міському бюджеті на поточний рік передбачили можливість випуску облігацій внутрішньої позики на суму 10 мільйонів гривень. Тобто один автобус - один мільйон.
Також у міському бюджеті, затвердженому 21 травня, передбачено 16 мільйонів гривень на погашення муніципальної позики, яка була взята у попередні роки. Ще близько десяти мільйонів гривень по облігаціях - мають бути погашені впродовж наступних років. Усього, починаючи з 2006 року, міська рада випустила облігацій внутрішньої позики на суму 45 мільйонів гривень.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (21)
  • Anonymous

    Seaman, я, так же, как и Вы, учился в 80-х в СПТУ-19. Почему бы нам не пообщаться, возможно, мы были знакомы ? Кстати, с дочерью В. Г. Кубы потом учился в политехе в одной группе :-)

    Anonymous reply Anonymous

    Оставь свой телефон.

    Anonymous reply Anonymous

    Seaman, свой телефон я тут оставлять не хочу, поэтому вот мой e-mail : [email protected]
  • Anonymous

    Автобусы по миллиону, и это без учёта процентов по облигациям ? Однако ! А вот ООО Украинско-венгерское предприятие “Икарбус” предлагает «новые автобусы с заводской гарантией», причём предоставляется «возможность приобрести автобусы в кредит или в лизинг на срок до 7 лет, в т.ч. без первого взноса». На сайте пятьдесят моделей автобусов – от БАЗ 2215 (Дельфин) за 125 000,00 грн (с НДС), 14 полумягких сидений (общее.-18), до Богдан А-231 за 843 000,00 грн (с НДС), 43 полумягких мест (общее- 148), например. А цены на автобусы на 110 общих мест, включая 24 полумягких, колеблются от 712 000,00 грн. (с НДС) до 740 000,00 грн. (с НДС). Для сравнения – привычный всем с детства ЛиАЗ-677 был рассчитан номинально на 67 пассажиров, предельная вместимость была 87 пассажиров.

    Anonymous reply Anonymous

    Может тебя Гройсманом выбрать!- на новых Баданах будем ездить...

    Anonymous reply Anonymous

    ....в которые тебя и запряжем...

    Anonymous reply Anonymous

    в лизинг без первого взноса?!! Потрудись посмотреть что такое лизинг и почему ты еще на мерсе в лизинг не ездишь поймешь

    Anonymous reply Anonymous

    Уважаемый "внутренний голос", за что купил - за то продал. Я просто привёл тут цитаты с официального сайта. Кстати, на написанное мною письмо (не стану скрывать, на это меня подвигли похождения Е. Фролова) получил ответ. При покупке десяти автобусов и свыше предусмотрена скидка, зависящая от марки и модели автобуса. Детали не уточнялись. Поэтому считаю, что десять миллионов за десять автобусов подобных тому, что на фотке - это явный перебор !

    Anonymous reply Anonymous

    Дядя, ты наверно и с 0% бытовую технику покупаешь и авто под 5.5% взял, как написано... Ты с какой планеты, вообще?
  • Anonymous

    А шо, в Швейцарии 50-летних автобусов нету? :))) Кстати, в субботу видел, как наша старая добрая "чешка" тянула швейцарца №4 со стороны жд вокзала в депо. Вот такие они, "капитально отремонтированные" подарки.

    Anonymous reply Anonymous

    А ти впевнений, що поламаний був саме "швейцарець" Бо в нас зазвичай поламаний трамвай штовхають, а не тягнуть...

    Anonymous reply Anonymous

    Конешно. Из этих, что поновее, с поворачивающейся серединой.

    Anonymous reply Anonymous

    Это Сергею.

    Anonymous reply Anonymous

    Убедительная просьба челу&Co не читать этот "тупой комментарий" :-)

    Anonymous reply Anonymous

    Если дедушку-"швейцарца" начать толкать, то можно недотолкать - рассыпется по дороге :-(

    Anonymous reply Anonymous

    В Нью-Йорке автобус имеет ТОЛЬКО ДВЕ! двери. Пассажири проходят ТОЛЬКО через переднюю дверь опуская карточку в аппарат. Задняя дверь ТОЛЬКО для выхода. Автобус не тронется пока все пассажири не пройдут в салон пропустив карточку. В итоге: нет кондуктора, нет зайцев, оплата за проезд - 100%

    Anonymous reply Anonymous

    to New York В московских автобусах три двери, но тоже турникет с карточками.Вот только проезд там около бакса (25 руб.).Вот только уровень жизни там слегка другой, так же как и in NY.

    Anonymous reply Anonymous

    Надо было вместо "чешки" Гройсмана запрячь в трамвай :-)

    Anonymous reply Anonymous

    Умно. Запряги.

    Anonymous reply Anonymous

    А самому впрячься слабо ?

    Anonymous reply Anonymous

    Зачем мне впрягаться? Я никого ни на что не подбиваю, товарищ балабол.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
16:27 У «Пироговці» за добу провели три трансплантації нирок та операцію на серці photo_camera 16:21 Суїцидальні думки у дітей: як їх розпізнати та обговорити з дитиною 15:56 Головнокомандувач ЗСУ особисто вручив орден військовому з Вінниці photo_camera 15:15 Отримав поранення під Ізюмом та в Бахмуті. Історія бійця з позивним «Лєба» photo_camera Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 14:09 П'яний та «під кайфом» водій потрапив у ДТП на Келецькій photo_camera 13:17 Знаний футболіст підтримав Ромчика, який дивом вижив після обстрілу по Вінниці photo_camera 12:42 Чи можна отримати відстрочку від мобілізації, якщо близький родич загинув чи зник безвісти? 11:42 За розстріл поліцейських розшукують військових батька та сина. Відео з нагрудної камери копа play_circle_filled 10:58 На фронті відбулося більше ста зіткнень: Генштаб розповів, де вчора було «гаряче» 09:30 Шукають двох чоловіків на темно-зеленій Suzuki, які вночі розстріляли поліцейських на Вінниччині play_circle_filled photo_camera 09:16 Ціною свого життя врятував пораненого побратима. Вінниця прощається з Олександром Яремчуком 08:24 Сьогодні вітаємо Олександра та Гаврила. Історія, заборони та прикмети 20 квітня 21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук play_circle_filled 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up