Суд засудив охоронця "Н2О" на три роки - за вбивство іноземця

Суд засудив охоронця "Н2О" на три роки - за вбивство іноземця
У вівторок, 21 квітня, Вінницький міський суд засудив охоронця нічного клубу «Н2О» за вбивство темношкірого студента.

Про це повідомляє Єдиний державний реєстр судових рішень.

Так 19 листопада 2011 року близько 03:00 охоронець, перебуваючи у приміщенні нічного клубу «Н2О», що розташований на проспекті Космонавтів, 56, помітив двох відвідувачів клубу, які порушували встановлений у закладі порядок. Зробивши молодикам зауваження щодо їхньої поведінки, на яке останні не відреагували, підсудний вивів одного із них з приміщення клубу, за ними пішов і товариш загиблого.

Уже на вулиці біля клубу між підсудним та загиблим виник конфлікт, під час якого охоронець схопив суперника за тулуб та перекинув останнього через себе. Внаслідок чого іноземець вдарився головою об  землю.

Відео дня

Привівши молодика до тями, його товариш посадив потерпілого у таксі та вони разом поїхали до гуртожитку у якому проживали.

Як розповів у суді товариш загиблого, крові на тілі потерпілого він не бачив. Протягом суботнього дня іноземець весь час спав на ліжку та перевертався з одного боку на інший. В неділю зранку, коли свідок ще спав, він почув, що потерпілий видає незрозумілі звуки та, підійшовши до нього, побачив, що з рота по його обличчю потекла слина. тоді він зателефонував брату товариша, який і викликав швидку допомогу. По приїзду карети швидкої допомоги лікарі констатували, що молодик помер.

Згідно з висновком судово-медичної експертизи у загиблого була закрита черепно-мозкова травми, яка утворилась від дії (удару) тупого твердого предмету (предметів) з відносно необмеженою поверхнею.

Під час судового засідання підсудний визнав, що виводив на вулицю потерпілого та заперечив, що він перекидав його через себе.

Розглянувши усі факти даного інциденту, Вінницький міський суд визнав підсудного винним та  призначити покарання у виді 3 років обмеження волі, але опираючись на те, що обвинувачений уже відбув частину призначеного покарання звільнив його від відбування покарання.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (18)
  • Ведрус Олег

    "чорні" цей клуб просто окупували і часто ведуть там себе нахабно та неадекватно! охоронець - молодець, бо провчив одного з них, хоча і перестарався...
  • Piligrim 8000

    Гадюшнику деферамбы поют,алкаши там и наркоманы только.Закрыть наф..рассадник бл...ства в нашей Виннице,немедленно.Пока парни воюют,эти бухают.

  • Black

    Да все клубы позакрывтаь, кроме розсадника и разврата в них ничего нету. А если и оставлять то полностью запретить продажу алкоголя в них и не пускать пьяных, если человек хочет потанцевать, он и трезвый потанцует, если хочет выпить, пусть пет на квартире с друзьями. Лучше бы библиотеки строили, а то молодежь в своем большинстве тупая как пень, зато через день в клубах.

  • Анонім

    Если смотреть на все ночные клубы нашего город, то как раз Н2О и стоит оставить. Я не один раз там бывала, и могу сказать что обслуживание там отличное, люди приветливые, сдачу всегда приносят( кто был  в Курсале меня поймет). За баром никто не курит, что не может не радовать, так как есть специальное место для курения.

    И на заметку тем, кто не знает, Н2О всегда показывал пример патриотизма, и в дни когда в стране были  траурные дни, клуб не работал. Если кто еще знает такие заведения, которые в такие дни были закрыты, то назовите их,пожалуйста.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
13:55 Вакцинація дорослих: що перевірити, коли йдете вакцинуватись від дифтерії і правця 12:28 Якими послугами служби зайнятості можуть скористатися ВПО 12:02 Втекли з частини зі зброєю та вбили патрульного: деталі та версії злочину в Гайсинському районі play_circle_filled photo_camera 12:00 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) Від читача 13:38 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 11:34 Почастішали випадки укусів кліщів. Як уберегтися? 10:27 У Бершаді попрощалися із загиблим від бандитської кулі поліцейським Максимом Зарецьким play_circle_filled photo_camera 09:33 Ліквідували ще 800 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 23 квітня 09:00 Куди віддати дитину: гуртки Вінниці, студії та позашкільні заняття (партнерський проєкт) 08:44 Сьогодні вітаємо Юрія та Валерія. Історія та прикмети 23 квітня 08:00 Вакансії в Chopper, Green cool, Грош та 81 актуальна пропозиція роботи у Вінниці 21:12 Яку безкоштовну психологічну допомогу можуть надати сімейні лікарі? Ми дізналися 20:56 Вінничан закликають зменшити споживання електроенергії 20:18 «Вінницькі вовчиці» у Хорватії виграли престижний міжнародний турнір Adria Bowl photo_camera 20:04 У Вінниці затримали водія, який перевищував швидкість. А потім виявили підроблене посвідчення 19:35 Спір з вінницьким МСЕК: юристку звільнили вагітною, вона виграла суд і має повернутися на посаду photo_camera 19:05 Яким нині є укриття для ліцею №30? Його будівництво коштує понад 40 мільйонів гривень photo_camera 18:06 «Матиму ще п’ять років, щоб помститися ворогу»: історія бойового прикордонника з Вінниці 18:00 Перезавантаження та інсайти: художнє та спортивне водночас у Вінниці (Новини компаній) 17:29 Суд арештував обох підозрюваних у вбивстві 20-річного поліцейського
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up