В міськраду викликали міліцію, бо знайшли нічийний портфель

В міськраду викликали міліцію, бо знайшли нічийний портфель
Сьогодні вранці, 14 травня, в міськвиконком викликали міліцію. Працівники знайшли підозрілий предмет – нічийний портфель і злякалися, що то може бути вибухівка. Нічого вибухонебезпечного там не виявилося. Навів паніку в установі й підняв на ноги міліцію забудькуватий дід.

Як розповіли у секторі зв’язків з громадськістю міської міліції, евакуйовувати людей не довелося. Власник портфелю, залишеного без нагляду, знайшовся, як тільки наряд прибув на місце виклику. За фактом відкривати провадження не будуть, оскільки це не той випадок. Якщо виклик надходить на мінування, тоді є що розслідувати, тут – немає.    

А в соціальних мережах люди вранці писали, що вони не могли зайти в будівлю міськвиконкому на початку робочого дня. Чекали надворі, поки міліція з’ясує, чи дійсно портфель безпечний, і чи належить тій людині, яка за ним повернулася.

 

„Тільки втрапила на роботу, - написала дві години тому в Фейсбуку вінничанка Вікоторія. - У приміщенні знайшли дивну сумку без хазяїна. Нікого не впускали, всіх випускали, але нікого не евакуювали. Дивна безтурботність, якщо зважити, що сумку міліціянти оглядали на площі перед будівлею, весь перший поверх будівлі - скляний, у холі - багато людей в черзі. Я знаю, що всі "замінування" до цього були дурнуватими жартами. Але - у Вінниці вже був справжній вибух. У маршрутці. Там загинули і покалічились люди. У країні зараз - війна. Чекають до першого справжнього вибуху? Здається, сумку залишив без нагляду дідусь з черги”.
 

Відео дня
blockquote>


Нагадаємо, що правоохоронці просять вінничан без вагань повідомляти про підозрілі предмети, обіцяють належне реагування й перевірку усіх таких повідомлень. На сайті обласної міліції першою в стрічці новин висить інформація з червоним заголовком про те, що „У зв’язку з загостренням ситуації на Сході України, посиленням ризиків терористичних загроз підрозділами міліції здійснюються посилені заходи безпеки.”

- У разі виявлення підозрілих валіз, транспортних засобів, інших предметів, залишених без нагляду тривалий час, появи в населених пунктах чужих автомобілів, підозрілих чи озброєних людей, негайно повідомляйте на цілодобові телефони міліції 59-33-22, 59-33-23, 59-42-00 «102», - просять в міліції.  

Читайте також:

Біля Староміського мосту вибухнула газова заправка

Уночі невідомі підірвали залізничну колію майже у середмісті Одеси

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (4)
  • Дарья

    От уже цей дідуган скільки шуму наробив через свій портфель.
  • Місцевий

    А якже муніціпальна поліція і охорона? - вони мабудь для того щоб воювати з бабусями, і штрафувати їх за те що  палять гілля обрізане з дерев

    Свідомий reply Місцевий

    задайте краще інше питання - а де ті всі активісти які бігають по організаціям і "наводять" порядки, я на 100% впевнений що серед людей що знаходились в міській раді були їх представники, чому вони не лягають грудьми на захист людей від потенційно небезпечних знахідок, а викликають міліцію, звісно в таких випадках потрібно викликати вибухотехників, але представники "свідомих" могли б забезпечити перекриття входів і виходів і тд і тп...

    Місцевий reply Свідомий

    Звичайно, реально помирати ніхто не хоче, це тільки всі на словах герої, в боях з бабусями, в погонах і  клоунській формі.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Вінничан попереджають про заморозки та сильні дощі 20:03 Випадково розбили товар у магазині: чи потрібно за нього платити? 19:03 У Вінницькому районі буде гучно. Підриватимуть кар'єр play_circle_filled 18:32 «Без вашої допомоги трошки тяжкувато». Мама полеглого воїна зібрала для побратимів сина 200 тисяч гривень Від читача 18:18 Оператор морського дрону СБУ: “Sea Baby” можуть обнулити цілий флот ворога (Відео) 18:04 Правова допомога для військовослужбовців: як її отримати безкоштовно 16:43 Мільйонери у вінницьких МСЕКах: друга частина огляду декларацій голів комісій за 2023 рік 16:25 Куди у Вінниці піти на курси: твоя нова робота (партнерський проєкт) 16:24 Зеленський підписав закон про мобілізацію 16:06 У фонді музею Вінниці зберігається карткова гра флірт «Калина» 1920-1930-х років photo_camera 15:15 У Вінниці вже понад 30 трамваїв Tram-2000. Коли отримаємо решту швейцарських вагонів 15:14 Славетні хори з Житомира і Тернополя, французька музика і «Цей сон»! ТОП концертів квітня у філармонії play_circle_filled photo_camera 14:59 Патрульні виявили наркотики у вінничанина, який порушував комендантську годину photo_camera 14:40 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт) 14:28 Вінницькі черлідерки завоювали цілий комплект нагород на чемпіонаті України photo_camera 14:01 Понад 40 вулиць Вінниці нині без світла: адреси та причина відключення 13:50 За Тяжиловом планують побудувати нове виробництво. Триває обговорення 12:55 У Тульчині п'яний водій хотів відкупитися від поліції та не вийшло 12:05 Де смачно пообідати на Замості: огляд бізнес ланчів і не тільки (партнерський проєкт) 11:24 У Вінниці виявили витік нечистот у річку Південний Буг photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up