«Міні Міс Вінниця – 2015» стала восьмирічна Дар’я Журбенко

«Міні Міс Вінниця – 2015» стала восьмирічна Дар’я Журбенко
Конкурс краси та талантів серед маленьких принцес нашого міста зібрав повний зал глядачів. І нехай конкурс дитячий, на сцені панували по-справжньому дорослі пристрасті. А ще були сльози радості та розчарування.

Конкурс проходив вчора, 2 червня, у театрі Садовського. Боролись за титул «Міні Міс Вінниці» та «Міс модель Вінниці» 30 юних учасниць. Всього три виходи на сцену визначили хто з них стане найгарнішою та найталановитішою. Цьогорічний конкурс проходив під гаслом «Я - вінничанка, цим пишаюсь!».

Previous Next
 
- Всупереч усьому діти, як і ми з вами, бажають зростати, мріяти, творити. Мріють про щасливе мирне майбутнє, - розповідає організатор конкурсу Лілія Поліщук. – Обираючи тему я одразу вирішила, що вона буде присвячена нашому любому місту Вінниці. Тому що Вінниця – це неймовірна колиска, яка дарує тепло кожній дитині, яка відкриває своє серце.
Previous Next

Під час першого виходу на сцену конкурсантки представлялись та розповідали про себе. 

Другий вихід – конкурс талантів. Конкурсантки співали, танцювали читали вірші та показували гімнастичні номери. 

Третій вихід на сцену – дефіле у вечірніх сукнях. Тут учасниці демонстрували всю свою чарівність, а глядачі не стримували овацій. Найбільше дитячих голосів у залі звучало коли на сцені з’являлась 12-річна Аміна Мазур. Для того щоб обрати фіналістів конкурсу журі знадобилась ціла година.
Переможницею конкурсу «Міні Міс Вінниця – 2015» стала 8-річна Дар’я Журбенко.
В номінації «Міні Модель Вінниця» перемогла 12-річна Олександра Гаврилюк.

Окрім журі в голосуванні також приймали участь глядачі конкурсу.  Титул «Міс Глядацьких симпатій» виборола 10-річна Юлія Крученик. Ще п’ять дівчаток отримали офіційні титули Міні-моделей та Міні-міс Вінниці – 14-річна Вікторія Трифонова, 13-річна Анна Дернова, 12-річна Аміна Мазур, 7-річна Слівінська Аліна та 8-річна Багнатова Діана. Всі конкурсантки отримали подарунки від спонсорів свята.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Дарья

    Приємно, що у нас ростуть такі красуні та талановиті дівчатка, і кожна з них заслуговувала на перемогу, і я думаю, що в цьому конкурсі не було програшу, для кожної з них це перемога, адже вони так старались та готовились до цього конкурсу, дуже гарно виступали і це вже перемога.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука 10:30 Адреси, де у Вінниці 25 квітня тимчасово не буде світла чи води 09:30 Ліквідували ще 1040 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 25 квітня
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up