На Немирівщині застрелили 19-річного хлопця, який поранив даішника

На Немирівщині застрелили 19-річного хлопця, який поранив даішника
Сьогодні, 3 січня, біля шостої ранку неподалік села Озеро Немирівського району працівники ДАІ зупинили авто “KIA Cerato”. Водій іномарки намагався утекти та відкрив вогонь по правоохоронцям. В результаті перестрілки був поранений інспектор ДАІ. А водія - вбили.

Працівники ДАІ несли службу на дорозі Немирів-Гайсин. На вимогу зупинитись водій “ KIA Cerato” почав тікати. Наздогнати порушника вдалось біля села Озеро. Перевіряючи речі 19- річного водія міліціонери виявили зброю. Хлопець почав стріляти у бік міліціонерів і, як повідомляє вінницька прес-служба правоохоронців, поранив одного із них у груди та праве плече. У відповідь напарник пораненого вистрелив із табельної зброї. Молодик загинув від отриманих пораненьї.

- На місці інциденту було вилучено дві одиниці вогнепальної зброї та обойми із набоями, які направленні на експертизу. З’ ясовується мета  перебування злочинця на  території Вінниччини , - повідомляє сектор зв' язків з громадськістю обласної міліції.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (52)
  • Ченіз Яніна

    у цього хлопця, котрого вбили даїшники, перебите ліве коліно,права нога вщент прострелена,роздроблена,спина побита до такої степені ,що сплошна гематома, у нього прострелені груди  в кількох місцях,рука одна в гематомі друга прострелена, у нього прострелене серце і легені,здертне пострілом лице,його тіло виглядає так, якби над ним садистично знущалися.В той же час у ГАІшника лише легке поранення руки, і то ,під великим питанням ,а чи не  інсценований самостріл,щоб виправдати потім вбивство хлопця.
  • Вінничанин

    В одному з сіл Пустомитівського району працівники  Управління по боротьбі з організованою злочинністю ГУМВС України у Львівській області виявили арсенал зброї та боєприпаси. Ймовірно, вилучена зброя належить львів’янину, котрий обстріляв з вогнепальної зброї інспекторів ДАІ у Вінницькій області.

    На автодорозі Немирів – Гайсин  у Вінницькій області, 3 січня близько шостої години ранку, працівники ДАІ намагались зупинити автомобіль «КІА» для перевірки. Водій іномарки, проігнорувавши вимогу працівників міліції зупинитись, збільшив швидкість і почав втікати. Інспектори прийняли рішення переслідувати автомобіль і невдовзі заблокували його поблизу одного з сіл Вінницької області.

    Під час перевірки документів водій іномарки несподівано відкрив прицільний вогонь з вогнепальної зброї і двічі поранив одного з інспекторів ДАІ. Працівники міліції у відповідь відкрили вогонь з табельної зброї. Під час перестрілки нападник отримав смертельне поранення.

    Особу водія «КІА», котрий стріляв у правоохоронців, було встановлено – ним виявився 19-річний львів’янин. Зловмисник стріляв у інспекторів ДАІ з пістолета «Глок-19» австрійського виробництва. Крім того у салоні іномарки було виявлено пістолет-кулемет «Скорпіон» чеського виробництва.

    Під час санкціонованого обшуку помешкання у одному з сіл Пустомитівського району Львівської області, де тимчасово проживав водій іномарки, працівники Управління по боротьбі з організованою злочинністю ГУМВС України у Львівській області виявили та вилучили:

    -  предмет схожий на револьвер моделі «MAJOR Eagle 3»;

    - предмет схожий на пістолет «STALKER 917-S» 9мм зі спорядженим магазином на 16 патронів;

    - 212 патронів калібру 9 мм;

    - 31 патрон з маркуванням «Superx».

