Правий сектор збирав «на Парижі» мітинг щоб розповісти правду про Мукачево

Правий сектор збирав «на Парижі» мітинг щоб розповісти правду про Мукачево
Близько 50 вінничан зібрались на площі Героїв Небесної сотні щоб висловити свою думку з приводу події в Мукачево. Зібрання проходило в режимі «вільного мікрофону».

На площі переважно люди похилого віку. Є кілька молодих людей, половина з яких в камуфляжі. Один з хлопців тримає прапор Правого сектору.
- Ми зібрались щоб розповісти вінничанам правду про те, що відбувається в Мукачево, - розповідає представник вінницького Правого сектору Валерій. – Якщо вінничани просто дивитимуться телевізор то можуть почути неправду . По всіх областях зараз піднялись люди. Спочатку вийшли представники Правого сектору, які виступили каталізатором.
За словами хлопця, люди мають спілкуватись і доходити до єдиного розуміння ситуації.
- Бандити, які зараз частково представляють нашу владу, ведуть бойові дії з хлопцями із Правого сектору, - розповідає Валерій. – Якщо ви знаєте Правий сектор, то маєте розуміти, що вони б не зробили те, що пішло б не на користь народу. Бандити намагаються зробити Правий сектор бандитами.

Previous Next

- Цей мітинг зібрався спонтанно, - розповідає приватний підприємець Петро Гандурський. – Люди побачили, що відбувається в Мукачево і вийшли на площу для того щоб обмінятись своїми думками. Більше нічого сказати не можу, оскільки немає достовірної інформації про події. Ми знаємо, що влада назвала цих хлопців-патріотів бандитами і громада має висказати свою думку. Вважаю, що апріорі називати когось бандитами – це неправильно.
 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (9)
  • Владимир Хххх

    Виталий Тилиженко



    Путин не выдержал как и тогда с Аэропортом, кричит - почему вы не отдаете Широкино договорились же? Поторапливает свою марионетку.

    А тот и народа боится и хозяина своего, все пытается что-то придумать по красивше. Чтобы живым остаться и власть сохранить.

    Петя вынужден был признать тогда, признает и сейчас, таки договорились, только вот добровольцы не хотят выходить.

    Ну не хотят и ладно, по тиху окружим, и убьем - говорит Вова. Главное чтобы арта и разведка ваши молчали. Понял Петя?

    Тут еще и Меркель и Оланд не могут понять почему Украина согласилась в Минских соглашениях отдать 15 км, Авлеевку, Пески, Широкино, Счастье, Станицу, Марьинку. ПРовести выборы в ДНР, признать их, амнистия, изменения в конституции и сама не выполняет, то что подписала....

    Ай-ай, сами предложили, сами подписали и не выполняют.

    Не ведомо демократам европейским, что в стране у нас другая кухня, ложь минстеця, надо 1,5 месяца минимум, чтобы паству через пропаганду убедить что это победа..

    В Европе одна реальность, внутри страны другая реальность.

    Ну да ладно решали эти вопросы уже не раз.

    Уже выввели ПС из Авдеевки и Песок, ВСУ вывело половину техники на ремонт из Авдеевки по приказу ГШ.

    Донбасс щимят в тылу, арестовуют активистов.

    Окружают базы Донбасса. Уже и у Азова проблемы с пересечением блок постов, доблестная 79 бирюковская начала купировать Азов. Пробуют, смотрят, провоцуируют.

    Развязка близка.

    Чтобы не было все так бездарно, как и в случае с Аэропортом и Дебальцево пару тясяч алкашей будет наступать на нас, мы без техники и противотанковых средств погибать. ПОтом скажут что это 100 тысячная армия наступала , что же мы могли сделать. А то что сейчас формируются ударные кулаки, то только Тымчук видимо знает. Все прочии не знают ничего. Уже и ДРГшки вражеские зашли в Авдеевку. И агенты кремля в Добробатах и ВСУ начинают конфликты друг с другом. Внутренний хаос. Дефолт. Все по сценарию.

    Обидно зин. Как овец ведут на убой.

