Три тисячі вінничан пройшли маршем по Соборній проти підвищення тарифів

Три тисячі вінничан пройшли маршем по Соборній проти підвищення тарифів
«Марш за соціальну справедливість» організував вінницький осередок ВО «Свободи». Близько трьох тисяч учасників пройшли ходою від площі Тараса Шевченка до Театральної сьогодні, 23 квітня. На віче після маршу прийняли резолюцію, в якій вимагатимуть від сесії облради звернутись до уряду, аби там почули про їх вимоги.

- Мова йде про скасування здирницьких необґрунтованих тарифів, перерахунок пенсій і зарплат, проведення люстрації, корумпованих чиновників та розкрадання коштів урядом Януковича, - говорить вінницький активіст Андрій Вигонюк. 

До мітингу «Свободівців» вільно долучились й інші організації та партії. В колоні було видно прапори «Батьківщини»,  «Волі», «Голосу народу» та інших.

Відео дня

Previous Next

Під час ходи вигукували  «Геть тарифний геноцид», «Україні – український газ», «Країні не потребен уряд клептоманів», тощо, звучали й політичні гасла: «Свобода прийде – порядок наведе».

 

На віче ухвалили резолюцію, в якій вимагатимуть на сесії облради, яка відбудеться 30 квітня прийняти звернення активістів та передати його уряду.  

Previous Next

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (68)
  • Polina Osipenko

    Скоро к этим протестующим присоединяться обманутые вкладчики "Дельта банка", а это уже не шутки. Власть просто обязана заняться делом банкира Лагуна http://www.2000.ua/v-nomere/derzhava/ekspertiza/olimpiiskoe-shulerstvo-laguna.htm

  • Анонім

    Взагалі то там майже тисяча була. А якщо рахувати тільки свободівських, то і того не буде. Де там три тисячі було?  У відомостях на оплату мітингувальникам?
  • Анонім

    Підвищити тарифи на комуналку...отримати кошти...а потім віддавати їх у вигляді субсидій.... а не простіше видавати людям обеми газу на пільгових умовах....та певну кількість кіловатів на пільгових умовах....а вже усе що сверх там уже по вищих таривах.....і стимул економити ресурси буде....інепотрібно буде гратися ребусами з субсидіями..... Цеж якась "ката-васія" навіщо ускладнювати уряду життя, коли воно і так складне.... Усе ж можна зробити набагато простіше як указано вище....
  • Анонім

    Як варіант у нинішній пожежній ситуації можна взяти досвід ссср 1926-1929 років період "непу" "Новая економическая политика", коли досит ькороткий час в ссср був капіталізм з елементами комунізму, а якщо тоніш то капіталізм з державним упралінням, "НЕП" потрібно увести в україні не назавжди а на короткий термін поки небуде стабілізована ситуація в країні...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera 12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 11:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera 09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up