Порошенко готовий припинити АТО

Порошенко готовий припинити АТО
Президент України готовий припинити військові дії та прагне миру. Таку заяву зробили у Адміністрації Президента.

        2 липня на зустрічі з дипломатичним корпусом заступник Глави Адміністрації Президента України Валерій Чалий заявив, що Петро Порошенко може повернутися до  мирного врегулювання ситуації. Але за умови припинення боїв з обох сторін, звільнення усіх заручників та встановлення контролю за українським кордоном.

         За повідомленням прес-служби Валерія Чалого  Президент використав усі можливості для того, щоб в країні був мир. Але відповідної реакції з іншого боку не було.

          В Адміністрації Президента готові до відновлення трьохсторонніх консультацій, задля мирного врегулювання ситуації. Також він наголосив, що сьогодні Україна потребує міжнародної підтримки.

Відео дня

           «Прем’єр ДНР» Олександр Бородай заявив, що не проти консультацій 1 липня, але вони не відбулися. Раніше представники «ДНР» заявили, що зменшать список вимог заради переговорів.

            Третє засідання робочої групи може відбутися в Мінську, таку заяву зробив представник Президента з мирного врегулювання ситуації. Проте представники «ДНР» не бачать сенсу проводити переговори на іншій території.

            Нагадаємо, що з моменту проведення АТО на Сході України загинуло вже 11 вінничан.

 

Коментарі (17)
  • Anonymous

    А тим Часом Словянск злили. Ціна слів сепапратистів зрозуміла.
  • Anonymous

    Да я таких историй в день штук 30 могу состряпать. Такое фуфло сочиняют несостоявшиеся журналисты. Это как почитать дешевые журнальчики типа "Истории из жизни", все истории в котором придуманы от и до.
  • Anonymous

    Пиня Вальцман (Порошенко) вместе с Гройсманом должен быть повешен в Виннице на дамбе "Рошен".
  • Anonymous

    нивапрос: "Вечером моя дочь случайно ошиблась номером. Собеседника, на удивление звали так же, как и адресата, собственно, звонка. После короткого выяснения "ху из ху", кстати, парень оказался из Днепропетровска, и Машкиных извинений, этот самый ошибочный спросил ее - откуда ты? - Из Донецка, - отвела Маша. И тут в телефоне раздались такие визги, что даже я, сидевшая на другом конце стола, услышала. И ошалела. Мальчик (или мужчина?) орал в трубку как именно он лично будет ее резать и трахать (прошу прощения, передаю дословно) и скольких донецких блядей он лично задушит, мол, каждый уважающий себя украинец должен... и так далее. От количества матов и угроз дочь аж задохнулась и швырнула трубку на стол. И расплакалась. Не от страха расплакалась, а от ненависти, с которой говорил незнакомый ублюдок. И от того, что теперь поняла самое главное - не нужно быть ополченцем, что бы быть ненавидимой априори только за то, что живешь в Донецке. - не нужно быть воинствующей сепаратисткой, что бы бравый укр перерезал тебе горло. - не мы их ненавидим - они нас. Да так ненавидят, что готовы убивать даже неродившихся детей. Я вспомнила, как на шустершоу лыжичка уговаривала "не бойтесь нас!" и опять вздрогнула - она знала, о КОМ говорила. Я вспомнила рассказы моей матери о зверствах бандеровцев в украинских селах. Я вспомнила слова моей бабули, отчаянной антифашистки: "Их боялись во много раз больше немцев, потому что фашисты просто убивали..." И тогда я подумала - меня предупредили. Это было предупреждение. Случай? Нет. Случайных звонков не бывает "
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:28 «Це поставить хрест на Буші». Власники екосадиб проти створення кар'єру у заповіднику photo_camera 21:01 Судитимуть браконьєрів, які хотіли поласувати рибкою за 174 тисяч гривень 20:25 «Це конкуренти поширюють чутки, що нас уже нема». Інститут землеустрою продовжує працювати 20:03 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки Від читача 20:06 У Вінниці чутно вибухи 19:40 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 19:17 Суддя з Тульчина наїхав на поліцейського. Покарання винесли лише одному — копу 18:06 У Могилів-Подільському районі під колесами автомобіля Toyota загинула жінка 17:32 Скотомогильник площею у дві тисячі квадратів виявили у Барській громаді 17:03 ТОП-5 пам'яток Вінниці для незабутнього вікенду та подорожі крізь епохи 16:37 Екс-голова лісового управління Бондар вийшов з-під варти за два мільйони гривень застави 16:20 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 16:11 На Келецькій п'яний та «під кайфом» водій потрапив у ДТП 15:15 Музиканту Джанго, який публічно підтримує росію, вінницькі СБУшники оголосили підозру 14:50 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:13 Війна — не завада любові: історія сапера зі Жмеринки Івана та його коханої Яни photo_camera 14:10 Де поставити зубні імпланти у Вінниці? Огляд кращих стоматологій Вінниці (партнерський проєкт) 13:19 Зникла 82-річна Лілія Марценюк з Вінниці. Допоможіть розшукати жінку 12:20 Військові чекають ваші книги! У Вінниці розпочався збір «Літературний донат» photo_camera 12:06 Загиблі мирні люди, зруйновані лікарні та багатоповерхівки: про 784-й день війни
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up