Кому платити за проїзд у вінницькому нічному трамваї

Кому платити за проїзд у вінницькому нічному трамваї
Чому в громадському транспорті вночі немає кондукторів

Вінничан обурює відсутність в нічний час в громадському транспорті кондукторів. А також те, що водії, які збирають плату за проїзд, не видають талони.
До редакції газети звернувся постійний пасажир вінницьких трамваїв Михайло Заєць, який жодного разу не дозволив собі проїхати «зайцем».

- Близько півночі на вулиці Соборній я сів на трамвай, який ішов по маршруту №4 "Барське шосе - Залізничний Вокзал" у сторону вокзалу, - каже Михайло Заєць. – Я був неприємно здивований тим, що салоні не було кондуктора і водій, як у маршрутці, сам приймав плату за проїзд. А ще більше мені не сподобалося, що білети в трамваї так і не віддали.

- Трамваї, які везуть працівників з роботи або на роботу, а це рано-вранці чи пізно ввечері, їдуть без кондуктора, - коментує ситуацію заступник начальника вінницького трамвайно-тролейбусного управління Михайло Луценко. – Так як наші співробітники їздять безкоштовно, кондуктор в так званій "розвозці" не потрібен. Водії мають право брати в салон і тих пасажирів, які просто в цей час кудись поспішають. Плату за проїзд в такому випадку приймають водії, вони ж повинні дати талон. Те що чоловіку талон не дали – привід для внутрішнього розслідування. Ми з’ясуємо, хто був водієм на цьому маршруті. Якщо в його роботі були ще якісь недоліки, він може бути навіть звільнений.
Також у Вінниці на нових маршрутах тролейбусів, а це №№ 14 та 15, в салоні теж може бути відсутній кондуктор. В такому разі оплату за проїзд приймає водій, він же видає квитки. Якщо з часом маршрут буде користуватись популярністю, там буде кондуктор. Поки що дохід від оплати за проїзд не виправдовує оплату праці кондуктора.
За правилами проїзду в громадському транспорті, пасажир зобов’язаний сплатити за проїзд на першій же зупинці. Якщо кондуктор в цей час знаходиться на іншому кінці трамваю, то це пасажир повинен підійти до нього.

Відео дня
Коментарі (31)
  • Anonymous

    А я с ним еще и работаю, можете мне только посочувствовать.....((((

    Anonymous reply Anonymous

    Теперь вы знаете какие мелочные и жалкие люди работают рядом с вами... Сочувствую...
  • Anonymous

    Заец - ты тупой, вечно не довольный жизнью человек!!! Водитель тебе услугу сделал, а ты его подставил - Видать, ты потомок Павликов Морозовых, которые очень любили шестерить!!! П.С. Уважаемые автор статьи или начальство сайта - дайте пожалуйста фото этого вашего обиженного и недовольного!! Город должен знать своих героев!!))))
  • Anonymous

    Чувак просто порядка хочет. честности, прозрачности. хотя нет. у нас так уже никогда не будет.
  • Anonymous

    зайця на палю!!! ти диви який - його вночі підвезли, а він ще й шестерить! І от дивіться, є ж такі люди, яким допоможешь, а вони ще вам щось погане зроблять!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up