За участь чи не участь в АТО вимагають хабар? Телефонуйте на гарячу лінію

За участь чи не участь в АТО вимагають хабар? Телефонуйте на гарячу лінію
Військові занепокоєні корупцією у власних лавах. Кажуть, останнім часом з’являється інформація щодо порушення посадовцями військових комісаріатів вимог чинного законодавства, пов’язаних із призовом на військову службу, у тому числі під час проведення часткової мобілізації.

Називаються навіть конкретні суми: за призов чи не призов до армії просять 500 доларів або 5000 гривень.

- Нещодавно був телефонний дзвінок на «гарячу лінію» Головного управління Військової служби правопорядку у Збройних силах України, - каже офіцер відділення виявлення та розслідування корупційних правопорушень у зонах діяльності органів управління військової служби правопорядку Валерій Шмигельський. - Абонент повідомив, що військові комісари кількох військових комісаріатів Вінницької області займаються саме такими ганебними діяннями.

На жаль абонент не повідомив свої контактні дані, тому дзвінок був анонімним.

Відео дня

Разом із тим в Україні протягом червня – липня 2014 року уже зафіксовані випадки отримання хабарів посадовими особами військових комісаріатів. Відповідні відомості за даними фактами уже внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Тривають досудові розслідування.

Тому військові звертаються до усіх, хто зіткнеться з фактами вимагання хабара чи наданні тієї чи іншої послуги за певну винагороду, з проханням повідомляти про це на гарячу лінію: 0432-596-115, або за мобільними телефонами: 067-327-85-46, 067-549-83-48.

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (6)
  • Anonymous

    http://otvet.mail.ru/question/24219075 Мама с Папой должны учить с детства...
  • Anonymous

    Увы! мы даем взятки именно для того, чтобы обойти законы... Зачем закладывать того, кто нам поможет? Я не хочу идти в армию - даю взятку. Но если я напишу заявление о взятке, я отвечать не буду, но в армию пойду....
  • Anonymous

    А можешь представить так...Когда скажут давать, тогда и звони...
  • Anonymous

    http://www.pravda.com.ua/news/2014/07/10/7031485/
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
15:52 У ДТП поблизу Вінниці загинули троє поліцейських 15:23 Максим Гребельський з Літина отримав медаль «Захиснику України» від Головкома ЗСУ 14:17 У Вінниці погасили марку «Побратими» присвячену місту-партнеру Нансі 13:48 Водойми Вінниччини, які зачарують своєю красою: куди можна поїхати? Від читача 14:28 Тумба під умивальник модель для пральної машинки 12:42 Начальник Вінницької ОВА порадив хейтерам скористатися лупою photo_camera 11:33 Окупанти не полишають спроб прорвати фронт на Харківщині 11:00 Які основні проблеми, пов'язані із дорожнім рухом у Вінниці, вас хвилюють? Ми запитали вінничан 10:37 В останню путь вінничани проводжатимуть Костянтина Хібовського та Дениса Новіцького 09:17 Сьогодні з іменинами вітаємо Кирила та Ростислава. Історія, заборони та прикмети 11 травня 21:09 Додому «на щиті» повертається Денис Новіцький з Вінницьких Хуторів 20:19 На Вінниччині двоє людей незаконно вирощували сільгоспкультури на прибережних смугах 19:23 Метеозалежним приготуватися: до Землі наближається потужна магнітна буря 18:22 Сапери ДСНС знищили гранату та снаряд часів Другої світової photo_camera 17:58 Один пропуск — 20 грн: цікавий спосіб відпрацювання пропущених пар в Барському коледжі 17:15 Оригінальні автозапчастини від провідних виробників тепер доступні для вінничан (Новини компаній) 17:07 Аби захопити вінницький кар'єр, хабарники пропонували мільйон доларів полковнику СБУ photo_camera 16:23 Сорок діячів культури і мистецтв Вінниччини отримуватимуть стипендії ОВА 16:17 «Таких як він, ніколи більше не буде». Вінниця попрощалася з Назарієм Гринцевичем
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up