На Максимовича поліцейське авто зіткнулось з мотоциклом. Загинув хлопець

На Максимовича поліцейське авто зіткнулось з мотоциклом. Загинув хлопець

Сьогодні, 17 вересня 2016 року, у Вінниці під колеса автомобіля поліції охорони «Део-Ланос»  потрапив 22-річний мотоцикліст. На жаль, хлопець не вижив.

ДТП сталося  близько 1.30 години на перехресті вулиць Хмельницьке Шосе – Максимовича. У поліції кажуть, що  черговий наряд поліції охорони перевіряв  об’єкти.

За інформацією відомства, сталось зіткнення службового автомобіля поліції охорони «Део-Ланос» та мотоцикла «Хонда». В  результаті зіткнення 22-річний мотоцикліст отримав травми, несумісні з життям. Хлопець загинув під час надання медичної допомоги.

— Зібрані слідством матеріали будуть передані в прокуратуру для проведення подальшого розслідування, — кажуть у відділі комунікацій ГУ Нацполіції у Вінницькій області.

Відео дня

За даним фактом розпочали кримінальне провадження за ч.2 ст. 286 КК України. За порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами передбачено покарання до 8 років ув’язнення.

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (28)
  • Сироговский Сергей

    САМЫЙ...  ДОБРЫЙ... ХОРОШИЙ... ОТЗЫВЧИВЫЙ... ВЕСЕЛЫЙ... ЧЕЛОВЕЧЕК!!!!

    Я очень рад что был знаком с тобой...ОЛЕЖА...  Жаль что так вышло!!!

    Ты ВСЕГДА БУДЕШЬ ЖИТЬ В ПАМЯТИ И НАШИХ СЕРДЦАХ!!!



    А ВСЕМ ТЕМ,кто пишет всякую ерунду!!!,-- Завалите вы свои "грязные морды" Смотрите за собой!, и нех чё обсуждать,ЧЕЛОВЕКА нет больше,а вот те кто виновен в дтп.. и те кто "заметал следы"Бог им судья!!!этим нелюдам!!!



    Несправедлива жизнь...забирала такого Несломимого Сильного характером,духом..БОЛЬшое горе для родных и близких...товарищей и знакомых..

    СпИ СПОКОЙНО ТОВАРИЩЬ,Извени что не так!!!ПОМНИМ ЛЮБИМ СКОРБИМ
  • Андреевич Антон

    Спи спокійно любий брате.Нехай земля тобі буде пухом.Памятаю,люблю,сумую(
  • Бесараба Юрий

    Знав хлопця, з дитинства... Лежала душа до 2-х колесного...

    Земля тобі пхом!
  • Oleksandr Stoliarov

    Відчуваю, дуже мутна історія, в якій мусора, не такі вже й овечки

    ЗУ Про Національну поліцію

    4. Поліції (поліцейському) заборонено:

    "...5) застосовувати засоби примусової зупинки транспорту для примусової зупинки мотоциклів, мотоколясок, моторолерів, мопедів..."

    http://zakon5.rada.gov.ua/laws/show/580-19/print1454250651958194

    Anonymous reply Oleksandr Stoliarov

    ну ты уже сильно завернул. полиции охраны те мотоциклисты и даром не нужны, у них своих забот полный рот. а по поводу средств принудительной остановки, так их в каждом райотделе всего лишь 1 ну максимум 2 штуки. их выдают только в случае проведения спецопераций типа "Перехват".
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:28 «Це поставить хрест на Буші». Власники екосадиб проти створення кар'єру у заповіднику photo_camera 21:01 Судитимуть браконьєрів, які хотіли поласувати рибкою за 174 тисяч гривень 20:25 «Це конкуренти поширюють чутки, що нас уже нема». Інститут землеустрою продовжує працювати 20:03 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки Від читача 20:06 У Вінниці чутно вибухи 19:40 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 19:17 Суддя з Тульчина наїхав на поліцейського. Покарання винесли лише одному — копу 18:06 У Могилів-Подільському районі під колесами автомобіля Toyota загинула жінка 17:32 Скотомогильник площею у дві тисячі квадратів виявили у Барській громаді 17:03 ТОП-5 пам'яток Вінниці для незабутнього вікенду та подорожі крізь епохи 16:37 Екс-голова лісового управління Бондар вийшов з-під варти за два мільйони гривень застави 16:20 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 16:11 На Келецькій п'яний та «під кайфом» водій потрапив у ДТП 15:15 Музиканту Джанго, який публічно підтримує росію, вінницькі СБУшники оголосили підозру 14:50 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:13 Війна — не завада любові: історія сапера зі Жмеринки Івана та його коханої Яни photo_camera 14:10 Де поставити зубні імпланти у Вінниці? Огляд кращих стоматологій Вінниці (партнерський проєкт) 13:19 Зникла 82-річна Лілія Марценюк з Вінниці. Допоможіть розшукати жінку 12:20 Військові чекають ваші книги! У Вінниці розпочався збір «Літературний донат» photo_camera 12:06 Загиблі мирні люди, зруйновані лікарні та багатоповерхівки: про 784-й день війни
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up