На Вінниччині п'яниця забив до смерті співмешканку

На Вінниччині п'яниця забив до смерті співмешканку
В Шаргородському районі жила сім’я, яка полюбляла оковиту. Односельці розказують, що за чаркою частенько чоловік колошматив дружину. Остання п’янка закінчилась трагедією.

В суботу, 30 січня, шаргородських поліцейських повідомили, що в своєму будинку померла 57-річна жінка. Співмешканець ранком проснувся та побачив, що дружина мертва. Поліція приїхала на місце.

- Спочатку оперативники на тілі жінки не побачили ознак насильницької смерті, - розказує начальник шаргородського відділення поліції Олександр Намакарський.

За його словами, 46-річний співмешканець розповів оперативникам, що в жінки боліло в грудях протягом останніх двох днів.

Відео дня

Тіло жінки відправили на судово-медичну експертизу, яка виявила, що її побили. Експерти зазначив в висновках, що жінка померла від закритої тупої травми грудної клітини з ушкодженням внутрішніх органів.

У відділі комунікації ГУНП у Вінницькій області повідомляють, що чоловік заперечував, що це він побив жінку. Але потім розказав про сварку та бійку, яка сталася два дні тому. Підозрюваний сказав, що був дуже п’яний та не пам’ятає, чому саме вони посварились.

А от односельці розповіли правоохоронцям, що подружжя зловживало горілкою та чоловік часто бив дружину.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за статтею 121 Кримінального кодексу України. Підозрюваного, згідно з рішенням суду, посадили на домашній арешт. Йому загрожує за умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілої, 10 років тюрми.

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Дарья

    Як так можна жити - без кінця і краю пити, битися, вбити людину і щоб потім нічого не пам"ятати.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
12:19 Неповнолітній пасажир мотоцикла потрапив до лікарні після зіткнення з п'яним водієм 11:24 СБУ затримала чоловіків, які готували масовані авіаудари по Вінниччині напередодні Великодня photo_camera 11:15 Три види пасок та шоколадні яйця готували на майстер-класі разом з учасницею МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 10:17 Тисячі людей прийшли до кафедрального собору Вінниці, аби посвятити великодні кошики photo_camera Від читача 08:29 Укртелеком підвів підсумки першого кварталу 2024 року 09:17 Минулої ночі сили ППО знищили 12 ворожих безпілотників над Україною 09:00 Медогляд дітей: які медичні центри Вінниці пропонують швидке та комфортне обстеження? (партнерський проєкт) 08:17 В Україні відзначають День піхоти ЗСУ. Історія, заборони та прикмети 6 травня 21:00 ТОП важливих новин на «20 хвилин» від 29 квітня до 6 травня, які ви могли пропустити play_circle_filled 20:23 Учні сьомого ліцею на благодійному ярмарку зібрали 140 тисяч гривень на безпілотники для ЗСУ 19:42 ІТ-компанія допомагатиме Подільському зоопарку піклуватися про оленів, коней та орланів photo_camera 19:03 У Вінниці відзначатимуть 160-річчя Михайла Коцюбинського. Що саме запланували? 18:15 Субсидії на неопалювальний період: хто отримає автоматично, а кому треба переоформити 17:06 Оля Полякова долучилася до благодійного вечора, де зібрати сім мільйонів на потреби ЗСУ 16:10 Вакцина проти COVID від AstraZeneca може викликати тромби 15:10 Можливі зміни: дати останніх дзвоників та екзаменів у 2024 році 14:30 «Найголовніше, за що ми молимося — за нашу Перемогу». У храмах Вінниці відзначають Великдень play_circle_filled photo_camera 14:25 Українські майстри розписали 800 писанок і встановили рекорд photo_camera 13:13 Нові сектори з пенсійних питань для МВС у трьох областях: де їх знайти 12:34 Суд виніс вирок драгдилеру, який постачав наркотики до колонії
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up