Під Вінницею «Опель» збив насмерть 30-річного чоловіка

Під Вінницею «Опель» збив насмерть 30-річного чоловіка
Вчора, 21 жовтня, близько 22 години неподалік Вінниці на трасі Стрий-Тернопіль-Кіровоград-Знам’янка іномарка «Opel Vektra» збила пішохода. Інформації про аварію ще мало, але відомо, що чоловік загинув на місці.

Як розказують у секторі зв’язків з громадськістю обласної міліції, іномарка їхала зі сторони  Немирова в напрямку Вінниці.

За словами правоохоронців, 30-річний пішохід переходив дорогу зліва направо по ходу руху автомобіля.

Слідчі відкрили  кримінальне провадження за ч.2 ст. 286 КК України. За порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які спричинили смерть потерпілого водієві загрожує до 8 років тюрми.

Відео дня

Нагадуємо, що родичі загиблого 29-річного вінничанина, якого збила Мазда біля “Козацького стану”, шукають свідків аварії

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (17)
  • Евгений

    Якщо пішохід був нетверезий,або якщо порушив правила дорожнього руху і спричинив аварійну ситуацію,то водію радив би найняти толкового адвоката та вимагати матеріальне відшкодування за зіпсоване майно(Автомобіль та ремонт авто).Бо тільки в нашій дебільній державі винуватий завжди водій,а пішоходи в нас ніколи внуватими не бувають,і вс чомусь вважають якщо загинув пішохід(навіть з власної вини)то водій повинен чомусь відповідати.



    Водій повинен відповідати лише у випадку якщо сам винуватий.Якщо ж винуватий пішохід,то родичі травмаваного(загиблого)повинні відшкодовувати  водію моральні та матеріальні збитки.!



    Будемо чекати закінчення слідства.
  • Торонтуй

    Дороги смерти.

    10 дней я по ним ездил сам за рулем, спалил два бака бензина, незабываемые впечатления! И вот что я хочу вам сказать, дорогэньки:

    Дороги и правила движения. С этого начинать надо. Без этого никакой "европы" вам не светит. Никогда.
  • Анонім

    Нехай земля тобі буде пухом, Паша! Шкода, що так було багато планів, які не здійснилися. Він сам добровольцем пішов в АТО,  захищав нас усіх, а загинув такою безглуздою смертью...
  • Анонім

    На справдi це трпилось близько17:00-18:00, вiн у цей день захистив бiзнес план. Та поспiшав до дому подiлитися радiстью, що вiн там робив це таємниця покрита мраком, ві більше року бився як риба об лід щоб стати на ноги, він рік добивався роботи про яку мріяв і 3 тижні назад він на неї влаштувався, захистив бізнес план, ві накінецьто вийшов но той рівень коли можна було жити,  а не виживати, і якщо іронія долі існує то це самий яскривий що ненає приклад її прояву
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 На Вінниччині випустили марку на честь 32-річчя прикордонного загону photo_camera 20:05 Вічна пам'ять Героям: 13 захисників з Вінниччини відзначили посмертно photo_camera 19:23 БК «Вінниця» виграв Першу лігу, а Юрія Шкондю визнали найкращим гравцем чемпіонату photo_camera 19:17 Великдень онлайн: де дивитися богослужіння ПЦУ та УГКЦ play_circle_filled Від читача 15:59 Командир батальйону полку ССО «Рейнджер» розповів про службу у спецпідрозділі 18:31 Пожежа у недіючому столярному цеху: вогонь охопив площу у 100 квадратів photo_camera 18:22 Скільки їсти і що краще не їсти взагалі, щоб великодні святкування не перетворити на лікарняні 18:16 У Хмільнику під час пожежі загинула людина 17:55 В Єрусалимі зійшов Благодатний вогонь play_circle_filled 17:09 Є 25 вакансій для медиків у Вінницькій області: де шукати пропозиції 17:05 Ведучий «Орел і Решка» відвідав Вінницю. Розповів про місцевих малих виробників play_circle_filled photo_camera 17:00 Три види пасок та шоколадні яйця готували на майстер-класі разом з учасницею МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 16:16 У 16-му ліцеї провели «Парад капелюшків» на підтримку українських військових play_circle_filled 15:12 Освітяни Калинівщини приготували для українських захисників майже три тисячі пасок photo_camera 14:45 Збірна України зіграє у Польщі на чемпіонаті Європи з хокею-5 14:25 Щоб не плакати, ми сміялись: добірка нових мемів про війну photo_camera 13:13 У Вінниці водій ВАЗу збив жінку на пішохідному переході. Потерпіла в лікарні 13:05 Футболісти, черлідери і фрізбісти згуртувалися, аби разом прибрати рідне місто 12:35 Як поводяться вінничани під час хвилини мовчання? Ми запитали 12:17 Великдень у Вінниці: правила безпеки та обмеження play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up