    Вся вилучена зброя та боєприпаси направлені на дослідження у науково-дослідний експертно-криміналістичний центр при ГУМВС України у Львівській області.
  • Anonymous

    "19-річний водій, якого застрелив вінницький інспектор ДАІ, тримав вдома арсенал зброї та боєприпаси"

    Особу водія «КІА», котрий стріляв у правоохоронців, було встановлено — ним виявився 19-річний львів’янин. Зловмисник стріляв у інспекторів ДАІ з пістолета австрійського виробництва «Глок-19». Крім того у салоні іномарки було виявлено пістолет-кулемет «Скорпіон» чеського виробництва.



    "Під час санкціонованого обшуку помешкання у одному з сіл Пустомитівськогорайону Львівської області, де тимчасово проживав водій іномарки, працівники Управління по боротьбі з організованою злочинністю ГУМВС України у Львівській області виявили та вилучили:



    - предмет схожий на револьвер моделі «Major Eagle 3»;



    - предмет схожий на пістолет «Stalker 917-S» 9мм зі спорядженим магазином на 16 патронів;



    - 212 патронів калібру 9 мм;



    - 31 патрон з маркуванням «Superx»."



    - "Ймовірно, вилучена зброя належить львів’янину, котрий обстріляв з вогнепальної зброї інспекторів ДАІ у Вінницькій області."http://magnolia-tv.com/text-news/2015-01-05/49929-na-lv-vshchin-pravookhoronts-viyavili-arsenal-zbro-u-privatnomu-budinku"

    шановні читачі , тричі перечитав публікацію МАгнолія тв, не можу зрозуміти, на якій підставі вилучена зброя належить застреленому водію?

    Ні документів на зброю, ні відбитків, ні свідків ні показів злочинця, на основі розлідування є можливість, що уся вилучена зброя вінницької, львівської, та донецьких областей належить застріленому злочинцю. Усі пограбування на цих територіях , та частину терактів у Одесі це його рук справа.

    Ще цікавить питання скільки злочинів можна приписати вбитому злочинцю, і чи надасть хоча б суду міліція відео з реєстраторів або водія або працівників ДПС. Якесь дуже дивне слідство, можливо сосіди впізнали вбитого, рідні, батьки, телефонні дзвінки з цієї тереторії де виявлено зброю?Шановне керівництво нашої, міліції ваше мовчання породжує безліч необгунтованих припущень, хоча на протязі 24 годин у Вас зявилась інформація про алкоголь у крові злочинця, інспектрорів, стан їх здоровя, інформація про застріленого телефони його родичів та друзів.

  • Анонім

    Куди він тікав зі зброєю? І від кого?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:28 «Це поставить хрест на Буші». Власники екосадиб проти створення кар'єру у заповіднику photo_camera 21:01 Судитимуть браконьєрів, які хотіли поласувати рибкою за 174 тисяч гривень 20:25 «Це конкуренти поширюють чутки, що нас уже нема». Інститут землеустрою продовжує працювати 20:03 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки Від читача 20:06 У Вінниці чутно вибухи 19:40 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 19:17 Суддя з Тульчина наїхав на поліцейського. Покарання винесли лише одному — копу 18:06 У Могилів-Подільському районі під колесами автомобіля Toyota загинула жінка 17:32 Скотомогильник площею у дві тисячі квадратів виявили у Барській громаді 17:03 ТОП-5 пам'яток Вінниці для незабутнього вікенду та подорожі крізь епохи 16:37 Екс-голова лісового управління Бондар вийшов з-під варти за два мільйони гривень застави 16:20 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 16:11 На Келецькій п'яний та «під кайфом» водій потрапив у ДТП 15:15 Музиканту Джанго, який публічно підтримує росію, вінницькі СБУшники оголосили підозру 14:50 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:13 Війна — не завада любові: історія сапера зі Жмеринки Івана та його коханої Яни photo_camera 14:10 Де поставити зубні імпланти у Вінниці? Огляд кращих стоматологій Вінниці (партнерський проєкт) 13:19 Зникла 82-річна Лілія Марценюк з Вінниці. Допоможіть розшукати жінку 12:20 Військові чекають ваші книги! У Вінниці розпочався збір «Літературний донат» photo_camera 12:06 Загиблі мирні люди, зруйновані лікарні та багатоповерхівки: про 784-й день війни
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up