Як пройшов фінал конкурсу “Міss RIA”

Як пройшов фінал конкурсу “Міss RIA”
Вчора, 25 лютого відбувся фінал конкурсу краси “Мiss RIA”. Після місяця підготовки 12 учасниць виклалися на повну, створивши атмосферу феєричного шоу. Але тільки одній дівчині дістався головний титул та подорож до Венеції.

Претенденток обирали шляхом відкритого голосування на сайті МоеMisto.ua.

А на конкурсі в караоке-клубі "Люди Fusion Place" дівчат оцінювали журі у чотирьох конкурсах. Перший вихід - “Діловий” в окулярах від мережі салонів “Оптика Очі” міста Вінниці.

Другий вихід - у купальниках.

Відео дня

Третій - вихід у виробах з хутра від торгової марки “Мисс Лора”.

І останній, четвертий вишуканий вихід - в дизайнерських сукнях з колекції “Гіпноз” від дизайнера одягу Світлани Теренчук.

Відкрила шоу сучасна кавер-група Bliss Mood піснею Селени Гомес “Love you like a love song”. Вони протягом вечора запалювали публіку світовими хітами.

Між виходами конкурсанток гостей розважали дівчата з танцювальної студії "Sharm-S"

акордеоніст-віртуоз Олександр Грудін

степісти танцювального колективу «Flame Tap».

Після усіх дефіле дівчат, шановні члени журі могли визначитися з номінаціями для претенденток. Ведучі Катерина Фостик та Максим Никитенко їх оголосили:

"Міс симпатія" - Олена Буртненко під номером 10. Її нагороджувала арт-директор школи візажу, чемпіонка України та Європи по візажу Ірина Брайлян-Ковальчук. 

"Міс чарівність" - Оля Іваненко під номером 5. Привітала конкурсантку власниця школи модельної майстерності “Grace” - Катерина Просяннікова, вона також представляла Україну на «Mrs. Globe - 2014» («Місіс Земної кулі») в Китаї.

"Міс пластика" - Анастасія Дробіна під номером 9. Дівчині вручили подарунковий сертифікат на тисячу гривень в магазині спортивних товарів “Секвоя”.

"Міss Fashion" - Олена Добрева під номером 12. Отримала авторську блузу від дизайнера одягу Світлани Теренчук.

"Міс Посмішка" - Світлана Гаврилюк під номером 4. Директор мережі салонів “Очі Оптика” м. Вінниця Микола Правденко подарував ексклюзивні окуляри. Після “Ділового” виходу конкурсанток він поділився своїми враженнями:

- Звичайно, мені сподобався вихід в окулярах. Визначити хто із дівчат переможе та який титул отримає було не складно.

"Міс фото" - Яна Дудіна під номером 7, яка отримала подарункову фотосесію від порталу Likebb.com

"Міс глядацьких симпатій RIA"- Олександра Нікушина під номером 6. Генеральний директор RIA Media Олег Горобець презентував переможниці подарунковий сертифікат у комплекс краси і відпочинку “Deninna”

"Міс інтернет" - Оксана Бондар під номером 11. Від "RIA" вона отримала планшет.

"Міс Гіппократ" - Ірина Третяк під номером 2. Від генерального партнера конкурсу "Miss RIA" стоматологічного центру "Гіппократ", студентку привітав директор клініки Дмитро Щука і подарував їй золоту підвіску.

- Кожна дівчина по-своєму вродлива і чарівна, - каже він. - Найбільше мені сподобався другий вихід - у купальниках.

Конкурс на “фінішній прямій”.  Другою "віце-Miss RIA" стала Тетяна Тихомирова (номер 3). А першою “віце-Miss RIA” обрали Наталю Савінську (номер 8). Дівчатам подарували сертифікати на вікенд в котеджному комплексі “Карпати” Мігове, де переможниці відпочинуть у будиночках із гуцульським інтер’єром.

У всіх конкурсах вона виходила першою, номерок на руці теж з цифрою “1”. Можливо, не випадково саме студентка медичного університету Аліна Шамалюк перемогла в першій номінації - “Міс глядацьких симпатій”. Їй дістався і найголовніший титул “Мiss RIA-2015" та подорож до перлини Італії - Венеції. У журі не виникло жодних сумнівів з приводу переможниці, як і у гостей свята, тому привітати Аліну було запрошено директора одного із офісів туристичного агентства “Мер-ка-ба” у місті Вінниця Надію Возну:

- Аліна дуже гарна учасниця, - розповідає вона. - Ми з моєю колегою були від неї в захопленні.

