Рахунок 7:0 з «Інтегралом-Атлетиком» не задовільнив тренера «Ниви»

Рахунок 7:0 з «Інтегралом-Атлетиком» не задовільнив тренера «Ниви»
Вінницька «Нива» продовжує радувати своїх вболівальників яскравими перемогами. Вчора, 14 травня, на стадіоні СК «Нива» в рамках п’ятого туру чемпіонату міста з футболу вона розтрощила «Інтеграл-Атлетик» – 7:0. Особливо відзначився Володимир Поліщук, який зробив гольовий хет-трик.

Гра сподобалася фанам, які на радощах почали запускати різнокольорові феєрверки.

– Ми очікували, що «Нива» буде грати на високому рівні. І наші сподівання справдилися, – задоволений один з активних ультрас Олександр Валов. – Разом з друзями намагаємося відвідувати всі матчі улюбленої команди, домовляємося за допомогою Інтернету. Ми, віддані вболівальники, зробимо все можливе, що «перетягнути» команду до другої ліги.

Але головного тренера «Ниви» Артура Меда рахунок … не задовільнив.

Відео дня

– Адже ми забили дев’ять чистих м’ячів, а помічник головного судді зарахував лише сім з них. Він двічі помилково піднімав прапорець, фіксуючи положення поза грою, – поснює Артур Мед. Ми не планували забити багато голів. Наша мета – демонструвати видовищний футбол і радувати вболівальників. Тому сьогодні виділяти нікого не хочу, вся команда зіграла добре. Нагадаю лише, що два наших виконавці мають досвід виступів в командах майстрів. Це досвідчені Володимир Яремко (1972 р.н.) і Петро Анісім (1977 р.н.)., – прокоментував Артур Мед.  

«Нива» зі стовідсотковим результатом продовжує зберігати лідерство в групі «А» чемпіонату міста з футболу. Наступні гру «нивівці» проведуть через два тижні з ФК «Тиврів», одним з конкурентів. За словами Артура Меда, це «непоганий колектив, а взагалі в чемпіонаті міста слабких опонентів немає».

Президент «Ниви» Вадим Кудіяров визначив першочергові завдання клубу – збір коштів на професійний ФК і формування боєздатної команди, яка має бути збірною області.

– В найближчі місяці ми за підтримки обласної влади займемося залученням коштів для ФК. На другому етапі сформуємо команду для виступу в чемпіонаті області. Вже в грудні цього року плануємо пройти атестацію в Професійній футбольній лізі, а в червні наступного року – подаватимемо заявку на другу лігу, - зазначив Вадим Кудіяров.  

Previous Next

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Дарья

    Виграють бо хочуть, щоб Нива жила та існувала, тому виборюють перемоги один за одною за всяку ціну, мабуть тренуються без переривів, відриваються по повній. Молодці.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera 12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 11:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera 09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up