Спецпроект "Зможеш і ти!": Ярослав Юрілевич

Спецпроект "Зможеш і ти!": Ярослав Юрілевич
Медіа Корпорація RІА, засновник центру «Сенсей» Аліна Новинюк та фотограф Костянтин Ревуцький розпочали спецпроект, де відомі вінничани показують на своєму прикладі, як спорт та активність допомагає знаходити натхнення та сили для ділових та творчих вершин. Вони змогли. «Зможеш і ТИ!»

30 років, 187 см, 109 кг

Юрист. Начальник відділу Вінницького апеляційного адміністративного суду. Магістр права, спеціаліст історії, етнології і юриспруденції. Займався науковою діяльністю. Активно займається громадською діяльністю, очолює ряд молодіжних громадських організацій.

  • Спортом почав займатися з п'яти років. Бойовими мистецтвами. Моїм першим тренером був мій батько, який сам вивчав рукопашний бій, карате та айкідо. Надихав мене своїм прикладом. Мені дуже хотілось вміти те, що вміє він.
     
  • У 10 років я почав відвідувати секцію кікбоксингу, в 12 перейшов у федерацію повноконтактного рукопашного бою.
     
  • За своє життя здобував титули чемпіона області і України з рукопашного бою, чемпіона України з армійського рукопашного бою, ставав переможцем кубка і чемпіонату України з повноконтактного карате, чемпіоном України серед Збройних сил України по універсальному бою, чемпіоном України з ушу-саньда.
     
  • Під час відвідувань тренувань я знайшов справжніх друзів і однодумців.
     
  • Бракувало часу. Все-таки навчання, робота… Але, скажу відверто, при бажанні час і можливість завжди можна знайти
     
  • Спорт мотивує, дає сили і наснаги реалізовуватись у різних життєвих сферах. Він дисциплінує і вчить не зупинятися на досягнутому!
     
  • Поважаю і цікавлюсь багатьма видами спорту. Баскетбол, хокей, армреслинг.
     
  • Як я і казав, спорт допомагає у самодисципліні, допомагає знайти сили, коли втомився, коли хочеш здатися, але йдеш далі. Спорт допомагає перемагати біль і втому!
     
  • Як для більшості молоді того часу, прикладами були Брюс Ли, Дольф Лундгрен, Стивен Сігал, Ван Дамм. пізніше брати Клички
     
  • Ніколи не потрібно себе жаліти! Людина може все!
     
  • Тренуюсь 5-6 разів на тиждень. 3 тренування приділяю увагу переважно напрацюванню техніки ударів руками, ногами, борцівських прийомів, вправи на кординацію, швидкість, гнучкість. Багато уваги приділяю роботі у партері.  В середньому за тренування працюю 15-17 раундів різної техніки.Інші 2-3 дні приділяю розвитку сили, витривалості, укріпленню зв'язок і м'язів! Тобто біг 5-7 км, вправи зі штангою, гирями, гантелями, вправи на тренажерах, з резиною, вправи на перекладині та брусах.
     
  • З 2009 року працюю у Вінницькому апеляційному адміністративному суді. Пройшов шлях від судового розпорядника до начальника відділу.
     
  • Керівництво суду активно підтримує спортивний дух у колективі. Наразі, на базі суду облаштовано спортзал для працівників суду. Всі бажаючі мають змогу після робочого дня займатися і підтримувати себе у гарній фізичній формі.
     
  • Крім професійної юридичної діяльності, регулярно виступаю суддею на спортивних змаганнях по бойових видах спорту (саньда-ушу, рукопашний бій, фри-файт).

 

Відео дня

Читайте також:
Спецпроект “Зможеш і ти!”: Олег Пилипенко
Спецпроект “Зможеш і ти!”: Анна Турапіна
Спецпроект “Зможеш і ти!”: Іван Козак (Jozzz)

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (7)
  • Вовк Андрей

    Большие нагрузки. Без фармакологии можно зачахнуть.
  • Дарья

    В гарній формі. Молодець, захотів досягнути бажаного і досягнув.
  • Торонтуй

    Молодец мужик. Уважаю.
  • Black

    А як я зможу в 187 см, якщо в мене 171?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
15:45 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 15:15 Музиканту Джанго, який публічно підтримує росію, вінницькі СБУшники оголосили підозру 14:50 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:13 Війна — не завада любові: історія сапера зі Жмеринки Івана та його коханої Яни photo_camera Від читача 15:02 Skills4Recovery та JA Ukraine провели ярмарок молодіжного підприємництва Junior EXPO-2024 14:10 Де поставити зубні імпланти у Вінниці? Огляд кращих стоматологій Вінниці (партнерський проєкт) 13:19 Зникла 82-річна Лілія Марценюк з Вінниці. Допоможіть розшукати жінку 12:20 Військові чекають ваші книги! У Вінниці розпочався збір «Літературний донат» photo_camera 12:06 Загиблі мирні люди, зруйновані лікарні та багатоповерхівки: про 784-й день війни 11:50 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 11:43 До 400 тисяч гривень готові дати ветеранам на бізнес у Вінниці. Триває конкурс 11:17 Знищили усі 13 ворожих ударних дронів. Цієї ночі на Вінниччині працювала ППО 10:36 Сталося аварійне відключення води на 16-ти вулицях та в одному мікрорайоні. Адреси 10:07 У Вінниці знеструмили шість вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 09:20 ДІЛА — лабораторна діагностика в ім’я здоров’я кожної людини (Новини компаній) 09:11 Вінниця проводжає на вічний спочинок військового Сергія Плаксюка 08:26 Сьогодні вітаємо Івана та Віктора. Історія, заборони та прикмети 18 квітня 21:01 Все цвіте та буяє: світлини заквітчаного Подільського зоопарку photo_camera 20:14 Вінничан запрошують на два майстер-класи до Великодня 19:51 Дорожня розмітка за 4 мільйони зійшла разом зі снігом. За скільки намалюють нову? play_circle_filled photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up