Від вінничан залежить контракт гурту «Серце Дженніфер»

Від вінничан залежить контракт гурту «Серце Дженніфер»
Концерт гурту «Серце Дженніфер» відбудеться у розважальному центрі «Ігроманія» за адресою: проїзд Станіславського, 7. Початок о 20.00. Квитки – 25 грн. Довідка – 65-69-35

Гурт «Серце Дженніфер» представить публіці новий кліп на російськомовну пісню «Зомбі». Його зйомки пройшли на початку жовтня у вінницькому парку біля озера на Вишеньці. Окрім цього, на вас чекають нові треки гурту, які увійдуть у майбутній альбом колективу.
- Ми з гітаристом Денисом Шинкевичем все літо працювали над новими піснями, - каже лідер та вокаліст гурту Олег Пилипенко. – Зараз у нас готовий матеріал для випуску альбому. Деякі пісні вже відомі слухачам. Це «Спам», «Любов», «У світі думок» та сингл «Зомбі». Здається, ми підготували хороший матеріал для альбому. Адже ці треки вже увійшли у вісім збірок, які розповсюджуються по всіх країнах пострадянського простору.
Для суботнього концерту гурт «Серце Дженніфер» підготував акустичну програму. Старі та нові пісні ви почуєте у новому аранжуванні. Вони будуть виконані під дві гітари, африканський ударний інструмент, бонгі та драм-машину.
- В «Ігроманії» ми виступаємо вперше, - каже Олег Пилипенко. - Нам запропонували грати там у ролі резидентів по два рази на місяць. Цього тижня буде пробний виступ. Сподіваємося, що все пройде добре.
У розважальному центрі на хлопців також мають надію. За їх допомогою планують збільшити відвідування центру молоддю.
- Коли я став арт-директором, одразу захотів запросити їх стати нашими резидентами, - каже Андрій Сіннік. – Я вважаю, що хлопці не набриднуть публіці. Я працював діджеєм десять років, розуміюся на музиці. Останнім часом багато чув про гурт. Він на слуху. Мабуть, молоді люди приходитимуть до нас. Але побачимо, як пройде перший концерт, тоді вже будемо про щось говорити.
Хлопці з гурту «Серце Дженніфер» планують також випустити новий альбом. Його виходу очікуюємо наприкінці року. Він буде мати назву «II». Чому така цифра? Музиканти мають на увазі, що це другий альбом групи, що після змін у складі лише два учасники залишаються незмінними, що саме вони удвох
його підготували. Щодо нових учасників, то з ними поки що не проводили жодної фотосесії, на офіційному сайті про них немає ніякої інформації.
- Ми були так заклопотані роботою над другим альбомом, що не займалися ані організацією концертів , ані сайтом, - каже Олег Пилипенко. - Виступали лише на запрошення. Зараз плануємо тур на весну - на підтримку нового альбому. Є багато роботи. Думаю, ще все встигнемо.
 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (9)
  • Anonymous

    Как "єто" можно называть музыкой?! Брынчание и вопли. Все песни одинаковые, кроме этой Зомби - которая своей тупорылостью переплюнула остальные... Я в шоке, и на эти "концерты" даже ктото ходит. Состав это вообще, извините конечно, но вы как 2 пидараса....

    Anonymous reply Anonymous

    сам ти підарас це круті і талановиті музиканти!!! я бУВ В ШГРОМАНІЇ НА ЇХ КОНЦЕРТІ ДУЖЕ СПОДОБАЛОСЬ
  • Anonymous

    Кто пойдет на тусняк в ДЖ?

    Anonymous reply Anonymous

    Тусня на хате СД эта крута кручи чем децл
  • Anonymous

    Очень нравиться творчество ребят. Обязательно приду посмотреть и поддержать.
  • Anonymous

    Услышав Сердце Дженнифер, я полюбил ТИК.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
08:40 СТО для велосипеда та електросамоката. Де пройти ТО у Вінниці? (партнерський проєкт) 21:00 ТОП важливих новин на «20 хвилин» від 6 до 13 травня, які ви могли пропустити photo_camera 20:14 У жахливій автопригоді на Вінниччині загинули водій автівки та його пасажирка photo_camera 19:44 У Вінниці біля Вежі з'явилася нова локація для вшанування пам'яті полеглих Захисників photo_camera Від читача 10:24 Пригоди бійців у Європі․ Майбутній "рейнджер" розповів про навчання воїнів ССО за кордоном 18:17 Ветерани війни з Вінниччини провели день на кінній стайні photo_camera 17:53 Турніром відкрили стрітбольний сезон. У Вінниці провели чемпіонат із вуличного баскетболу photo_camera 16:43 Кукурудза з Вінниччини користується особливим попитом в країнах ЄС 15:24 З водойми в Іллінцях дістали тіло 47-річного чоловіка 14:17 Захисник з Луки-Мелешківської отримав «Золотий Хрест» від Головкома ЗСУ 14:14 Щоб не плакати, ми сміялись: добірка нових мемів про війну 12:43 До Жмеринки «на щиті» повертається Ілля Снігур з позивним «Безмежний» 12:12 Вінниця в Instagram. Кращі фото за тиждень, що минає 11:43 Поліцейські мають право перевіряти документи вінничан про військовий облік 10:37 Українські військові «приземлили» ворожий штурмовик Су-25 на Авдіївському напрямку 09:17 В Україні відзначають День матері. Історія, заборони та прикмети 12 травня
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up