Затримали шахрая, який розводив людей на квартири

Затримали шахрая, який розводив людей на квартири
Вінничанин представлявся держслужбовцем та видурював в людей гроші буцім то для купівлі квартири, яку конфіскували за борги. Людям брехав, що може посприяти в дешевій покупці. Остання постраждала лишилася без 40 тисяч доларів. Шахрай знаходиться зараз під вартою.

Вінничанин сказав мешканці Жмеринки, що він працює держслужбовцем та може посприяти їй у купівлі квартири та машини, які конфіскували за борги. Довірлива 26-річна жінка повелася на заманливу пропозицію, тим більше що вартість квартири та машини мала бути значно нижчою ринкових цін. Вона віддала сорок тисяч доларів та почала чекати аукціону. Шахрай отримав гроші та зник. Ошукана жінка звернулася до вінницьких міліціонерів з заявою.

Сектор зв’язків з громадськістю обласної міліції повідомляє, що оперативники вийшли на слід шахрая та затримали його. Безробітний 29-річний вінничанин, як виявилось не перший раз обдурював таким чином людей. На його рахунку вже близько десятка схожих шахрайств. Він видурював в людей гроші ніби то на купівлю дешевої квартири. Обіцяв документи на право власності об’єкту купівлі  віддати прямо в руки. Та зникав після отримання грошей.

Злочинця затримали та відкрили стосовно нього кримінальне впровадження за статтею 190 КК. Зараз він сидить у СІЗО та чекає вироку суду. Йому загрожує до 8 років ув’язнення.

Відео дня

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Анонім

    А чому видаляють коментарі ??? Чи Дарья це е адмін на сайті ???
  • Дарья

    Так йому і нада, ше малий срок дали. Людина заробляла, старалася, а він взяв і все виманив за якихось пару годин, чи хвилин.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука 10:30 Адреси, де у Вінниці 25 квітня тимчасово не буде світла чи води Від читача 18:08 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 09:30 Ліквідували ще 1040 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 25 квітня 09:25 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт) 08:30 Сьогодні вітаємо Марка та не кричимо на дітей. Історія та прикмети 25 квітня 08:20 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera 18:36 У світі відзначили День книги. Що почитати у вінницьких авторів та авторок 18:34 П’ять років позбавлення волі за розбещення дітей: суд виніс вирок чоловіку 18:30 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 18:13 Зловили ухилянта-екстремала. Він плив на надувному матраці до Молдови play_circle_filled photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up