Біля «Урожаю» розбили машину валютника, щоб витягти сумку з грішми

Біля «Урожаю» розбили машину валютника, щоб витягти сумку з грішми
Приблизно о 16.00 сьогодні, 29 грудня, пограбували вінничанина біля «Урожаю». Розбили скло в машині, забрали сумку з великою сумою грошей із заднього сидіння і втекли.

Про те, що біля «Урожаю» поліцейські шукають свідків нападу на валютника, розповів журналісту водій таксі. Він сказав, що чоловік, захищаючись від бандитів, зачинився в машині, і ті пробили йому колеса та розбили віконне скло. 

- Їх намагалися затримали інші валютники, які стояли біля ринку, але нападники втекли, - сказав таксист. – Тепер міліція там ходить і опитує свідків. 

У відділі комунікацій обласної міліції розказали про цей напад інакше. За їхніми даними, близько 16.00 троє невідомих розбили скло біля водія і в задніх лівих дверцятах сірої «Хонди» поки та стояла в пробці, що утворилася від «Урожаю» до вулиці 30-річчя Перемоги. Після цього зловмисники швидко забрали сумку із заднього сидіння «Хонди» і втекли на двох машинах – сірих «жигулях» та чорній іномарці.    

- Водій не постраждав, - замовчують рід діяльності жертви нападу в поліції і суми, якою заволоділи нападники, не уточнюють. – Відкрили кримінальне провадження за ознаками злочину, визначеного частиною п’ятою статті 186 Кримінального  кодексу України – грабіж, вчинений в особливо великих розмірах або організованою групою. 

Поліція шукає свідків злочину і просить телефонувати з інформацією за телефонами 59-33-29 (чергова частина міського відділу), 093-473-25-17 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (51)
  • Анонім

    Кидатися калом в валютників не треба, а ось боротися так, але з ними треба боротися економічними важелями,Нацбанк і уряд ось звідки має йти ініціатива, а менти з ними і не будуть боротися, а тільки кришувати і стригти.

    Звичайно що краще міняти у банкові але вибачте якщо різниця доходить до 60-70 копйок на одному у.о. то вибачте ніхто в банк не піде.Ось і все, ми самі створюємо чорний ринок валюти, а де чорний ринок там і кримінал і криші ну і менти.а самі валютники тут тільки як інструмент, як казав один вусатий казбек- вінтіки і шестерьонки...
  • Анонім

    У нас ментам платят все кто пытается заработать. При чем тут валютчики? Потому-что они покупают валюту чуть дешевле и продают дороже? Так и все торгаши так делают но то,что их в АТО надо никто не пишет. Просто это людская жаба. Они видят у валютчиков в руках немалые деньги и завидуют. Зайдите в любой магазин и посмотрите на полках товар и посчитайте сколько это всё стоит. Зависть людям которые пытаются заработать. А услугами валютчиков хоть раз но пользовался каждый и если бы не их реальные курсы то мы бы были ещё беднее

    Анонім reply Анонім

    це ж наш народ, якщо хтось живе добре - то злодій.

    "Я не можу добре заробляти, бо для цього треба мати зв"язки/порушувати закон/бути здібним. А я проста людина, от із-за того я живу на мізерну зарплату. А не того що я лінива опа "

  • Holliday Doc

    Кого б там винним не вважали, але суть одна, красти - гріх. Тому валютчик тут нідочого. Є злодії, які вкрали чуже. Цього достатньо. І їх треба дістати і покарати, бо сьогодні крадуть у валютчика, а завтра до тих хто тут кричить, що валютчику так і треба, вони залізуть в будинок.

    Анонім reply Holliday Doc

    а красти у держави - не гріх ?

    Holliday Doc reply Анонім

    І вчіться нарешті робити правильні висновки, а не писати коменти "аля Ляшко". Ато потім і голосуєте за таких, які і будуть державу, яку ми зараз і маємо.

    Holliday Doc reply Анонім

    До чого тут держава? Якщо він краде у держави, то повинен відповідати. Але це питання іншого порядку. Не мішайте одне до другого. Ми говоримо за цей випадок - звичайний злочин, крадіжка чи грабіж в даному випадку. Як працює валютчик в цьому випадку значення немає бо держава в особі чиновників створила умови для його роботи. Тому всі питання до держави, валютчик працює так як йому дозволяють працювати. Не там шукаєте проблему, шановний.

    Анонім reply Анонім

    а валютчик краде в держави?

    Анонім reply Анонім

    а валютчик платить податки зі своєї злочинної діяльності ???