    И когда это общество проснется.              Читайте правду в  facebook.  на странице Дмитро Ярош - Україна понад усе
  • Анонім

    екстрене повідомлення! Правий сектор Вінниці захопив офіс...http://vn.20minut.ua/Podii/yak-praviy-sektor-u-vinnitsi-zahischae-ukrayinu-abo---dali-pistolya-kr-10447882.html

  • Соловьев Антон

    В Службе безопасности Украины заявили, что если бойцы «Правого сектора» в ближайшее время не сложат оружие, их начнут задерживать. Об этом заявил на брифинге в Мукачево заместитель председателя СБУ Виталий Маликов, передает Mukachevo.net.



    «Мы готовы с ними сегодня вести диалог. Нет — значит, мы будем задерживать», — так он определил ситуацию.



    На вопрос, сколько у ПС времени, Маликов ответил, что времени уже нет.



    «Еще раз обращаюсь к этим людям: придите и сдавайтесь. Это будет и для вас, и для людей лучшим выходом из этой ситуации», — отметил замглавы СБУ.



    Вместе с тем Маликов не уточнил местонахождение бойцов ПС, пояснив, что это конфиденциальная информация.
  • Anonymous

    Само существоствование добровольческих батальонов – это уже нарушение целого ряда законов (а зачастую и тяжкие преступления). Наличие таких формирований подрывает основы существования любого государственного строя – монополии государства на применения силы внутри страны.

    Из состояния «верхи не хотят, низы не могут» мы перешли в состояние «верхи не могут, низы не хотят». Если в здании ВРУ, АП, КМУ и т.д. ещё не звучат выстрелы расстрельных команд, то теперь это всего лишь дело времени.

    (Хвиля: "Шесть плохих последствий для Украины и Петра Порошенко после событий в Мукачево",

    "Или Украина введёт добровольцев в легальные рамки, или добровольцы уничтожат Украину").

    Анонім reply Anonymous

    теоретик, краще свистіти в коментах, ніж батьківщину боронити, правда?

    Anonymous reply Анонім

    Батьківщину треба боронити від тобі подібних "практиків". Вы, как армянские пионеры, сами себе создаете проблемы.

    Соловьев Антон reply Анонім

    расстреливая украинцев?И от кого они "боронили" Мукачево?От Путина?

    Місцевий reply Anonymous

    Якби не ці добровольчі формування, то в Україні, вже давно був- би путінізм, а ти хоть і анонімно - рабом.

    Борис Абрикосов reply Місцевий

    Лучше бы Правого сектора небыло - небыло и революции, и жили бы нормально как раньше, и небыло войн!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 У терцентрі відновили заняття з психології: навчаються долати стрес у воєнний час 20:28 Дешевше спекти чи купити? Порахували, у скільки обійдеться великодня паска у Вінниці photo_camera 20:11 Ліквідували три канали переправлення військовозобов'язаних через кордон play_circle_filled photo_camera 19:40 «Роби так, щоб тебе порекомендували». «ВінЄвроБуд» провели незвичний майстер-клас для дітей (новини компаній) Від читача 17:22 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 19:15 Дружині та сину загиблого прикордонника Андрія Павлюка вручили орден photo_camera 18:29 Чому тут трапляються ДТП? Розібрали з експертом перехрестя Вінниці з найбільшою кількістю аварій play_circle_filled photo_camera 18:02 Травень-червень без гарячої води: адреси, де проводитимуть ремонтні роботи 17:56 Просто неба у центрі Вінниці відкрили виставку подільських писанок play_circle_filled 17:46 Будівництво на Гоголя: кличуть на чергові слухання по цьому торговельно-офісному центру 17:35 Митці об'єдналися для створення картини на підтримку ЗСУ та встановили рекорд photo_camera 17:15 Не беріть у руки! На Вінниччині розкладають принади з вакциною проти сказу для диких тварин 16:03 Дах не ремонтував, але взяв за це майже 300 тисяч: директору товариства загрожує тюрма photo_camera 15:45 «Мені так добре серед цих мовчазних людей». Жінка прибирає чужі поховання, але не могилу мами play_circle_filled photo_camera 15:18 VinSmart Центр запрошує дітей на творчі майстеркласи до Великодня 14:17 Три учениці здобули перемогу на Міжнародному конкурсі з української мови photo_camera 13:13 Спорт і підтримка ЗСУ. У центральному парку провели забіг з благодійною метою photo_camera 12:10 Вчора внаслідок обстрілів окупантів загинули та постраждали мирні жителі 11:32 На благодійному забігу у Вінниці збирали кошти на квадракоптер 11:02 У Вінниці 20 вулиць без води та світла: адреси та причини відключень
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up