Кусючу собаку на "Урожаї" взяли "на олівець"

Кусючу собаку на "Урожаї" взяли "на олівець"
Нещодавно ми писали про вінничанку Марину, яку покусав собака на "Урожаї". Дівчина написала заяву в міліцію і ось дільничний зателефонував та повідомив про хід справи.

- Мені зателефонував міліціонер, сказав, що був на ринку та з'ясував, що собака нічий і  його підгодовують місцеві продавщиці, - каже Марина.

Журналіст «20 хвилин» зв’язався з міліціонером щоб дізнатися як вирішується проблема.

- Я розмовляв з контролерами ринку і охороною, вони мені сказали, що собака не їхній. І ринок тварини не охороняють, це роблять виключно співробітники. Усі пси, що там є - бродячі, - розповів журналісту старший  дільничний Ігор Медвідь. - Продавці ринку періодично підгодовують собак і через це вони частенько там з'являються.

Відео дня

Також міліціонер каже, що зі своєї сторони направить в міську раду лист-повідомлення, щоб вони вжили заходів щодо цих псів.

Нагадаємо, що 5 березня на «Урожаї», бродячий собака покусав дівчину. Вона звернулася до редакції «20 хвилин» щоб розповісти про даний факт та застерегти вінничан.

Читайте також:

Біля дитячої лікарні відстрілювали собак на очах у вінничан

 

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (13)
  • Alexander Kvasnevskyy

    мене ця агресивна тварина також вкусила. Робили щеплення. Зареєстровано у травмпункті на Київській. Там же заявили, що цей конкретний (чорний великий) собака вкусив багато кого.

    Сам дуже люблю собак. Це найкращий друг людини. Але якщо він має опікуна. А тих, хто розводить (годує і захищає) безпритульних тварин я не розумію по причині їхньої безвідповідальності, результатом якої, у кращому випадку, стають зіпсований настрій, а часто - доволі серйозні травми із необхідністю приймання досить сильних антибіотиків, які суттєво пригнічують імунітет людини.

    ЗІ: хочеш захистити - візьми відповідальність на себе, а не створювати проблеми іншим



    [URL=http://fastpic.ru/][IMG]http://i70.fastpic.ru/big/2015/0929/99/faceb0d7a7796a75cf537f82bad01199.jpg[/IMG][/URL]

  • Дарья

    Щось вони дуж довго вирішують цю проблему. Шкода буде собак, якщо їх постріляють, але й залишати їх також не потрібно, їх уже стільки розвелось. Страшно за діток які ходять повз цих собак.
  • Анонім

    А если собаки чьи то, то хазяева должны ОТВЕТИТЬ за действия этих собак и все равно собаки должны быть убраны с улицы.



    З А К О Н   У К Р А Ї Н И Про захист тварин від жорстокого поводження

    Стаття 9. Особливості утримання домашніх тварин

      Особа, яка супроводжує тварину, зобов'язана забезпечити:

        безпеку оточуючих  людей  і  тварин,  а   також   майна   від

    заподіяння шкоди супроводжуваною домашньою твариною;

     Дозволяється утримувати:

             домашніх тварин - у вільному  вигулі  на  ізольованій,  добре

    огородженій  території (в ізольованому приміщенні) на прив'язі або

    без неї;

        домашніх тварин  -  юридичними  особами:  для  охорони  -   в

    обладнаних  приміщеннях  або  на прив'язі

        Фізичні та  юридичні  особи,  які  утримують домашніх тварин,

    зобов'язані   дотримуватися   вимог   нормативно-правових   актів,

    зазначених  у  статті  2  цього  Закону,  санітарно-гігієнічних  і

    ветеринарних норм та правил,  а також не допускати порушень прав і

    законних   інтересів   інших  фізичних  і  юридичних  осіб  та  не

    створювати загрози безпеці людей, а також інших тварин.
  • Анонім

    Отакот!))) Как прикормить, так пожалйста, как юридически ответить за собак, так сразу не наши)))

    Ой-вэй! И куда это санэпидемстанция смотрит!)))

    Если собаки ничьи, то они должны быть выловлены!

