Хто ще в цьому році зможе утеплити ваш дім?

  • 3564

Осінь - час готуватись до зими. З підвищення комунальних тарифів на опалення особливо актуальним є утеплення будинку. Існує думка, що утепляти будинок зараз вже пізно, але є компанії, які зможуть вам допомогти. Багато майстрів вже розписані до зими, тому ми підготували для вас список компаній, які готові взятися до роботи.

...

 

ТОВ «Ваш теплий дім»

 

Адреса: м. Вінниця, вул. Гонти, 24Б
Тел.: (0432)69-69-39, (067)115-38-49
 
ТОВ «Ваш теплий дім»   користується сучасною систему утеплення фасадів, яке є, на сьогодні, найоптимальнішим варіантом при вирішенні такого питання як створення теплової та звукової захисту будівлі. Крім того , надзвичайна міцність дозволяє власникам будівлі згодом уникнути вимушених капітальних ремонтів. Універсальна поверхня захисного екрану дозволяє проводити косметичні ремонти і прикрашати зовнішній фасад будівля навіть із застосуванням найсміливіших технологій. А позитивні відгуки від замовників тільки підігрівають інтерес і піднімають популярність цієї відмінною системою — системі утеплення фасадів!
Фасадні роботи є важливою складовою при створенні зовнішнього вигляду будь-якої будівлі. Адже фасад завжди повинен виглядати презентабельно, а також бути довговічним та стійким до будь-яких погодних умов. А завдяки різноманіттю матеріалів і технологій ремонту фасаду, Ви можете підібрати саме те, що вам потрібно.
 
Зазвичай ремонт фасаду проходить в 3 етапи:
 - підготовка поверхні фасаду до ремонту,
 - відновлення поверхні,
 - оздоблювальні роботи.
 
Наша компанія ТОВ «Ваш теплий дім» виконає всі необхідні фасадні роботи:
утеплення:
 - оновлення фасаду,
 - штукатурні роботи,
 - нанесення декоративних штукатурок.
 
Переваги системи утеплення
Знижує втрати тепла взимку і не допускає проникнення спеки влітку.
Економить витрати на опалення (охолодження ) будівлі — до 60 %.
Підвищується звукоізоляція зовнішніх стін.
Зменшується товщина зовнішніх стін — збільшується корисна площа приміщення.
Збільшується термін експлуатації будівлі.
 
ТОВ «Ваш теплий дім» співпрацює з програмою «Пільгове кредитування для населення»
     
Previous Next

MAX & ko

Тел.: (0432)60-29-60, 69-24-24, 69-84-12,
(093)01-001-23, (098)750-50-74, (096)495-77-46
Адрес: ул. Винниченка, 34
Сайт: vinnicabalkon
 
Наша организация предлагает качественную продукцию, качественные сварочные работы, качественную внешнюю и внутреннею обшивку балконов, а также утепления.
 
Компания MAX & ko была основана в 2006 году, что означает, что мы на рынке непрерывно работаем уже много лет. Именно большой опыт, накопленный за годы кропотливой работы, дает нам право утверждать, что мы настоящие профессионалы своего дела. Это означает что работая с нами, вы получаете квалифицированную консультацию, правильно подобранное техническое решение ваших проблем, качественную продукцию и услуги по хорошей цене. 
     

Previous Next

 


BETONBREND

 

Тел: (097)830-27-20, (097)997-80-02.
 
Відтепер і в нашому регіоні з'явилось утеплення європейського взірця – фасадні термопанелі, які допоможуть зробити ваш дім теплим та красивим, а ваші витрати на опалення та оздоблення - мінімальними
 
Термопанелі – один із самих популярних на Заході оздоблювальних матеріалів, застосовуваних для утеплення й облицювання фасадів уже кілька десятиліть. Одним з головних переваг термопанелей є універсальність, з їхньою допомогою можна облицювати будинок з будь-якими стінами й архітектурними формами без складних і дорогих підготовчих робіт.
 
