Собак убивають на очах у дітей

Собак убивають на очах у дітей
Проблему з бродячими собаками у нашому місті вирішити так і не вдалося. Зграї тварин бігають навіть у центрі міста. А нещодавно, за словами вінничан, таких собак почали відстрілювати.

- У мене в дворі, на Тарногродського, 49 повбивали усіх бродячих собак. Десь о п'ятій-шостій годині ранку 25 липня приїхали якісь люди і почалося. Убивали собак із гвинтівок, які дротиками з отрутою стріляють. Влучать у собаку і бігають за нею, поки вона помре. А потім дротик забирають і далі «працювати».
Через своїх знайомих я з'ясував, що це були працівники «ЕкоВін». Варвари просто якісь. Я цих собак годував, вони нікого не чіпали.
А буквально через пару днів, числа 28, те саме зробили з собаками біля Будинку офіцерів,
Навіщо це було робити? - запитує вінничанин Віктор Ковальчук.
В «ЕкоВін» причетність до цих справ заперечують. Заступник директора повідомив, що вони відловлюють дворових собак тільки за заявками мешканців.
- Ніхто не давав розпоряджень стосовно таких дій. І я впевнений, що наші люди до цього не причетні. Якщо до нас надходять скарги на скажених тварин, або просто собак, котрі когось покусали – ми їх ловимо. Але не вбиваємо, а передаємо у вінницький притулок для бездомних тварин, - розповідає заступник директора комунального підприємства «ЕкоВін» Юрій Квасневський.
У Вінниці діє один притулок для бездомних тварин – «Планета». Його працівники займаються відловом та стерилізацією бездомних тварин. За словами адміністратора притулку Людмили Сидорук, з такими заявами вона вже зустрічалася.
- Коли таке трапляється – нам в «ЕкоВін» завжди кажуть, що нічого не було. Та ви і самі розумієте, що їм просто могли заплатити, і вони зробили таке діло. Навіть без заявок. У нас дійсний закон, що травити або іншими засобами убивати собак не можна. Та його ігнорують. Буває і таке, що всіх у дворі влаштовують собаки. А одному мешканцю це не подобається – він і «замовляє» собак. Якщо вас не влаштовує велика кількість собак у дворі – звертайтеся до нас. Ми їх стерилізуємо і їх хоча б більше не стане. Але краще це робити, коли їх не багато – дві три собаки. Бо важко справлятися зі зграєю, коли там уже 15 собак. У нас і так зараз у притулку 150 дорослих собак і 40 цуценят. На всіх просто фінансування не вистачить, - розповідає адміністратор притулку для бездомних тварин «Планета» Людмила Сидорук.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (183)
  • Anonymous

    Треба вбивати, тільки не дорослим дядям стидливо о 5 ранку, а відкрито, з ЗМІ, вдень: скликати діточок - меншеньким ковбаску з отрутою дати, більшим можна і гвинтівку. І щоб самі стріляли і труїли. Привчалися, так сказать. Бо ще виростуть, не дай бог, гуманстами, а нам таких не тре в Україні. Хай дивляться в очі тваринам у передсмертній конвульсії - так дух нації тільки зміцниться. До речі, в гітлерюгенді так робили. Правда, на кроликах, але ми крутіші. Давайте всеукраїнський лозунг: У світле майбутнє по собачих трупах!
  • Anonymous

    ЕкоВин ждем вас очень на Карла Маркса!
  • Anonymous

    Почитать ваши коментарии..и можно понять, что у нас в Виннице много моральных уродов!!!!!!!!В том что собаки бродячие виноваты вот именно те люди,которые их и сделали такими!!!!!Вот и их нужно стрелять!!!!!!А вам мамочкам...совет на дальнейшее - смотрите по лучше за вашими детьми,и никакая собака их не покусает!!!!!!!!!!!!!!!

    Anonymous reply Anonymous

    Да уж слава Богу, что еще львы и тигры по улицам не ходят...

    Anonymous reply Anonymous

    ....и можно понять, что у нас в Виннице много моральных уродов!!!!!!!!.... ВЫ первая (ый)!!!

    Anonymous reply Anonymous

    Кто сдесь такой остроумный нарисовался???!!!!!!!!!!

    Anonymous reply Anonymous

    Во-во, именно к Вам и относится: "Кто сдесь такой остроумный нарисовался???!!!!!!!!!!" Ставить собак превыше детей - это и есть моральное уродство!!!
  • Anonymous

    Недавно знакомая приехала с Украины, в гости ездила, правильно сказала, общество где люди ненавидят себя, жизнь, друг друга, все злые, у такого общества нет будущего, и пока вы будете радоваться чужому горю, вскоре появится ваше, и никто не поможет, даже пес на вас посмотрит участливо.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
14:04 Смак історії: Клопотенко знімає відео про традиційну кухню Гончарівки play_circle_filled photo_camera 13:13 Водійка Mazda сіла за кермо п'яною: рівень алкоголю в 14 разів вищий норми photo_camera 12:19 Вчора ворог завдав понад 180 ударів по Україні. Є жертви серед цивільного населення 11:15 Похолодання вже близько: синоптики прогнозують зниження температури до +12°C Від читача 17:22 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 10:20 Готові великодні кошики, паски та ковбаски. Де замовити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:18 Більше десятка вулиць у Вінниці без води та світла. Адреси 09:52 Рецепт до Великодня: Мамина паска завжди найсмачніша, бо вона правильна photo_camera 09:05 Сьогодні — Страсна п'ятниця. Про суть п'ятого дня Страсного тижня та що не можна робити 08:40 «Роби так, щоб тебе порекомендували». «ВінЄвроБуд» провели незвичний майстер-клас для дітей (новини компаній) 08:25 Сьогодні вітаємо Петра та Тимофія. Історія та прикмети 3 травня 21:01 У терцентрі відновили заняття з психології: навчаються долати стрес у воєнний час 20:28 Дешевше спекти чи купити? Порахували, у скільки обійдеться великодня паска у Вінниці play_circle_filled photo_camera 20:11 Ліквідували три канали переправлення військовозобов'язаних через кордон play_circle_filled photo_camera 19:15 Дружині та сину загиблого прикордонника Андрія Павлюка вручили орден photo_camera 18:29 Чому тут трапляються ДТП? Розібрали з експертом перехрестя Вінниці з найбільшою кількістю аварій play_circle_filled photo_camera 18:02 Травень-червень без гарячої води: адреси, де проводитимуть ремонтні роботи 17:56 Просто неба у центрі Вінниці відкрили виставку подільських писанок play_circle_filled 17:46 Будівництво на Гоголя: кличуть на чергові слухання по цьому торговельно-офісному центру 17:35 Митці об'єдналися для створення картини на підтримку ЗСУ та встановили рекорд photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up