З Вінницького аеропорту плануються рейси до Москви

З Вінницького аеропорту плануються рейси до Москви
Актуальне інтерв’ю про вінницький аеропорт з Ярославом Мазурцем, директором підприємства “Аеропорт Вінниця”.

Чому були припинені рейси до польського Лодзю?
- Вони не припинені. Просто було здійснено тільки два зворотних рейси, і через відсутність достатньої кількості бажаючих літати. Тому у нас є домовленість з польською стороною про перенесення рейсів. Якщо раніше планувалися перельоти двічі на тиждень (вівторок та п’ятниця), то тепер визначені окремі дати польотів. Це 19 та 26 листопада, 3 грудня, 21, 26 грудня. Я думаю, ці рейси будуть популярними. Адже з одного боку – для вінничан – це можливість відсвяткувати різдвяні свята в Європі. А з іншого, для українців, які працюють за кордоном, це зручний спосіб дістатися додому.

Яка, на вашу думку, основна проблема того, що рейси до Лодзю двічі на тиждень не можна здійснювати?
- Головна проблема – низький соціальний рівень нашого населення. Маю на увазі низькі зарплати. Адже коли в Європі для людини не проблема віддати 100 євро на переліт, то для наших людей – це дорого. Але з іншого боку, набагато зручніше полетіти кудись на літаку, ніж їхати залізницею чи авто.

Які ви бачите перспективи аеропорту, над якими ще напрямками працюєте?
- Зараз ведеться дуже багато переговорів з різними країнами. Вивчається можливість перельотів до Анталії, Москви, а далі – Тюмені, Єгипту та Ізраїлю. Останнє, думаю, стане можливим після відміни візового режиму між Україною та Ізраїлем. Ще маю велику надію на реальність рейсу до Москви. Сподіваємося, що уже навесні такий рейс з Вінниці буде можливим.

Відео дня
>Раніше до Вінницького аеропорту ходив автобус з площі Гагаріна, чи буде цей рейс відновлений?
- Я не думаю, що зараз проблема дістатися до аеропорту. До нього від залізничного вокзалу майже так само як до кінцевої Вишеньки – 7,5 кілометра. Уже зараз ходить маршрутка від «Гроша» (вулиця Чехова). У майбутньому, як тільки буде налагоджена більш-менш нормальна регулярність перельотів, думаю, ми відновимо автобусний рейс із площі Гагаріна.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (8)
  • Anonymous

    Все? Прилетели?

    Anonymous reply Anonymous

    )))) Мало минусов. Это консулу польскому, как я понимаю. Наобещал и кинул. А водки под базар попил на халяву)))
  • Anonymous

    Интересно
  • Anonymous

    Было бы ещё очень хорошо,если бы появился рейс в Варну.
  • Anonymous

    Яка це маршрутка ходить в аеропорт від Гроша? Не бачив ніразу!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
19:43 На Вінниччині три медзаклади надають безкоштовну допомогу передчасно народженим немовлятам 18:07 Дванадцять класів та три роки профільної освіти: як зміниться навчання у вінницьких школах 17:46 Додому «на щиті» повертається Андрій Коценко, який понад рік вважався безвісти зниклим 17:44 Моделі морських дронів і корвету «Вінниця». Фінішував чемпіонат з судномодельного спорту photo_camera Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 16:33 Через низький рівень вакцинації на Вінниччині зростає кількість хворих на кашлюк 15:50 Найцікавіші відео про Вінницю. Яким наше місто бачать у різних популярних проєктах? play_circle_filled 15:24 До лав Небесного війська приєднався Геннадій Шуліков з Вінниччини 14:12 Уродженця Вінниччини генерала Олександра Яковця призначили головою Адміністрації Держспецтрансслужби 12:42 Наркозбувачка з Вінниці знову попалась на зберіганні наркотиків у великих розмірах photo_camera 11:47 Вінниця в Instagram. Кращі фото за тиждень, що минає photo_camera 11:23 Під час масованої ракетної атаки ворог серйозно пошкодив обладнання на чотирьох ТЕС 10:21 В останню земну путь вінничани проводжатимуть Костянтина Шушкова 09:07 Сьогодні відзначають Всесвітній день ветеринара. Історія, заборони та прикмети 27 квітня 20:44 Вінницькі гімнастки підкорили Грузію. Привезли 21 нагороду з «Keti Cup Tbilisi» photo_camera 20:29 Родичі та бізнес-партнери у вінницьких МСЕК: знайшли багато цікавого в деклараціях членів комісій
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up