    Holliday Doc reply Анонім

    Шановний, Ви перед тим, як щось говорите, розберіться в предметі. Ляпати дурниці може кожен. По-перше, незаконні валютно-обмінні операції давним давно вже не є злочином - це всього лиш адміністративне правопорушення. Різниця відчутна, чи не так? Хто зробив із злочина адміністративну відповідальність? Законодавець. Хто в нас законодавець? Верховна Рада Україна. Хто у Верховній Раді сидить? Депутати. Ото йдіть і питайте в депутата за якого Ви голосували, якого хріна вони не встановлять нормальну відповідальність за таку діяльність. Якщо голосували не за 200 грн. бо в такому разі щось вимагати Ви просто не маєте права.

    Анонім reply Анонім

    Звичайно платить !! СБУшнікам ,ментам, а на сході щей рекіту...Його доля не є така проста ,як ви собі думаєте..

    zerro reply Анонім

    видать более почетно, чем валюта
  • Анонім

    а чим вам всім валютчики недогодили то? вони когось вбивають , грабують , дурять? просто дають можливість обміняти валюту в тій кількості в якій вам треба і з нормальним курсом( і звичайно заробляють з цього).Маржа у валютчиків 25 коп, маржа привата - 50(хто більший злодій?).  А з сьогоднішніми обмеженнями 1 к долярів в банку я буду міняти 8 днів, якщо ще буде валюта в банку.



    Не подобаються валютчкики - не ходіть до них. А так це наш менталітет - обливати всіх гівном

    Анонім reply Анонім

    Класна логіка. Валютчики це злодії, хочаб через те що вони не платят податки, отримують прибуток а податки з нього несплачують, тим самим крадуть у держави. Для чого їх платити якщо є лохи у яких із зарплати знімуть податки.

    Анонім reply Анонім

    бабуся на базарі , яка продає жуйки  також не платить податки. ВОРЮГА, пересаджати всіх за грати!!!!

    Анонім reply Анонім

    при ссср эти уроды давно уже бы в солнечном Магадане трудились бы. отбросы общества - многие ни дня не проработали, меняют валюту и еще имеют наглость стоять в центре занятости. Один вопрос к защитникам этих уродов - назовите хоть одного валютчика, что пошел в АТО?  у всех справки о болезни, хотя по ним этого не скажешь !!!

    Анонім reply Анонім

    а ти прямо з АТО пишеш?

    Анонім reply Анонім

    А ти напевно би хотів цього ,але нажаль.....

    Анонім reply Анонім

    для чого мені бажати що б людину відправили на війну??? я іншим зла не бажаю..



    а от для чого ти приводиш АТО в приклад , якщо сам вдома сидиш???

    zerro reply Анонім

    >> Один вопрос к защитникам этих  - назовите хоть одного валютчика, что пошел в АТО?

    а какого им туда идти? Может на валюте от хорошей жизни стоят? Или "держава" о них как-то позаботилась хоть когда-то?

    Как "держава" к нам - так и мы к "державе".

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
10:02 Майже рік медики боролися за його життя. Вінниця прощається з Героєм Дмитром Ковальовим 09:51 Вночі збили дев'ять «шахедів», а на фронті за добу відбулося 104 бойових зіткнення 08:49 Сьогодні з іменинами вітаємо Ірину та Галину. Історія, заборони та прикмети 16 квітня 08:10 У пошуках школи англійської мови для своєї дитини? Зверніть увагу на огляд кращих шкіл Вінниці (партнерський проєкт) Від читача 18:18 Оператор морського дрону СБУ: “Sea Baby” можуть обнулити цілий флот ворога (Відео) 08:00 Вакансії в Україночка, Грош, Green cool та 89 актуальних пропозицій роботи у Вінниці 21:01 Що варто знати про кліщів? У МОЗ розповіли, як вберегтися 20:14 Писанкарство на Поділлі: які орнаменти переважали у наших предків 19:43 Чи є денні стаціонари у вінницьких лікарнях, і чи платні в них послуги? Ми дізналися 19:05 Як обрати «свого» фахівця з психічного здоров'я: поради від ветеранського простору 18:20 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 18:12 У Вінниці врятували пацієнтку від раптової серцевої смерті play_circle_filled 18:01 Оперативне командування «Захід» очолив генерал Шведюк. Він уроджениць Шаргородщини photo_camera 17:33 Небезпечні вчителі: у Вінниці інструктори навчали водінню без документів та п'яними 16:31 «Інструктор не попередив, що в РПГ знято запобіжник». Непроста історія незрячого воїна-добровольця 16:20 Альпійські шале як вдала інвестиція: 22% річних в євро (Новини компаній) 16:04 Молодь Вінниці запрошують на майстерклас з соломоплетіння 15:08 Анатолій Бондар таки з'явився в суді. Дізнались, який запобіжний захід йому обрали 13:37 Чи зменшилися затори на перехресті Скалецького-Коріатовичів-Зодчих. Опитування 12:35 «Відібрали у нас місце для відпочинку». На ВПЗ скаржаться на дії футбольного клуба «Нива-В» photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up