У Вінниці півторарічна дівчинка випала з 5-го поверху і залишилась жива

У Вінниці півторарічна дівчинка випала з 5-го поверху і залишилась жива
Поки мама поралася на кухні, малеча випала з відчиненого вікна. Нещасний випадок трапився вчора, 20 травня на вулиці Іванова.

За повідомленням прес-служби рятувальників дівчинку каретою швидкої медичної допомоги доставили в реанімаційне відділення Обласної дитячої лікарні. Лікарі у постраждалої діагностували відкриту черепно-мозкову травму, забій головного мозку, скелетні травми.

В міліцію повідомили про випадок з майже півторарічною дитиною з лікарні. Зі слів матері правоохоронці дізналися, що дитина гралася біля неї на кухні. Жінка мила посуд, а дитина була на кріслі біля відчиненого вікна.

- Коли мама обернулася, і побачила, що дитини немає, вона спочатку почала шукали її в квартирі. Не знайшла, визирнула у вікно і побачила, що внизу скупчилися люди і вже телефонують в швидку, - розказує Яна Шкляр із сектору зв’язків з громадськістю міської міліції. – Дитинку забрали швидкою у лікарню разом з 20-річною матір’ю, яка була в шоковому стані.  

Відео дня

Стосовно матері відкрили кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого статтею 166 Кримінального кодексу України - злісне невиконання обов'язків по догляду за дитиною, що спричинило тяжкі наслідки. Ця стаття передбачає серйозну відповідальність - від обмеження до позбавлення волі на строк до п’яти років.

 

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (5)
  • Дарья

    Біднесенька, дитинка родилась в рубашці, з такої висоти впасти і вижити, Бог змилувався. Звісно матір цієї дівчинки не хотіла, щоб таке трапилось, але як можна залишати дитину біля відчиненого вікна без нагляду та ще й на кріслі, в таких випадках взагалі в кого є маленька дитина зачиняти вікна і робити тільки форточку. Дуже страшно. Бажаю малечі швидкого одужання.
  • 8

    Мати безголова ТП -пустити дитину гратися на крісло біля відчиненого вікна!!! Премію Дарвіна в студію!!
  • Анонім

    Бiдолашна дитина, нехай виздоровить поскорiше! А мама звiсно такого не хотiла, таке може статися з кожним але нехай Бог збереже вiд такого!!!!!
  • Anonymous

    головне, що дитина жива, слава Богу
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
17:24 До Небесного легіону приєднався Віталій Лукіянчук з Сальника 16:23 Внаслідок нічної атаки на Вінниччині є пошкодження енергетичної інфраструктури 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 30 та 31 березня 15:19 Вінничанину загрожує штраф за засмічення берега річки Дьогтянець play_circle_filled Від читача 13:19 «Мистецтво вільних людей»: на Вінниччині проведуть безкоштовний майстер-клас із петриківського розпису для дітей та дорослих 15:15 Porsche, Mercedes, Range Rover: як виглядають та скільки коштують найдорожчі автівки Вінниці photo_camera 14:24 У поліції показали уламки ворожого дрона, що вибухнув біля будинку на Вінниччині photo_camera 14:11 Поранених воїнів із порушенням зору у Вінниці запрошують на безкоштовні тренування із дзюдо 13:21 На блок-посту в Гайсині затримали водія, у якого було 150 патронів photo_camera 13:00 Цех 9, Токайо, Етно чари - нові заклади, що відкрились у Вінниці в 2023 (партнерський проєкт) 12:19 У Вінниці зіткнулись три автівки, постраждали водії та дворічна дитина photo_camera 11:50 Запрошуємо на відкриття персональної виставки керамічних робіт ветерана Івана Шостака 11:17 Без води та світла. Де у Вінниці 29 березня відключатимуть послуги 11:00 Чому вивчати англійську з дитинства актуально як ніколи (Новини компаній) 10:36 В останню путь проводжатимуть вінничанина Романа Стрільчука 10:12 Минулої ночі ворог застосував 99 засобів повітряного нападу: деталі нічної атаки 08:53 Ворожий безпілотник здетонував біля житлового будинку на Вінниччині 08:30 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають День фокусника. Історія, заборони та прикмети 29 березня 21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up