Вінницький аеропорт ремонтують для прийому рейсів "Вінниця - Тель-Авів - Вінниця"

Вінницький аеропорт ремонтують для прийому рейсів "Вінниця - Тель-Авів - Вінниця"
Не дивлячись на ситуацію в Україні перший літак нового авіарейсу "Вінниця - Тель-Авів - Вінниця" вилетить з вінницького аеропорту 19 березня. Наразі аеропорт активно готується до події.

На данний момент втіленням в життя проектів нових авіарейсів займаються два підприємства "Міжнародний аеропорт Вінниця" та "Подільський туристично-інформаційний центр".

Наразі приміщення аеропорту ремонтуються та модернізуються для комфорту та зручності відвідувачів, оскільки раніше стан аеропорту не дозволяв якісно обслуговувати пасажирів.

{photo_gallery id=3778|}

Відео дня
> Також зараз конструюється центральна частина авіавокзалу, яка працювала ще під час радянського періоду, створюються нові зали приліту та відліту, створюється інфраструктура для прийняття та відправки пасажирів, система прикордонного, митного контролю та система роботи з багажем. Все буде витримано в нових, європейських стандартах.

Підготовка аеропорту розпочалась в лютому цього року і буде завершена вже за тиждень.

На рейсі "Вінниця - Тель-Авів" пасажирів буде перевозити сучасний європейський літак Airbuss 320, що є великою перевагою для Вінниці.

{photo_gallery id=3779|}

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (9)
  • Anonymous

    Не вірю своїм очам. Томущо ти клон. Справжній мазепа любив торонтуя.
  • Anonymous

    займаються
  • Anonymous

    цей
  • Anonymous

    оскільки
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
16:16 Стали відомі дати, коли розпочнуться літні канікули у вінницьких школах 15:33 Називався пораненим військовослужбовцем та просив гроші на лікування. Шахрай отримав підозру 15:05 До сервісного центру на Ботанічній величезні черги. Чому і як це пов’язано з мобілізацією? photo_camera 14:39 Вінничанин хотів втекти за кордон за десять тисяч доларів. Чому не вийшло Від читача 13:38 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 14:27 Наукова лабораторія на Вінниччині: як школярі створюють роботів та спілкуються зі штучним інтелектом play_circle_filled photo_camera 14:20 Косметичні процедури навесні: поради, що зараз необхідно зробити (партнерський проєкт) 13:55 Вакцинація дорослих: що перевірити, коли йдете вакцинуватись від дифтерії і правця 12:28 Якими послугами служби зайнятості можуть скористатися ВПО 12:02 Втекли з частини зі зброєю та вбили патрульного: деталі та версії злочину в Гайсинському районі play_circle_filled photo_camera 12:00 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 11:34 Почастішали випадки укусів кліщів. Як уберегтися? 10:27 У Бершаді попрощалися із загиблим від бандитської кулі поліцейським Максимом Зарецьким photo_camera 09:33 Ліквідували ще 800 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 23 квітня 09:00 Куди віддати дитину: гуртки Вінниці, студії та позашкільні заняття (партнерський проєкт) 08:44 Сьогодні вітаємо Юрія та Валерія. Історія та прикмети 23 квітня 08:00 Вакансії в Chopper, Green cool, Грош та 81 актуальна пропозиція роботи у Вінниці 21:12 Яку безкоштовну психологічну допомогу можуть надати сімейні лікарі? Ми дізналися 20:56 Вінничан закликають зменшити споживання електроенергії 20:18 «Вінницькі вовчиці» у Хорватії виграли престижний міжнародний турнір Adria Bowl photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up