Горить лікарня на Київській (ФОТО, ВІДЕО)

Горить лікарня на Київській (ФОТО, ВІДЕО)
Район біля лікарні швидкої допомоги, що на вулиці Київській, в диму. Горить дах над травматологічним відділенням. Людей з третього поверху приміщення евакуювали.

- Пожежа почалась десь в 11.30, - каже працівниця лікарні. - Чому і що загорілось - ніхто ні знає.
Біля будівлі шість пожежних машин. Рятувальники розбивають покрівлю на лікарні. Вінничани спостерігають за роботою пожежників, багато хто знімає все, що відбувається, на мобільний телефон. 

Previous Next

Травматологічне відділення евакуювали. Хворих розмістили у інших відділеннях.

- Ми як тільки почули, що горить - одразу почали людей виводити. Більше 20 хворих було у нас в відділенні, здебільшого лежачі. - каже медсестра. -  Навіть не знаю, де ті сили взялися. Вивозили, виводили, рятували як могли. 

Відео дня

Інші відділення лікарні працюють у звичному режимі. В приміщенні відчувається запах диму.  
Читайте також:
Евакуйованих на пожежі пацієнтів лікарні на Київській переведуть у «Пироговку»

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
16:33 В останні дні квітня на вулицях біля Київського мосту обмежать рух. Яка причина та скільки це триватиме 14:45 З’явився білий бенгальський тигр. Чим ще здивує Подільский зоопарк у новому сезоні? photo_camera 13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній) 11:45 Знайшли військових, які переховували вбивць поліцейського з Вінниччини 11:00 Ліквідували ще 950 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 26 квітня 10:00 Сьогодні день пам'яті Чорнобиля. Історія та прикмети 26 квітня 09:44 Чи знаєте історію Чорнобильської катастрофи? Тест від 20minut.ua 09:00 Конференц-зали та коворкінги у Вінниці: де орендувати та за скільки? (партнерський проєкт) 21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up