ROSHEN збудує у Вінниці третю фабрику. Випускатиме круасани

ROSHEN збудує у Вінниці третю фабрику. Випускатиме круасани
Кондитерська корпорація ROSHEN кілька тижнів тому почала підготовчі роботи до зведення у Вінниці чергової фабрики. Нове виробництво має дати роботу 600 людям.

Нове підприємство корпорації розташується по сусідству з уже існуючими виробництвами компанії по вулиці Липовецька. Про це повідомив заступник міського голови Вінниці Валерій Коровій. Таким чином ця фабрика корпорації має стати уже третьою у місті, не рахуючи молочний комбінат, який розташований поруч з новою фабрикою і був відкритий весною цього року.

- Компанія веде будівництво на викупленій раніше ділянці, - додає директор департаменту економіки та інвестицій міськради Галина Якубович. – Сума інвестицій складе понад 300 мільйонів гривень. Кількість нових робочих місць – близько 600.

Як кажуть у місті нова фабрика займатиметься виробництвом круасанів. Планується, що фабрика буде введена в експлуатацію в 2016-2017 роках.

Відео дня

Нагадаємо, в квітні цього року корпорація відкрила у Вінниці молочний комбінат. Сума інвестицій склала більше 650 млн грн. Задекларована кількість робочих місць – 500. А в 2012 році на цій же ділянці було відкрито нову – другу кондитерську фабрику у місті.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (18)
  • Anonymous

    "Круассаны" это конечно очень по европейски, или даже американски. Я их тут скушал немерянно. И вот что я вам скажу. В долю они не падают простому пирожку с капустой или сыром.

    Свое поднимать и беречь нужно, а не заглядывать Дяде Сэму в ass.

    Анонім reply Anonymous

    Построй фабрику, выпускай пирожки с капустой,  пожнимай свое и не гляди на Порошенка
  • Анонім

    ДО РЕЧІ, ЧИ МАЄ ПО ЗАКОНУ ПРЕЗИДЕНТ ПРАВО ВОЛОДІТИ БІЗНЕСОМ?!

    Anonymous reply Анонім

    А про який Закон Ви згадуєте, до речі?

    винничанин reply Анонім

    Бизнесмен Порошенко, по совместительству президент Украины, не только владеет, но и расширяет свой бизнес. Через пару лет он станет богатейшим человеком Украины и лучшим бизнесменом в стране.

    винничанин reply винничанин

    А вконец обнищавший нАрид всё это схавает и не подумает возмутиться.
  • винничанин

    Продажа президентом своего бизнеса отменяется, ибо тот, у кого сто миллиардов, богаче того, у кого десять миллиардов. Порошенко обвёл нАрид вокруг пальца, а тот и счастлив.

    Anonymous reply винничанин

    Нарід привычно утерся и сделал вид что никто никому ничего не обещал.
  • Дарья

    Завдяки фабрики, нарешті люди, що сидять без роботи матимуть змогу влаштуватись на роботу та прогодувати свою сім"ю.

    Anonymous reply Дарья

    Куросантами. Ага, держи карман шире.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
09:30 Двоє чоловіків у камуфляжі розстріляли поліцейських на Вінниччині 09:18 Ціною свого життя врятував пораненого побратима. Вінниця прощається з Олександром Яремчуком 08:36 Сьогодні вітаємо Олександра та Гаврила. Історія, заборони та прикмети 20 квітня 21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera 12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up