Сестра заявила, що поліцейські побили до смерті її брата. Ведеться слідство

Сестра заявила, що поліцейські побили до смерті її брата. Ведеться слідство
Вчора, 21 грудня, киянка подзвонила на «гарячу лінію» МВС України та розказала, що піщанські поліцейські побили до смерті її брата. Брат помер в лікарні.

У відділі комунікацій ГУ Національної поліції у Вінницькій області ось як коментують даний факт. За зверненням жінки призначив  службову перевірку. В ході попереднього слідства з'ясували, що черговий по залізничній станції Рудниця 17 грудня повідомив піщанських поліцейських про бійку на вокзалі. За словами чергового четверо п'яних чоловіків розпочали бійку та троє людей постраждали.

На виклик виїхав екіпаж із 5 працівників чергової частини Піщанського відділення поліції.

На місці події встановили, п’яні хулігани побили трьох жителів району. Одного з яких з переламаною ногою забрали у лікарню. Ще двоє обійшлись синцями.

Відео дня

Слідчі під час опитування потерпілих з'ясували, що хулігани, які побили людей, втекли з вокзалу.

- Правоохоронці розділились на дві групи та вирушили на затримання даних осіб, - розказують у поліції.

Невдовзі двоє оперативників наздогнали трьох хуліганів. За словами поліцейських, правопорушники відбивались від правоохоронців штахетами та камінням.

-  Після таких дій працівники поліції змушені були вжити заходів фізичного впливу для затримання правопорушників, - пояснюють полісмени.

Хуліганів затримали та для них викликали швидку допомогу. Карета швидкої забрала у лікарню одного з учасників інциденту. В лікарні йому наддали допомогу та відпустили додому. Двоє інших  підозрюваних від медичної допомоги відмовились.

Постраждав також і один із поліцейських. Він отримав тілесні ушкодження.

Слідчі відкрили кримінальні провадження за фактами хуліганських дій згідно зі статтею 296 КК України (хуліганство) та статтею 345 КК України (умисне заподіяння правоохоронцю тілесних ушкоджень  під час виконанням цим працівником службових обов'язків).

Крім того, слідчі прокуратури Вінницької області розпочали досудове розслідування у кримінальному провадженні за статтею 365 КК України. За фактом перевищення службових повноважень посадовими особами Піщанського відділення поліції ГУ Національної поліції у Вінницькій області  нададуть правову оцінку діям працівників поліції.

Наразі слідство триває.

 

.

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (3)
  • Елена Олексюк

    Моя думка ,що співробітники поступили по закону, і права кидати камнями в правоохоронців ніхто не має права, погано лиш те що немає відеозапису цих подій тоді б було одразу все зрозуміло!!! Якщо ми рухаємося у європейському напрямку, то підіть спробуйте замахнутися на полійцейського в тих країнах, я побачив би які були всі хитрі!!!!!!

    anon. reply Елена Олексюк

    А чи ви готові до розпаду Европейского союзу? Якщо ми туди вступили то давно були там а так я не бачу сеансу там бути тому я бачу розпад Росії як СССР на 8 чи 12 частин держав і бачу ЕС розпадеться так само. Я написав тому що бачу економіку яка упаде ще й далі, а корупція навіть не допоможе вони як ці малі діти в Верховній Раді сидять і граються на кнопках. Якби я був депутатом то все вирішив. А так там сидить якийсь Яценюк еврей.
  • anon.

    Навіщо треба було цю поліцію створювати? Щоб вони губили людей чи били не винних? А тепер цю поліцію треба камнями закидати і президента також камнями закидати. Питання народу: Куди ми йдемо?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
18:18 Наше місто тепер має свій ексклюзивний десерт — торт «Вінниця» 18:13 Військовий, який знищив з «Джавеліна» дев’ять ворожих цілей, став Почесним громадянином Якушинець 17:24 У Вінниці продезінфікували понад 400 колодязів у приватному секторі 16:16 Стали відомі дати, коли розпочнуться літні канікули у вінницьких школах Від читача 18:21 Благодійний проєкт "Толока в стилі джаз" 15:33 Називався пораненим військовослужбовцем та просив гроші на лікування. Шахрай отримав підозру 15:05 До сервісного центру на Ботанічній величезні черги. Чому і як це пов’язано з мобілізацією? photo_camera 14:39 Вінничанин хотів втекти за кордон за десять тисяч доларів. Чому не вийшло 14:27 Наукова лабораторія на Вінниччині: як школярі створюють роботів та спілкуються зі штучним інтелектом play_circle_filled photo_camera 14:20 Косметичні процедури навесні: поради, що зараз необхідно зробити (партнерський проєкт) 13:55 Вакцинація дорослих: що перевірити, коли йдете вакцинуватись від дифтерії і правця 12:28 Якими послугами служби зайнятості можуть скористатися ВПО 12:02 Втекли з частини зі зброєю та вбили патрульного: деталі та версії злочину в Гайсинському районі play_circle_filled photo_camera 12:00 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 11:34 Почастішали випадки укусів кліщів. Як уберегтися? 10:27 У Бершаді попрощалися із загиблим від бандитської кулі поліцейським Максимом Зарецьким photo_camera 09:33 Ліквідували ще 800 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 23 квітня 09:00 Куди віддати дитину: гуртки Вінниці, студії та позашкільні заняття (партнерський проєкт) 08:44 Сьогодні вітаємо Юрія та Валерія. Історія та прикмети 23 квітня 08:00 Вакансії в Chopper, Green cool, Грош та 81 актуальна пропозиція роботи у Вінниці
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up