Свідок розповіла подробиці вчорашньої аварії на Келецькій

Свідок розповіла подробиці вчорашньої аварії на Келецькій
Вчора під час аварії на Келецькій постраждало три хлопця. Один з них знаходиться у реанімації у важкому стані. Журналіст "20 хвилин" зв'язався з жінкою, яка бачила аварію на власні очі, та розпитав подробиці.

- Я стояла зі сторони "Челентано", на переході водій "Ланоса" повільно виїжджав зі сторони "Сільпо". Водій "Ланоса" таксував, до нього тільки що підсів пасажир, - розповідає очевидець події, Наталія. - По Келецькій «летів» БМВ. Їхав він дуже швидко, не менше ста кілометрів за годину, був чути навіть свист. 

Далі за словами Наталії, машини стукнулись. Люди почали викликати швидку та міліцію. Найбільше постраждав пасажир "Ланоса". 

- Перехожі люди намагалися самостійно витягнути травмованих з автомобілів, - каже жінка. 

Відео дня

Водіїв з травмами забрали до лікарні. Найбільше постраждав 27-річний пасажир «Daewoo». Чоловік отримав перелом хребта, закриту черепно-мозкову травму та знаходиться у реанімації, - повідомляє сектор зв'язків з громадськістю обласної міліції.

За кермом іномарки був 20-річний чернівчанин. «Ланосом» керував 46-річний мешканець Вінниці.

У лікарні швидкої допомоги послалися на закон персональних даних та сказали, що коментувати стан потерпілих не будуть. 

Нагадаємо, що вчора, 23 березня, на перехресті вулиць Келецької та Воїнів-Інтернаціоналістів зіткнулись бордовий «Део Ланос» та чорний «БМВ».

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (8)
  • Дарья

    Водію ВМВ лише 20 років, купили батьки права, плюнув на правила дорожнього руху і ганяв як ненормальний. Доганявся, що невинна людина в лікарні у тяжкому стані. Тепер головне, щоб цей ненормальний поніс покарання за скоєне, щоб не відкупився.
  • Олександра Брацлавська

    Покидьок!  Стільки скалічених....

    Валентина Костышена(Кислякова) reply Олександра Брацлавська

    Главное что бы дело не замяли!!
  • Сергей Лавров

    За превышение скорости  от установленного ограничения, необходимо ввести штраф в сумме 200 тысяч гривен, аналогичный штраф ввести за пересечение регулируемого перекрестка на красный свет.

    Prison reply Сергей Лавров

    За переход дороги в неположенном месте - тоже 200 тыс. на пеша.. пойдет тебе так?

    Анонім reply Prison

    оба правы.

    Анонім reply Анонім

    100%
  • Олексій

    Літаючий БМВ з чернівецької області.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
17:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 27 та 28 квітня 16:33 В останні дні квітня на вулицях біля Київського мосту обмежать рух. Яка причина та скільки це триватиме 14:45 З’явився білий бенгальський тигр. Чим ще здивує Подільский зоопарк у новому сезоні? photo_camera 13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній) 11:45 Знайшли військових, які переховували вбивць поліцейського з Вінниччини 11:00 Ліквідували ще 950 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 26 квітня 10:00 Сьогодні день пам'яті Чорнобиля. Історія та прикмети 26 квітня 09:44 Чи знаєте історію Чорнобильської катастрофи? Тест від 20minut.ua 09:00 Конференц-зали та коворкінги у Вінниці: де орендувати та за скільки? (партнерський проєкт) 21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up