Молода вінничанка з кримінальним минулим допомогла вбивці пенсіонера

Молода вінничанка з кримінальним минулим допомогла вбивці пенсіонера

Суд подовжив строк тримання під вартою 24-річній дівчині з кримінальним минулим, яка допомогла вбити пенсіонера з Гайсина.

Вінницькій міський суд в середу, 3 серпня 2016 року, розглядав клопотання слідчого поліції про продовження строку тримання під вартою для пособниці вбивці 79-річного пенсіонера з Гайсину, повідомляють у прес-службі суду.

Під час розгляду встановили, що 24-річна дівчина допомагала знайомому, який забив до смерті пенсіонера. Дівчину затримали та оголосили про підозру в умисному вбивстві з корисливих мотивів,  вчинене за попередньою змовою групою осіб та  розбій,  поєднаний із заподіянням тяжких тілесних ушкоджень.

Суд виніс ухвалу продовжити на 60 днів строк тримання під вартою. Підставою для продовження строку стало попереднє кримінальне минуле дівчини, яка раніше була неодноразово судима.

Відео дня

На даний час триває слідство.

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Анонім

    а що це за мода писати: з Гайсину, з Франківську? яку мову викладали у вашому ПТУ?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
15:12 Освітяни Калинівщини приготували для українських захисників майже три тисячі пасок photo_camera 14:45 Збірна України зіграє у Польщі на чемпіонаті Європи з хокею-5 14:25 Щоб не плакати, ми сміялись: добірка нових мемів про війну photo_camera 13:13 У Вінниці водій ВАЗу збив жінку на пішохідному переході. Потерпіла в лікарні Від читача 15:59 Командир батальйону полку ССО «Рейнджер» розповів про службу у спецпідрозділі 13:05 Футболісти, черлідери і фрізбісти згуртувалися, аби разом прибрати рідне місто 12:35 Як поводяться вінничани під час хвилини мовчання? Ми запитали 12:17 Великдень у Вінниці: правила безпеки та обмеження play_circle_filled 11:13 Понад сотня відбитих атак та 13 збитих Shahed: Україна дає жорстку відповідь окупантам 10:45 Вінниця в Instagram. Кращі фото за тиждень, що минає photo_camera 10:01 Сьогодні — Велика субота. Традиції, прикмети та що не можна робити 09:54 «Нива» дев’ятий раз у сезоні зіграла внічию. Розійшлася миром з «Чайкою» в гостях 09:20 Три види пасок та шоколадні яйця готували на майстер-класі разом з учасницею МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 09:01 Вінниця сьогодні проводжає у вічність трьох військових play_circle_filled 08:30 Вітаємо християн зі Світлим Христовим Воскресінням! (Прес-служба ВО "Батьківщина") 08:25 Сьогодні вітаємо Марію та Кирила. Історія та прикмети 4 травня 08:00 Готові великодні кошики, паски та ковбаски. Де замовити у Вінниці (партнерський проєкт) 21:01 Вінницька обласна лікарня отримала новий апарат УЗД для кращої реабілітації пацієнтів photo_camera 20:08 «Цвітіння» водойм: основні причини та чим воно небезпечне 19:29 «Тато забирав мене з дитсадка і ми дивилися вручення «Оскара»... У Тульчині показали «Ядерне чаювання»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up