Проект "Зможеш і ти": Андрій «Музон» Верніковський

Проект "Зможеш і ти": Андрій «Музон» Верніковський
Проект «Зможеш і ти» - спільний проект медіакорпорації «RIA», засновника спортивного центру «Сенсей» Аліни Новинюк та фотографа Костянтина Ревуцького.

Вік 34 роки,  вага 85 кг, зріст 185 см

 

Звукорежисер, музикант, засновник студії звукозапису “Иначе-Production“, що записувала вінницьких поп-рокових “Серце Дженніфер”,  свінгових “The HYPNOTUNEZ”, колоритно-український роковий гурт “Штандари”, джазових “Trio МАXIMUM”, поетичних “MORJ”, хіп-хоповий “The FLAME”, альтернативних “МАРТОВІ”,  учасників шоу “Х-фактор” Олександра Порядинського та Олександра Оніфрійчука. Одружений, батько двох дітей.

 

  • Ти,  музика, природа… Спорт є достатньо інтимною справою.

  • Я живу недалеко від центрального парку. Як тільки з’являється можливість, я намагаюся вирватися на пробіжку та бігаю близько години. Цього часу достатньо, щоб почуватися добре.

  • Мені доводиться слухати багато музики по роботі. Вона може не завжди мені подобатися. Але під час бігу я можу послухати те, що мені дійсно до душі. Я музично всеїдний: слухаю від класики до злого ганста-репу.

  • Зазвичай в плеєрі грають цікаві музичні новинки. В цей час я можу побути наодинці з артистом та послухати його від початку до кінця. Новий альбом трансового ді-джея Аrmin van Buuren, електронних британців «Rudimental», російського репера Гуфа.  

  • Виходиш на доріжку, а на поряд мчаться професійні атлети. Спробую наздогнати?

  • В музичній індустрії перемагає найсильніший та найшвидший. Зараз популярним стає той артист, якому зробили якісну роботу навіть на день раніше.

  • Біг для мене дає можливість побути наодинці з самим собою та впорядкувати думки. Не всі люблять бігати. Комусь достатньо просто пройтися.

  • Якось мій батько прямо на вулиці поставив  тенісний стіл. Ввечері ми переносили його до вуличного ліхтаря та грали до глибокої ночі. На тихій тупиковій  вулиці Сковороди, що біля заводу «Аналог»,  в прямому та переносному значені зависала вся місцева дітвора. Турніки - теж подарунок мого батька.

  • Я слідкував за футболом тільки через Т’єррі Анрі – він грав у збірній Франції, також в англійському «Арсеналі» разом з українським захисником Олегом Лужним, сам на полі був нападаючим. Зараз він вже завершив свою спортивну кар’єру, а 1998 році став чемпіоном світу з футболу.

  • Я ходжу в спортзал тричі на тиждень. Коли тренуюся, я роблю акцент на якійсь одній групі м’язів та даю відпочити м’язам, які пропрацював на минулому тренуванні.

  • Звичайно, буває не без гріха: робота іноді не дозволяє поїсти нормально, тож доводиться бігти за шаурмою. Але намагаюся харчуватися правильно. Дотримуюсь білкової дієти, щоб підсушити м’язи. Їм більше фруктів та овочів, нічого жирного, менше  вуглеводів та солодкого, особливо солодкої води.

  • Я поки шукаю шляхи боротьби зі втомою, але зараз найкращий спосіб – це відіспатися та прийти в форму. Робити свою справу добре  –  важко без хорошого здоров’я.

  • Лінь – це ворог, який постійно дихає тобі в плече. Силою волі можеш побороти все,  -  якщо тобі дійсно треба те, чим ти взявся займатися.

  • Дружина та діти – найбільша моя мотивація.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Дарья

    Гарний приклад для наслідування.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому Від читача 15:02 Skills4Recovery та JA Ukraine провели ярмарок молодіжного підприємництва Junior EXPO-2024 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera 12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 11:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera 09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ 09:05 Наші оборонці вночі знищили ворожий бомбардувальник, 15 ракет та 14 ударних безпілотників 08:40 Вентиляція та димовідведення: як обрати оптимальне обладнання для вашого будинку (Новини компаній) 08:29 Сьогодні вітаємо Івана та Єгора. Історія, заборони та прикмети 19 квітня 21:28 «Це поставить хрест на Буші». Власники екосадиб проти створення кар'єру у заповіднику photo_camera 21:01 Судитимуть браконьєрів, які хотіли поласувати рибкою за 174 тисяч гривень 20:25 «Це конкуренти поширюють чутки, що нас уже нема». Інститут землеустрою продовжує працювати 20:03 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:40 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up