Нічний екшн з копами та п'яними “перегонами” закінчився травматологією (ОНОВЛЕНО)

Нічний екшн з копами та п'яними “перегонами” закінчився травматологією (ОНОВЛЕНО)

Сьогодні, близько опівночі, п'яний водій червоного “Рено” намагався тікати від поліцейських. Але на перехресті на великій швидкості “влетів” у "Део". Це його також не зупинило - вирішив бігти на своїх двох.

- Водій “Рено” випивав у “Мандрівнику”, що на перехресті Серія Зулінського та Липовецької, - каже представник коаліції громадських організацій “НІКА” Станіслав Нижник-Оскольський. - Як ми знаємо, він був настільки п'яний, що у машину після цього просто вповзав. Він не зупинився на вимогу поліцейських, а на великій швидкості продовжив рух, до речі, ледь не збивши патрульного. На розі Київської та Академіка Янгеля “влетів” у "Део" та ще одну машину, її здається, вже забрали. А потім вийшов з авто та почав тікати.

Зловити втікача допоміг хлопець, який побачив інцидент з балкону своєї квартири. каже, що у “Рено” було ще двоє пасажирів.

Удар був такої сили, що “Део”, у яку врізалося “Рено”, відкинуло на кілька метрів. Також місце пригоди тепер “прикрашає” зігнутий дорожній знак.

Відео дня

- Люди зараз не залишаються байдужими, - говорить Нижник-Оскольський. - І це, безумовно, дає позитивний результат. Зараз водій “Рено” знаходиться у лікарні. Також у медичний заклад забрали й водія машини, яку зачепило “Рено”.

У прес-службі Управіління патрульної поліції Вінниці розповіли, що копи зупинили "Рено" через порушення правил дорожнього руху. Попросили надати необхідні документи на право керування авто. Але водій вирішив "дати по газам". Почалося переслідування, під час якого на розі Київська-Академіка Янгеля сталася аварія. У салоні "Рено" дійсно було два пасажири. І вони втрьох (разом з водієм) почали тікати після ДТП. Усіх зловили та доправили у другу міську лікарню.

Читайте також: П’яним водієм “РЕНО”, що скоїв ДТП на Київській виявився поліцейський

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (20)
  • Анонім

    Недавно під Києвом так загинув один гарний хлопець.Теж був пяний до нестяму.І виїхав на зустрічну,до наробив біди іще трьом людям в зустрічній.
  • Анонім

    Видел все сам, не по рассказам, водитель ехал на такой скорости, что влител бы в дамбу за считанные секунды, если бы не Ланос. Полиция молодцы! быстро приехала скорая! Это просто чудо, что нет трупов! Садить его надо и не меньше 10 давать, и про дружков не забыть, они когда садились в машину разве не знали что он пьяный!?

  • Анонім

    а де внфо, що цей пянюга військовий так називаємий захисник вітчизни Герой з великої букви
  • Анонім

    Я там был не кто не кого не ловил и мужика там не было всё п.. .  .А полиция увидев водителя сама чуть не усра...!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
17:07 На Вінниччині ввели обмеження використання електрики підприємствами 17:02 «Реальні смертники: ми по них б’ємо, а вони все одно повзуть» — Як вчитель став військовим 16:55 Конкурс із закупівлі послуг з підготовки грантових заявок для бізнесу (Прес-служба Спілки підприємців "Стіна") 16:07 Була піна та мертва риба. Екоінспекція перевірила воду в озері «Миру» Від читача 19:25 Допоможіть зібрати підписи петиції (посмертно) моєму чоловікові на звання Героя України 16:00 Зубки як у казці: історія успіху клініки "ПАВЛІН" (Новини компаній) 15:10 Малюють місця сили Вінниччини. Стартував восьмий пленер «Кращий художник» 14:03 Вінницький суд виніс вирок громадянину Молдови. Він переправляв чоловіків за кордон 13:20 Дитяча стоматологія у Вінниці: обирайте кращих дитячих стоматологів! (партнерський проєкт) 13:03 У Вінниці випав помаранчевий дощ. Знову піски Сахари? 12:26 Льодовий клуб у Вінниці передали «Дирекції парків». Що з нею буде? 12:07 Адреси, де у Вінниці 24 квітня тимчасово не буде світла чи води 11:20 Тромбоз: чому виникає і чи можливо його уникнути? (Новини компаній) 10:45 Загинув у вересні 2022 року. Сьогодні прощаються з солдатом Олександром Дячуком 10:05 На Вінниччині під час ремонту каналізації загинув чоловік 09:05 Заміські комплекси поруч з Вінницею, де можна відпочити з родиною (партнерський проєкт) 09:03 Ліквідували ще 880 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 24 квітня 08:05 Сьогодні вітаємо секретарів та водопровідників. Історія та прикмети 24 квітня 08:00 Альпійські шале як вдала інвестиція: 22% річних в євро (Новини компаній) 21:07 Вінничани можуть оформити пенсію дистанційно, без відвідування держустанови. Навіть з-за кордону
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up