    З А К О Н   У К Р А Ї Н И Про захист тварин від жорстокого поводження

    Стаття 24. Вилов та тимчасова ізоляція домашніх тварин

        Собаки, незалежно  від породи,  належності та призначення,  у

    тому числі  й  ті,  що  мають  нашийники  з  номерними  знаками  і

    намордники,  але  знаходяться  без  власника  на вулицях,  площах,

    ринках,  у скверах,  садах,  на бульварах,  пляжах, у громадському

    транспорті,   дворах   та  інших  громадських  місцях,  вважаються

    безпритульними і підлягають вилову.

    Anonymous reply Анонім

    Если ты так активен, так обратись в управление города, спроси где обещанный питомник и якобы гуманная система отлова и карантина. В нашей стране не приживется Европейская система, поскольку люди не понимают всей ответственности, когда берут животное, не платят налога. О каких законах вообще идет речь? Правительство с.ть на них хотело, это просто книга с красивыми словами.

    Анонім reply Anonymous

    Это Вы мне (Анонім 14.03.2015 22:54)  написали или дл (Островський Олександр)? Если мне - то отсутствие питомника не значит, что Винницу нужно превратить в один большой питомник с громадным количеством беспризорных собак! Проходили это в 2004 году, когда по улицам стаи собак бегали, на каждой мусорке собаки, через один двор собаки, на остановках транспорта собаки и т.д. и т.д. то там нападут, то там нападут...

    Anonymous reply Анонім

    Это я Вам."превратили" всю нашу страну не инопланетяне, а наши предки и соотечественники безответственные. Вы хотите чтобы проблема решилась сама по себе?!

    Москалюк Маша reply Anonymous

    Собаки не должны умирать потому, что нету денег на их содержание... они в этом не виноваты... у бивать их потому, что они ничьи, это зверство...

    Я согласна, что они должны быть в приюте а не на улице, но в нашей стране даже дети на улицах никому ненужные есть, что говорить о собаках...

    Островський Олександр reply Анонім

    і що далі з ними робити?

    Анонім reply Островський Олександр

    Там же написано далее. От поселения в приюты до гуманного усыпления с целью контроля численности. Я ж говорю, Закон написан по принципу западной системы контроля числености бродячих животных.

    Островський Олександр reply Анонім

    В які притулки? В ті,  в яких немає чим нагодувати тварин?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Вінничан попереджають про заморозки та сильні дощі 20:03 Випадково розбили товар у магазині: чи потрібно за нього платити? 19:03 У Вінницькому районі буде гучно. Підриватимуть кар'єр play_circle_filled 18:32 «Без вашої допомоги трошки тяжкувато». Мама полеглого воїна зібрала для побратимів сина 200 тисяч гривень Від читача 18:18 Оператор морського дрону СБУ: “Sea Baby” можуть обнулити цілий флот ворога (Відео) 18:04 Правова допомога для військовослужбовців: як її отримати безкоштовно 16:43 Мільйонери у вінницьких МСЕКах: друга частина огляду декларацій голів комісій за 2023 рік 16:25 Куди у Вінниці піти на курси: твоя нова робота (партнерський проєкт) 16:24 Зеленський підписав закон про мобілізацію 16:06 У фонді музею Вінниці зберігається карткова гра флірт «Калина» 1920-1930-х років photo_camera 15:15 У Вінниці вже понад 30 трамваїв Tram-2000. Коли отримаємо решту швейцарських вагонів 15:14 Славетні хори з Житомира і Тернополя, французька музика і «Цей сон»! ТОП концертів квітня у філармонії play_circle_filled photo_camera 14:59 Патрульні виявили наркотики у вінничанина, який порушував комендантську годину photo_camera 14:40 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт) 14:28 Вінницькі черлідерки завоювали цілий комплект нагород на чемпіонаті України photo_camera 14:01 Понад 40 вулиць Вінниці нині без світла: адреси та причина відключення 13:50 За Тяжиловом планують побудувати нове виробництво. Триває обговорення 12:55 У Тульчині п'яний водій хотів відкупитися від поліції та не вийшло 12:05 Де смачно пообідати на Замості: огляд бізнес ланчів і не тільки (партнерський проєкт) 11:24 У Вінниці виявили витік нечистот у річку Південний Буг photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up