Нові вінницькі патрульні показали, як затримуватимуть злочинців

Нові вінницькі патрульні показали, як затримуватимуть злочинців
Два місяці слухачі Нової поліції Вінниці стріляли, їздили, відпрацьовували прийоми та вчили закони на зубок щоб вже в лютому вийти на патрулювання у місто. Хлопці і дівчата своєю підготовкою задоволені, у своїй роботі хочуть більше займатись попередженням правопорушення, а до зброї та прийомів вдаватись лише в крайніх випадках.

В тренувальному центрі для курсантів 27 січня відбулось комплексне заняття. Відпрацьовували сценарії одягання кайданок,поверхневу перевірку, застосування спецзасобів та прийомів із самозахисту.

- Більше половини слухачів -  люди цивільні, які нещодавно закінчили вузи. Менше ніж за два місяці вони прослухали курс з тактики, щодення тренувалися і виглядають доволі впевнено, - каже тренер з тактики Олександр Флут.

Відео дня

Previous Next

Слухачі вивчали прийоми незаборонені законом, які можна застосовувати до населення, щоб убезпечити себе і громадян.

- Спочатку ми розмовляємо з людиною, намагаємось погасити її агресію, якщо не допомагає, доводиться застосовувати спецзасоби, такі як палиця резинова, наручники, - каже майбутній патрульний Володимир.

Майбутні патрульні дівчата від хлопців не відстають. Зізнаються, що звісно трохи слабші, але кажуть що в парі з напарником здатні виконувати усі покладені на них функції.

Слухачка Оксана відстріляла набої на оцінку відмінно, та дівчина сподівається, що зброю їй доведеться використовувати дуже рідко і в основному їй доведеться лише попереджувати правопорушення.

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (4)
  • Анонім

    Дай бог этим девочкам не встретится с гопниками с кастетом или чем то серьезней.

    Дарья reply Анонім

    Я думаю, що одна чи двох дівчат не будуть відправляти патрулювати. Буде дівчина та хлопець. А інакше як дівчина зможе впоратись з хлопцем злочинцем.

    Анонім reply Анонім

    Нет уж, назвался груздем - полезай в кузов! )А девочками я бы их называть не стал. Во-первых никакие они уже не девочки, а во-вторых женщина, которая осваивает мужские занятия уже не женщина, а мутант.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
13:13 Шукають молодого хлопця, якого підозрюють у крадіжці photo_camera 12:14 На фронті вчора відбулося 61 бойове зіткнення. «Найгарячіше» на Новопавлівському напрямку photo_camera 11:06 Без води та світла. Де у Вінниці 19 березня відключають послуги photo_camera 10:04 У Вінниці засніжило: містян просять пересісти на громадський транспорт photo_camera Від читача 10:22 Закреслюють кандидатуру Путіна": у чаті "виборчкому" Керчі звітують про масове псування бюлетенів. Фото 09:57 Вінницька громада проводжає у вічність Захисника Михайла Шастуна photo_camera 09:27 На хабарі у 300 000 гривень попався директор енергопідприємства play_circle_filled photo_camera 09:20 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 09:08 У трьох районах області знайшли уламки «шахедів». Один був у нездетонованому стані photo_camera 08:40 Робота у Вінниці: 94 свіжих вакансій від вінницьких компаній 08:37 Сьогодні вітаємо Дарію та Дмитра. Історія, заборони та прикмети 19 березня 21:01 «Вінниця у коміксах»: оголосили конкурс для дітей і молоді 20:05 Про «Щедрик»: у Вінниці покажуть матеріали із українських, чеських, канадських та американських архівів photo_camera 20:02 Командиру розвідгрупи з Вінниччини вручили орден 19:40 Сонячні електростанції: для чого вони вам, яка їх вартість та терміни окупності (Новини компаній) 19:01 Сміттєзвалище посеред кварталу: по вулиці Чайковського майже немає місця для виносу сміття 18:27 Помер колишній директор 23-го ліцею Григорій Поліщук 17:28 Вибори на посаду ректора Вінницького медуніверу: хто претендує photo_camera 17:26 ФК «ЯСКО» підтвердив звання чемпіона області з футзалу 16:20 «Сцену любощів знімали у холодній воді». Актор з Вінниці — про фільм «Перелесник» і не тільки
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up