Під Кременчугом в машині повісився 48-річний вінницький водій. На місці працює поліція

Під Кременчугом в машині повісився 48-річний вінницький водій. На місці працює поліція
Вчора, 24 квітня, під Кременчугом в фурі виявили тіло чоловіка. За інформацією поліції, слідів насильства не було.

Прес-служба міськвідділу поліції Кременчуга повідомляє, що в неділю о 11:25 на спецлінію «102» подзвонили та розказали, що в містечку Крюкове по вулиці Котлова, у будівлі приватного підприємства в причепі вантажного автомобіля марки MAN знайшли труп чоловіка.

Наразі тіло загиблого вже ідентифікували. Як виявилося, це був 48-річний житель Вінницької області. Як розказують у поліції, водій машини покінчив життя самогубством через повішання. Тіло направлено на судмедекспертизу. Слідів насильства не виявлено.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Дарья

    Шкода, чоловіка. Що могло спонукати його до такого вчинку. Нехай земля йому буде пухом.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:03 Співак Козак Сіромаха оголосив про безкоштовний тур по селах Вінниччини photo_camera 20:11 Вінничанину Олександру Візнюку просять присвоїти звання Героя України: ще потрібно 195 голосів 19:54 Через відключення світла ціни на деякі продукти зростуть в рази? Товарознавці дали роз'яснення 19:25 Відсьогодні на водоймах Вінниччини стартує рибальський сезон Від читача 11:56 В Україні з'явиться новий продукт з кібербезпеки 18:22 На вулиці Дачній у Вінниці встановили підйомник для людей з інвалідністю photo_camera 17:21 У Теплицькій громаді правоохоронці затримали підозрюваного у вбивстві односельця photo_camera 16:30 Оригінальні автозапчастини від провідних виробників тепер доступні для вінничан (Новини компаній) 16:23 Релігійний скандал у Шаргороді: фотосесія дівчат з Ісусом обурила громаду photo_camera 16:16 «Тієї ночі росіяни вбили всю мою родину»: як живе Віталій, у будинок якого навесні прилетів «Шахед» 15:21 У двох ДТП на Вінниччині травмувалися неповнолітні водії photo_camera 15:20 Конференц-зали та коворкінги у Вінниці: де орендувати та за скільки? (партнерський проєкт) 14:21 У Гайсинському районі з місцевої водойми дістали тіло чоловіка 13:34 У Вінниці водій-порушник пошкодив поліцейське авто та травмував двох інспекторів 13:13 Мобілізація, пенсії, світлофори. Що зміниться для вінничан у липні 12:11 У Жмеринці підлітки побили дівчину та поширили відео у соцмережах play_circle_filled 11:12 У Черепашинському кар'єрі втопилася дівчина. Її знайшли, встановлюють особу (ОНОВЛЕНО) play_circle_filled 10:42 Вінницький суд виніс вирок чоловіку за вбивство: 13 років за ґратами 10:27 Електроенергію вимикають по годинах: актуальний графік відключень на шість черг 10:14 Вінничанки стали чемпіонками України у стоклітинкових шашках
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up