Термопанелі – це цілісна фасадна система, що включає в себе два основних компоненти. Перший – це ефективний і оптимальний утеплювач, шар якого надійно захищений від впливів зовнішнього середовища та механічних ушкоджень. Другий елемент, що забезпечує захист утеплювача і безпосередньо самого фасаду будинку – натуральна клінкерна плитка, яка має високу міцність та стійкість до впливу несприятливих атмосферних факторів.
 
Переваги термопанелі перед звичайними традиційними технологіями: по-перше панель легко кріпиться на стіну за допомогою монтажних дюбелів, при чому поверхня може бути будь-яка, це дерево, бетон, цегла, піно блок та ін.., по-друге робиться все дуже швидко, термін утеплення котеджу 2-4 тижні, третя перевага – це фінансова сторона, так як утеплення термопанелями коштує набагато дешевше, порівнюючи із звичайними традиційними технологіями. З термопанелями Ви отримаєте абсолютно інший, утеплений і облицьований будинок.
 
У Вінниці   про термопанелі можна дізнатись  зателефонувавши за  телефоном . Тут ви зможити домовитись про зустріч, дізнатись про  діапазон матеріалів, кольорів та комбінацій . При потребі фахівці зі встановлення термопанелей вам і заміри проведуть і оптимальний варіант підберуть, та можливй  монтаж зі знижкою .
     
Previous Next

ПП "ВІННИЦЯРЕМБУД"

 

Тел.: (0432)53-10-80, (067)431-12-73
 
 ПП «Вінницярембуд» пропонує Вам весь спектр послуг з утеплення фасадів мінеральною ватою та пінополістирольними плитами!
 Кваліфікований інженерний склад фірми дозволяє нам виконувати роботи на високому професійному рівні. Велику увагу наші спеціалісти приділяють якості робіт.
 Ми виконуємо утеплення фасадів екологічно чистими матеріалами, відповідно до вимог будівельних норм і правил. Співробітництво з провідними світовими виробниками оздоблювальних матеріалів дозволяє нам пропонувати нашим клієнтам вигідну цінову політику. 
 Для кожного замовника складається індивідуальний кошторис, згідно обсягів і складності робіт і вартості будівельних матеріалів.
 Маючи ліцензії на проведення ремонтно-будівельних робіт, багаторічний досвід і кваліфікований персонал, ми можемо гарантувати Вам високу якість їх виконання!
     
Previous Next

Утепление стен снаружи

 

Тел.: (068)77-53-756, (093)73-33-629
 
Всем людям, живущим в панельных или кирпичных неутепленных домах, известны проблемы промерзания стен (холодные стены), грибок, плохая шумоизоляция, потери тепла. Это все приводит к дискомфорту жизни. Но эти проблемы можно решить с помощью наружного утепления стен. В качестве теплоизолирующего материала мы используем пенопласт или экструдированный пенополистирол.
 
Предоставляемые услуги:
• Устранение причин сырых углов
• Герметизацию оконных и балконных проёмов, козырьков
• Утепление, настройка микроклимата помещений
• Покраска балконных рам, окон, фасадов
• Герметизацию панельных швов
 
Утепление квартиры снаружи методом промышленного альпинизма – это решение проблем с сырыми стенами и откосами, с промерзанием стен и появляющимся грибком.
Мы сделаем вашу квартиру теплой и уютной!
 
Мы специализируемся на выполнении различных высотных работ методом промышленного альпинизма. Наши промышленные альпинисты помогут Вам выполнить такие работы на высоте как: профессиональная мойка окон альпинистами, мойка (мытье) фасадов, герметизация межпанельных швов, монтаж баннеров, замена стеклопакетов, высотный монтаж, очистка кровли от снега, удаление сосулек и многие другие высотные работы.
 
