Шоста хвиля мобілізації продовжується. Повісток боятись не треба

Шоста хвиля мобілізації продовжується. Повісток боятись не треба
На зміну військовослужбовцям, яких призвали третьою хвилею мобілізації, проводиться набір нових кандидатів на несення служби в український військах.

До цього часу в рамках шостої черги військові комісаріати Вінницької області сповіщають про проведення медичних оглядів військовослужбовців. Варто зазначити, що отримання повістки у військовий комісаріат ще не означає те, що вас заберуть у військову частину. Нерідко викликають для того, щоб уточнити військово-облікові дані або ж пройти медичний огляд. Навіть якщо ви вже пройшли медичний огляд, ймовірність того, що ви будете призвані при мобілізації не така вже й висока.

Всі військовозобов'язані, призвані при шостій черзі мобілізації будуть відправлені на допідготовку (перепідготовку) в навчальні центри. Після чого призваних розподілять по військовим частинам, де будуть проведені заходи бойового злагодження підрозділів.

За неявку за викликом у військовий комісаріат або ж перешкоджання проведенню заходів мобілізації, передбачена відповідальність згідно статті 211(1) КУпАП, яка тягне за собою накладення штрафу до одного неоподатковуваного мінімуму доходів громадян.

Відео дня

Вадим ПАЛАМАРЧУК

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (6)
  • Алещенко Ірина

    Боятися нетреба,  ніхто нікуди не забере. Брєд, у мене брата  забрали через 3 дні на полігон в Рівне. Там підхопив якусь заразу в госпіталі лежав майже місяць,  ще б трохи і могли легеню праву видалити. Завдяки ще молодому організму видужав. Зараз знову на полігоні. Небійтеся хлопці,  ніхто нікого не забере!!!
  • Анонім

    Безжалісна війна котра, безщадно вбиває все на своєму шляху. Тому я чудово розумію матерів , які не пускають своїх синів на смерть, бо хіба можна свідомо віддати своє дитя смерті?
  • Костенко Кира

    Да, боятися не треба. А хто туди зараз хоче їхати? всі розчаровані! Це вже не прояв патріотизму або байдужості до країни, це вже реакція самозбереження для своїх сімей, тому я не засуджую тих, хто не хоче брати повістки. Інша справа - за виконання мобілізаційних планів працівникам військкоматів начисляють непогані премії. от на це я звернула б увагу. То вони і гребуть вже всіх підряд.

  • Вінницька Віторія

    Незабаром 7 дочекаємось
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
14:45 З’явився білий бенгальський тигр. Чим ще здивує Подільский зоопарк у новому сезоні? photo_camera 13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній) 11:45 Знайшли військових, які переховували вбивць поліцейського з Вінниччини 11:00 Ліквідували ще 950 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 26 квітня 10:00 Сьогодні день пам'яті Чорнобиля. Історія та прикмети 26 квітня 09:44 Чи знаєте історію Чорнобильської катастрофи? Тест від 20minut.ua 09:00 Конференц-зали та коворкінги у Вінниці: де орендувати та за скільки? (партнерський проєкт) 21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up