У ДТП на перехресті Воїнів Інтернаціоналістів-Порика подружжя врятували паски безпеки

У ДТП на перехресті Воїнів Інтернаціоналістів-Порика подружжя врятували паски безпеки
Від удару машини порозкидало в різні сторони. Такі наслідки аварії, яка сталася сьогодні, 30 вересня на перехресті вул. Воїнів Інтернаціоналістів-Порика близько 10.00.

Зіткнулися ЗАЗ Daewoo  і «ВАЗ-21124». Водії і пасажири обох автівок живі-здорові. Проте машинам дісталося - вони добряче побиті. Після зіткнення ЗАЗ Daewoo відкинуло на тротуар, а  «ВАЗ-21124»  відлетіла за декілька метрів в кущі і врізалась в дерево. 

Previous Next

На місці події можна було побачити працівників ДАІ, які брали свідчення у водіїв. Обидві машини їхали на зелений сигнал світлофора, проте хтось з них не надав переваги іншому, розповіли інспектори ДАІ. 

- Я їхав з Хмельницького шосе, повертав наліво на вул. Порика, - розповідає  водій ЗАЗ Daewoo  вінничанин Віталій Шевченко. – Ця машина вилетіла на мене зі швидкістю 100 км/год. Водій стверджує, що він їхав зі швидкістю 80 км, проте я впевнений, що швидкість була набагато більшою і є свідки цього. Він удару мене кинуло на тротуар, а він відлетів аж в кущі. 

Разом з паном Віталієм їхала його дружина. Під час зіткнення жінка вдарилася лобом. Подружжя було пристебнуте пасками безпеки. Це і врятувало їх. 

- Якби ми не були пристебнуті,  я навіть не знаю, що було б, - каже Віталій Шевченко. 
Побиті машини розглядали перехожі, дехто фотографував мобільним чи знімав відео. Удар був настільки сильним, що його почули під час пар студенти коледжу, який розташований поряд з місцем аварії. 
- Ми не бачили аварії, але чули її, - каже каже один зі студентів. 

Водій ЗАЗ Daewoo  Віталій Шевченко шукає очевидців аварії. Зокрема, водія Mercedes Vito білого кольору, якого теж ледь не зачепило. Звертатися можна за телефоном 0685186565 (Віталій Дмитрович)

 

Відео дня

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (41)
  • Анонім

    ето точно!!!
  • Анонім

    Походу чувак на  запордане  не  пропустил встречку.   Если бы скорость в момент столкновения  была  100 км - то  разбитым  задом  запордан бы не отделался.  Там бы  заднюю балку  вырвало бы.  Хотелось бы посмотреть на фото Лады.

  • Анонім

    Вот именно как можно было не увидеть перед собой авто!!!! куда он смотрел? Если вообще смотрел!
  • Анонім

    А ланос то не прав получается, при повороте на лево, пропусти того кто едет прямо или поворачивает направо, а скорость не имеет значения, если проблемы с глазомером и не можешь определить примерную скорость машины, то будь добр за руль не садись.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:28 «Це поставить хрест на Буші». Власники екосадиб проти створення кар'єру у заповіднику photo_camera 21:01 Судитимуть браконьєрів, які хотіли поласувати рибкою за 174 тисяч гривень 20:25 «Це конкуренти поширюють чутки, що нас уже нема». Інститут землеустрою продовжує працювати 20:03 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки Від читача 20:06 У Вінниці чутно вибухи 19:40 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 19:17 Суддя з Тульчина наїхав на поліцейського. Покарання винесли лише одному — копу 18:06 У Могилів-Подільському районі під колесами автомобіля Toyota загинула жінка 17:32 Скотомогильник площею у дві тисячі квадратів виявили у Барській громаді 17:03 ТОП-5 пам'яток Вінниці для незабутнього вікенду та подорожі крізь епохи 16:37 Екс-голова лісового управління Бондар вийшов з-під варти за два мільйони гривень застави 16:20 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 16:11 На Келецькій п'яний та «під кайфом» водій потрапив у ДТП 15:15 Музиканту Джанго, який публічно підтримує росію, вінницькі СБУшники оголосили підозру 14:50 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:13 Війна — не завада любові: історія сапера зі Жмеринки Івана та його коханої Яни photo_camera 14:10 Де поставити зубні імпланти у Вінниці? Огляд кращих стоматологій Вінниці (партнерський проєкт) 13:19 Зникла 82-річна Лілія Марценюк з Вінниці. Допоможіть розшукати жінку 12:20 Військові чекають ваші книги! У Вінниці розпочався збір «Літературний донат» photo_camera 12:06 Загиблі мирні люди, зруйновані лікарні та багатоповерхівки: про 784-й день війни
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up