На "Рок-брамі" у Вінниці Положинський показував, як треба стрибати на концерті

На "Рок-брамі" у Вінниці Положинський показував, як треба стрибати на концерті
Восьмигодинний музичний марафон підготували для вінничан організатори благодійного фестивалю "Рок-брама". Сьогодні, 20 вересня, на стадіоні "Локомотив" виступили "Тартак", "Моторор'Ролла", "Мілкіт", "ОтVinta", "Чорнобривці" та інші.

 Мета фестивалю -   зібрати гроші для підрозділів Збройних сил України, зокрема 59-ої окремої механізованої бригади та 3-го полку спеціального призначення. Також організатори,  Благодійний фонд «Львівська Брама» та Всеукраїнське об’єднання учасників бойових дій і волонтерів АТО хочуть допомогти пораненим бійцям та тим, хто проходить реабілітацію у військових госпіталях України. 

Previous Next

У планах придбати автомобіль та прилади нічного бачення. Це вже другий концерт. Перша «Рок-брама» проходила в Києві на співочому полі. Але у Вінниці за словами організаторів, глядачів прийшло більше. 

Відео дня

-  45 гривень – символічна вартість квитка, яку «потягне» і студент, і працюючі вінничани, щоб послухати якісну вітчизняну рок-музику, -  каже голова Всеукраїнського об’єднання учасників бойових дій і волонтерів АТО  Анатолій Слівінський, - На гарячу лінію міста вінничани, що живуть поряд, дзвонять сьогодні, скаржаться, що вже сім годин йде концерт, люди спати хочуть,  але ми вже закінчуємо. 

Музиканти на фестивалі виступають безкоштовно.  Організатори кажуть, що відгукнулись ті, хто зміг вирватись з гастрольного графіку. Ведучий фестивалю – «кварталівець» та виконавець ролі «Віктора Федоровича» Олександр Пікалов тепер  допомагає бійцям на Сході.

 

- Сотня «Львівська брама» – хлопці з якими я познайомився на Майдані. Коли БТР-и пішли, вони були знизу. Потім вони на фронт пішли, і періодично вони з фронту дзвонять і просять про допомогу. Стараюсь допомогати усім, хто просить і кому потрібна допомога, - каже Олександр.

Музиканти з Харкова – афро-український гурт з промовистою назвою «Чорнобривці» не залишили вінничан сумувати. Українські народні пісні у стилі регбі вінницька публіка ще не чула.

 

Хедлайнер вечора – Сашко  Положинський не давав засумувати нікому ні на секунду. В перервах між своїми енергійними танцями на сцені Сашко вчив вінничан правильно плескати в долоні, присідати та робити «стрибок концертний звичайний». Допомагав йому у цьому вокаліст «Мотор’Ролли» Сергій Присяжний.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (6)
  • Дарья

    Концерт перевершив усі сподівання. Це було дуже круто, море позитиву і шалених емоцій! Дякую за чудовий вечір у Вінниці!
  • Присяжнюк Катерина

    було просто чутово!!! такого концерту такого драйву я ще не бачила
  • Анонім

    А группы "ОтVinta" вообще не было! Они вчера были в Торонто по-моему))
  • Анонім

    И не "Моторор'Ролла", а "Мотор'ролла"))))) внимательнее писать надо!)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up