Надії також запам’яталася конкурсантка під номером 12, “улибашка” Олена Добрева. Тому у номінації “Міс глядацьких симпатій” вона віддала свій голос цій дівчині.

Журі: Андрій Красніцький, Сергій Обуховський, Роман Корченюк, Світлана Теренчук

- У нас з колегами думка повністю співпала по всім трьом дівчатам, які зайняли призові місця, - каже директор котеджної забудови “Sun House” Андрій Красніцький. - Було б цікаво як би ми брали участь і в попередньому відборі конкурсанток. Як чоловіку мені сподобався вихід в купальниках, а як члену журі - в ділових костюмах.

Заступник директора поліграфії “Ідеї Успіху” Сергій Обуховський задоволений тим, що конкурс був справедливий і дівчата добре підготувалися, попрацювали над собою:

- Видно було, що вони хвилюються, відповідально підійшли до конкурсу. В очах була помітна здорова конкуренція.Сподобався вихід у вечірніх сукнях. Світлана Теренчук “попала в точку”.

Власнику адвокатської контори “Вежа” Роману Корченюку сподобалися усі виходи:

- В сукнях гарно і в купальниках теж. З приводу переможниці розбіжностей не було зовсім. Однозначно дівчина гідна звання “Мiss RIA” і вибрати було нескладно.

Отож, вітаймо переможницю "Miss RIA-2015" Аліну Шамалюк!

Серед головних спонсорів свята була також служба «Бліц - таксі «555-444».Окрема подяка центру естетики "Водолей", в якому фіналісткам робили зачіски, а також візажисту Ірині Брайлян-Ковальчук за створення вишуканиих образів. 

Більше про дівчат Оксану Бондар, Аліну Шамалюк та Ірину Третяк дізнавайтеся з їх інтерв'ю. Про Яну Дудіну, Олену Добреву, Наталю Савінську можна подивитися тут. Хто з конкурсанток спортсменка, співачка, а хто жартівниця читайте в матеріалі про них. Анастасія Дробіна, Олександра Нікушина та Олена Буртненко розповіли про себе тут. 

Тренувала вінничанок Катерина ПросянніковаФіналістки  "Miss RIA-2015" ретельно готувалися до конкурсу на генеральній репетиції за день до фіналу, і в останні години перед самим початком шоу. А от як все проходило 25 лютого читайте в репортажі.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (9)
  • Рибачук Ігор

    тот, кто действительно зарабатывает деньги, никогда не будет завидовать и лезть в чужую жизнь, обливая грязью девушку или женщину, которую вообще не знаеш.

  • Рибачук Ігор

    не лізь у те, в чому нічого не тямиш, твій рівень колгосп, от шукай там собі красунь, як ти пишеш селян , робітників, сантехніків, ти хто такий, щоб давати оцінку, ти себе бачив?І якщо на те пішло, то не у всіх багатих та впливових людей діти гарні, і не у всіх бідних  погані, так що свою особисту неприязнь, я так зрозумів, до цієї родини засунь собі долеко в жжжж)) Бачиш , тут твоєї думки ніхто і не питав, твої "красуні" явно мають інший вигляд,точно такий як і твій )))Я пишу під своїм ім 'ям, і думаю, скоро взнаю , як тебе знайти))

    Анонім reply Рибачук Ігор

    Игорь , ты противоречишь сам себе .....тот, кто действительно зарабатывает деньги, никогда не будет завидовать и лезть в чужую жизнь....і думаю, скоро взнаю , як тебе знайти)) .....
  • Рибачук Ігор

    не переймайся так,от тобі щось поперек горла ця перемога, вмій радіти за когось, може, і сам станеш кращим і успішним, а не такою як ти є))))

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
08:53 Ворожий безпілотник здетонував біля житлового будинку на Вінниччині 08:17 Сьогодні відзначають День фокусника. Історія, заборони та прикмети 29 березня 21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up