Пшеничні кола у Кордишівці виконані на… замовлення

Пшеничні кола у Кордишівці виконані на… замовлення
Загадкові кола на пшеничному полі під Вінницею у Кордишівці - звичайна підробка. Саме таку версію, протилежну тій, яку озвучили дослідники із київського центру «Зонд» висунув вінничанин Роман Олексюк.

Він - голова обласної комісії з дослідження аномальних явищ у довкіллі.
- Я припускаю, що їх могли зробити навіть на замовлення тих самих киян з центру «Зонд», - безапеляційно сказав Роман Олексюк. – Але містифікатори прокололися. Уже доведено, що такі кола утворюються двома способами – природним і… самими людьми.
У 1980 році у Чечельницькому районі нашої області, за словами Романа Олексюка, так само утворилися кола на пшеничному полі.
- Я особисто бачив їх, але гадки не припускав, що в цьому є щось таємниче, - продовжує співрозмовник. - Бо вчені довели, що їх «малюють» атмосферні вихори. Вони, до речі, мають електричну природу, як і більш масштабні явища – буревії чи торнадо. Саме від атмосферного вихору утворилися кола на полі у Чечельницькому районі». З доісторичних часів людство спостерігало демонстрацію потужності глобального електрокола планети, через так звані «дідькові кола», «бісовщину» і «полум’яні стовпи» («прожектори» НЛО). Вони породили віру в богів і бісів.
Однак уже відомі випадки, коли схожі кола з’являлися завдяки старанням окремих «винахідників». Такі випадки, зокрема, зафіксовані в Англії. Ті, хто їх «малював», навіть зізналися, як саме вони робили це. Брали мотузку, планки з дощок і клали стебла на землю. Такі «узори» мали свідчити, що хтось із Всесвіту у такий спосіб обрав володіння королеви для того, щоб залишити тут свій слід. Згодом з’явилися так звані секлмакери зі своїм «мистецтвом» шкідництва на полях різних країн. Їх метою було дивувати і лякати невігласів і тим самим підтримувати міф про НЛО та інопланетян.
Отвори в центрі кіл у Кордишівці є характерною ознакою того, що кола «малювали» спритні «художники». Однак містифікатори прокололися. Бо природним чином коло в колі ніколи не утворюється. Не зафіксовано таких випадків. Так само, як і кола у вигляді напівмісяця, їх теж можна було побачити у Кордишівці.
- На вашу думку, для чого все це зроблено? – запитую у співрозмовника.
- Щоб дослідники мали роботу, - каже пан Олексюк. – Самі для себе замовили «загадку». Тепер її мають розгадувати, людей дивувати.
Довідка
Роман Олексюк за освітою інженер-геодезист, академік Української міжнародної академії оригінальних наук. З 1991 року очолює обласну комісію з дослідження аномальних явищ у довкіллі. Учасник багатьох міжнародних конференцій з дослідження аномальних явищ. Є автором більше 40 журнальних публікацій з тематики аномальних явищ.

Читайте також:

Над Вінницькою областю літало НЛО

Відео дня
>Під Вінницею кола на пшеничному полі намалювали інопланетяни?

Дослідники аномальних явищ вивчають загадкові кола під Вінницею

Загадкові кола під Вінницею - не підробка

 

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (13)
  • Anonymous

    Уважаемый академик у меня соседи инопланетяне они прилетели с планеты Крокус и и пытаются организовать здесь свою колонию. Большущая просьба изолируйте их от общества - как они уже всех достали :)) проведите над ними опыты:))

    Anonymous reply Anonymous

    Цей дід -просто сам невіглас.По всьому інтернету ходять відеозаписи,які зняли британські військові на своїх полях вночі,там чітко видно,що створює малюнки,не примітивні кола,а цілі геометричні схеми розміром у сотні метрів =це аж ніяк не вихори й інша природна муть

    Anonymous reply Anonymous

    Як він пояснить випалені набік стебла злаку,що просто стали рости вбік без пошкоджень? Точно таке спостерігають по всьому світу тисячами випадків і не можуть пояснити його завіхрєніями пердячого газу.Фальсифікатори при створенні підробок просто ламають стебла,приминаючи їх,а в справжніх вони змінюють структуру росту під дією невідомої енергії.Вихор би теж поламав.Досить брехати,Роман Олексюк -член Змови проти людства корисливих керманичів,які не дають нам знати справжню історію цивілізації,залишаючи нас таким чином своїми рабам,а 20 хвилин отримала замовлення на поширення псевдонаукової брехні "геодезиста"

    Anonymous reply Anonymous

    А що він скаже про геогліфи Наска? А про те,що у Нефертіті і деяких єгипетських фараонів голова була вдівчі більшою,ніж в нас,і свідченням цього є давні барельєфи і статуї?

    Худой Лев reply Anonymous

    Круги на полях в России делает Вадим Чернобров с девушками (одевшись в костюмы зеленых пришельцев), чтобы все верили в инопланетян http://levhudoi.blogspot.com/2015/06/blog-post.html

  • Anonymous

    Ну оть что то написали об этом факте адекватное. А то как маленькие дети в мифы верят.
  • Anonymous

    у академика кроме мокрой от пота рубашки больше одеть нечего? Уберите этофото не позорьте нашу науку:))

    Anonymous reply Anonymous

    это не пот, это Купала праздновал- задержался))))
  • Anonymous

    А где можно сделать заказ на изготовление оригинальных кругов? Помогите, нужно срочно соседям на картошке круги сделать:))
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука 10:30 Адреси, де у Вінниці 25 квітня тимчасово не буде світла чи води 09:30 Ліквідували ще 1040 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 25 квітня 09:25 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт) 08:30 Сьогодні вітаємо Марка та не кричимо на дітей. Історія та прикмети 25 квітня 08:20 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up