Руфер з Вінниці піднявся на висоту 26 поверху пожонглювати м’ячиками

Руфер з Вінниці піднявся на висоту 26 поверху пожонглювати м’ячиками
У соціальній мережі Youtube з’явилось відео, де юнак з Вінниці забирається на вишку за селом Лука-Мелешківська. На вежу висотою 70 метрів руфер підіймався без страховки.

На відео можна побачити як хлопець їхав з Вінниці, та крокував пішки до вежі. Під ритмічну музику починається підйом по залізній драбині. Вже наверху юнак жонглює м’ячиками, позує на камеру.

Вінничанин побажав залишитися невідомим, бо правоохоронці не дуже полюбляють руферів.

- Щоб туди забратися, я готувався морально і фізично три дні, - розповідає руфер True Video. – Міркував і прораховував всі можливі варіанти залазу (сленг - авт.). Та ще там була охорона.

Відео дня

Висота вежі у Вінницькому районі приблизно 70 метрів. Юнак піднімвся на таку вершину без страховки.

- Головне це міцно триматися, бо можна зірватися, - розповідає хлопець. – Та бути впевненим у своїх силах. І якщо не впевнений у своїх силах, то краще не лізти.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (10)
  • Oleksandr Stoliarov

    Лол) Гніванського району не існуєі ніколи не існувало. Тиврівський є.
  • Анонім

    ...а потім напишуть про наглу смерть ще одного хокеїста...
  • Ирина Орел (Олексюк)

    Журналисты, вы даже не знаете географию своей области. В Винницкой области нет Гниванского района, городок Гнивань входит в состав Тывровского района. Место где стоит вышка, находится на территории Винницкого района, примерно 7км. от Винницы, за селом Лука-Мелешкивська, в сторону Тыврова, за ж.д. путями метров через 200-300 по правой стороне. Там точно нет 120 метров, на этаже 12 потянет.

  • Анонім

    і вона зовсім не телевізійна,а мобільного оператора
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука 10:30 Адреси, де у Вінниці 25 квітня тимчасово не буде світла чи води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up