Вінничанин Олександр Філь своїми фотографіями надихнув на подорож «Північними Землями»

Вінничанин Олександр Філь своїми фотографіями надихнув на подорож «Північними Землями»
Свою першу фотовиставку відкрив сьогодні, 11 листопада, в галереї Інтер-шик вінницький мандрівник Олександр Філь. Разом із сім’єю він обходив найкрасивіші гірські куточки нашої планети. Сьогодні продемонстрував маленьку частинку фотографій, які привозить з подорожей, аби «заразити» горами усіх відвідувачів.

В Олександра за час мандрівок утворилась чимала колекція фотографій, та на виставку відібрав лише 21 фотографію з мандрівок у  Ісландії, Шотландії та Норвегії, каже, справа не в кількості представлених фотографій.

- Ціль виставки не показати всі знімки, а передати той дух Півночі, холодний, справедливий і одночасно первіснообщинний,  який не може залишити байдужим і який колись підкорив нашу сім’ю та надихнув на мандри, - говорить фотограф.

Previous Next

Відео дня

Серед виставкового залу поставили намет, поруч «сушились» на мотузку шкарпетки, черевики, лежав рюкзак та інший похідний інвентар. Олександр запевняє, що інсталяція не бутафорна. Тут все справжнє. В цій палатці мандрівники жили і користувались рештою речей.  

- Сашко вміє переносити свій ентузіазм і запалювати ідеями інших людей. Я як найближча людина, тому на мене теж подіяло. Я люблю гори, не можу без них, - розповідає дружина Олександра. -  Коли ночуєш на природі, проникаєшся нею, чим ближче ти до неї, тим більше  відчуваєш її красу. Найважче це їхати додому, повертатись в реальне життя.

Previous Next

За словами дружини Олександра, зробити виставку була спонтанна ідея. Допоміг фотоклуб «Обрій». В подружжя вже безліч ідей, куди знову податись у мандри. Вважають, що для цього не потрібно знаходити якийсь спеціальний час і гроші.

Завдяки палатці на подорожі багато грошей не потрібно, а звичайної місячної відпустки їм вистачає на дві подорож: що півроку по два тижні. Остання подорож до Норвегії обійшлась в суму шість тисяч гривень на людину.  

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
19:01 БК «Вінниця» виграв Першу лігу, а Юрія Шкондю визнали найкращим гравцем чемпіонату 18:31 Пожежа у недіючому столярному цеху: вогонь охопив площу у 100 квадратів photo_camera 18:22 Щоб великодні святкування не перетворити на лікарняні 18:16 У Хмільнику під час пожежі загинула людина Від читача 15:59 Командир батальйону полку ССО «Рейнджер» розповів про службу у спецпідрозділі 17:55 В Єрусалимі зійшов Благодатний вогонь play_circle_filled 17:09 Є 25 вакансій для медиків у Вінницькій області: де шукати пропозиції 17:05 Ведучий «Орел і Решка» відвідав Вінницю. Розповів про місцевих малих виробників play_circle_filled photo_camera 17:00 Три види пасок та шоколадні яйця готували на майстер-класі разом з учасницею МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 16:16 У 16-му ліцеї провели «Парад капелюшків» на підтримку українських військових play_circle_filled 15:12 Освітяни Калинівщини приготували для українських захисників майже три тисячі пасок photo_camera 14:45 Збірна України зіграє у Польщі на чемпіонаті Європи з хокею-5 14:25 Щоб не плакати, ми сміялись: добірка нових мемів про війну photo_camera 13:13 У Вінниці водій ВАЗу збив жінку на пішохідному переході. Потерпіла в лікарні 13:05 Футболісти, черлідери і фрізбісти згуртувалися, аби разом прибрати рідне місто 12:35 Як поводяться вінничани під час хвилини мовчання? Ми запитали 12:17 Великдень у Вінниці: правила безпеки та обмеження play_circle_filled 11:13 Понад сотня відбитих атак та 13 збитих Shahed: Україна дає жорстку відповідь окупантам 10:45 Вінниця в Instagram. Кращі фото за тиждень, що минає photo_camera 10:01 Сьогодні — Велика субота. Традиції, прикмети та що не можна робити
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up