Утепление стен снаружи пенополистирол + штукатурка. Утепление квартир, балконов, лоджий снаружи помещения на любом этаже. Выполним утепление стен вашей квартиры системой «мокрый метод».
Преимущества:
1) эффективное повышение теплоизоляционной способности стен и устранение «мостиков холода», энергопотребление экономит до 60 %;
2) устранение сырости и плесени на стенах;
3) защита межпанельных швов;
4) дополнительная звукоизоляция;
5) принцип «термоса» позволяет защитить стены с солнечной стороны, от сильного прогревания в летний период.
     
Previous Next

ФОП ЮРЬЕВ

Тел.: +38(097)670-29-56, +38(063)278-94-38 - Леонид;
+38(098)528-15-51 - Юрий.
Группа ВК:  https://vk.com/public35527615
Страница ВК:  https://vk.com/id164493236
 
  Предоставляемые товары и услуги:
• Устранение причин сырых углов
• Герметизацию оконных и балконных проёмов, козырьков
• Утепление, настройка микроклимата помещений
• Покраска балконных рам, окон, фасадов
• Герметизацию панельных швов.
  А также возможна подборка и доставка стройматериалов известных производителей по оптовым ценам
 
  Выполняем все работы качественно. Даём гарантии на свои работы. Форма расчёта как наличная так и безналичная.
  Директор : Леонид Юрьев
     
Previous Next

Центр комплектації будівельних матеріалів ТОВ "Бруг"

Тел.: (097)47-90-868, 
Адреса: вул. Келецька, 61а
Сайт: brug.in.ua
 
 Центр комплектації будівельних матеріалів ТОВ "Бруг" є висококваліфікованим постачальником іноваційних фасадних систем преміум, бізнес та економ класу.
  Можемо запропонувати нашим клієнтам індивідуальні оптимальні рішення по фасадах та кровлі.
     
Previous Next

Оптово-производственная база строительных материалов

«ЭКОДОМ»

 

Адрес: 1-й км. Хмельницкого шоссе (возле «МЕТРО»)
Тел.: (0432)55-20-51, 55-20-52, 55-20-53, моб.(офис) (050)310-74-24, (067)493-86-30.
Сайт: ecodom.vn.ua 
 
"ЭКОДОМ" - самая большая база стройматериалов в Виннице и Винницкой области.  
Работает в строительном секторе более 20 лет. У нас вы можете приобрести все необходимые материалы для строительства и ремонта в формате «ОТ и ДО» - стройматериалы, сухие строительные смеси, цемент, кирпич, теплоизоляция, пенопласт, профнастил, гипсокартон, минеральная вата, стекловата, шпаклевка, краска, короед, газобетон, газоблок, пластиковая вагонка, ламинат, плинтус, двери входные и межкомнатные, подложка, обои - более 10 000 товаров по оптовым ценам. 
На  территории базы «Экодом» открылся Caparol-центр - фирменный центр продаж высококачественных немецких материалов Caparol (венецианские штукатурки, краски, эмали, лаки, система теплоизоляции фасадов).
 
Ждем вас на нашей базе! 
С уважением, коллектив компании «ЭКОДОМ»
     
Previous Next

 

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету 12:06 «Дуже вчасно! Дуже красиво й потужно!» Чим вразив концерт-реконструкція у Вінниці? play_circle_filled photo_camera 11:22 Уряд уточнив перелік ВПО, які отримуватимуть допомогу на проживання. Що нового? 11:10 Дитяча стоматологія у Вінниці: обирайте кращих дитячих стоматологів! (партнерський проєкт) 10:21 Де у Вінниці 28 березня не буде світла, гарячої та холодної води. Адреси 09:36 Вночі ворог застосовував стратегічну і тактичну авіацію, атакував кількома хвилями дронів 09:11 «На щиті» повернувся додому Андрій Цвях. Сьогодні Героя проводжатимуть в останню путь 09:00 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають Всесвітній день історика. Історія, заборони та прикмети 28 березня 21:11 Чоловік здійснив 38 транзакцій і перевів собі з карти знайомого понад 255 тисяч 20:18 В один день на Вінниччині сталось одразу чотири автопригоди, в одній з них загинув пішохід photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up